Vliegen naar Kos

Goedkoop vliegen naar Kos vanaf Schiphol of vanaf Eindhoven met Transavia Of Ryanair? De keuze uit luchtvaartmaatschappijen en vertrekluchthavens is reuze naar het derde eiland...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kos voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Kos vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kos vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kos te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kos? Geef je op voor de Kos Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kos vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Kos kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Kos in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kos boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kos in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Kos als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Kos

Hoe lang is het vliegen naar Kos? De vluchtduur naar Kos bedraagt 3 uur en 45 minuten vanaf Amsterdam bij een rechtstreekse vlucht.

Bijkomende kosten bij vluchten Kos

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
Tix
 € 25,-
TUIfly
 € 15,-
Transavia
- *
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
Schipholtickets
 € 30,-
Corendon.com
 € 28,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
TUIFly.be
 € 15,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Kos o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kos met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Kos. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kos zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017