Vliegen naar Karpathos

Op zoek naar voordelige tickets Karpathos? Hier tref je het overzicht met de beste deals voor goedkoops vliegen naar Karpathos. Sunweb charters en TUI pakketreizen staan daarbij...   

> lees meer
De Vakantiediscounter

aanbevolen v.a. € 572,-

TUIfly.nl

aanbevolen v.a. € 400,-

Tix

aanbevolen v.a. € 455,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Karpathos voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Karpathos

Kaart Karpathos

Lees meer over Karpathos

... naast aanbiedingen van losse vluchten naar dit prachtige, langgerekte Griekse eiland. Dat is omdat in sommige periodes van het jaar de combinaties van vlucht + hotel veel voordeliger zijn dan de losse TUI Karpathos vluchten c.q. Sunweb teveel stoelen ingekocht heeft in het vliegtuig naar Karpathos en dan stunt met mooie prijzen.

Vakantie tips
De rustzoeker is op Karpathos op het juiste adres, Karpathos is namelijk één van de minder grootschalige toeristische Griekse eilanden. Je komt hier op Karpathos dan ook nog veel onontdekte plekjes tegen, waar de oude Griekse tradities en geschiedenis bewaard zijn gebleven. De hoofdstad van het eiland Karpathos stad ligt op het zuid westen van het eiland en is van oudsher een typische havenstad. De Griekse keuken is rond de hele wereld bekend door de overheerlijke Mediterrane smaken, in Karpathos kunt u dan ook genieten van de heerlijke verse vis en de Griekse cuisine. 

Goedkoop vliegen naar Karpathos, directe vlucht Karpathos? Goedkope vliegtickets Karpathos boeken? Karpathos heeft een eigen luchthaven en in de zomer kun je direct vanuit Nederland naar Karpathos vliegen. Het vliegveld van Karpathos ligt nabij Karpathos stad en heet Luchthaven Karpathos. Het is alleen jammer dat er geen reguliere buslijn is tussen de stad en het vliegveld. Met onze gratis flight alert blijf je op de hoogte van de goedkoopste tickets Karpathos. Geef aan wat je maximaal wilt betalen en ontvang de laagste prijzen per mail.

Goedkoop naar Karpathos vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Karpathos? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Karpathos te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Karpathos? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Karpathos vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Karpathos deals. Tip: voor een last minute Karpathos vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Karpathos Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Karpathos  

Hoe lang is het vliegen naar Karpathos? De vliegtijd naar Karpathos bedraagt bijna 4 uur bij een rechtstreekse vlucht.

Nieuwste Error Fares

€ 35 ,-
Milaan
Amsterdam
€ 70 ,-
Wenen

Bijkomende kosten bij vluchten Karpathos

Aanbieder
Reserveringskosten
De Vakantiediscounter
 € 13,-
TUI.nl
- *
Tix
 € 30,-
TUIfly
- *
Aegean Airlines
- *
Sunweb
 € 40,-
Sunweb: Vlucht + Hotel
 € 40,- -  € 40,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
TUIFly.be
- *
D-reizen
- *
Condor
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Karpathos aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Karpathos zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024