Vliegen naar Karpathos

Vliegen naar Karpathos? Het langgerekte Griekse eiland Karpathos ligt tussen Kreta en Rhodos in. De rustzoeker is op Karpathos op het juiste adres, Karpathos is namelijk...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Karpathos voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Karpathos vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Karpathos vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Karpathos te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Karpathos? Geef je op voor de Karpathos Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Karpathos vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Karpathos kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Karpathos in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Karpathos boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Karpathos in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Karpathos als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Karpathos

Hoe lang is het vliegen naar Karpathos? De vliegtijd naar Karpathos bedraagt bijna 4 uur bij een rechtstreekse vlucht.

Bijkomende kosten bij vluchten Karpathos

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
Sunweb
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
TUIfly
 € 15,-
TUI.nl
 € 15,- -  € 20,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Karpathos o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Karpathos met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Karpathos. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Karpathos zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017