Vliegen naar Karpathos

Vliegen naar Karpathos? Het langgerekte Griekse eiland Karpathos ligt tussen Kreta en Rhodos in. De rustzoeker is op Karpathos op het juiste adres, Karpathos is namelijk...   

> lees meer

Vergelijk goedkope vliegtickets Karpathos voor jouw vertrekdatum:

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Lees meer over Karpathos

... één van de minder grootschalige toeristische Griekse eilanden. Je komt hier op Karpathos dan ook nog veel onontdekte plekjes tegen, waar de oude Griekse tradities en geschiedenis bewaard zijn gebleven.

Vakantie Karpathos
De hoofdstad van het eiland Karpathos stad ligt op het zuid westen van het eiland en is van oudsher een typische havenstad. De Griekse keuken is rond de hele wereld bekend door de overheerlijke Mediterrane smaken, in Karpathos kunt u dan ook genieten van de heerlijke verse vis en de Griekse cuisine. 

Goedkoop vliegen naar Karpathos, directe vlucht Karpathos? Goedkope vliegtickets Karpathos boeken? Karpathos heeft een eigen luchthaven en in de zomer kun je direct vanuit Nederland naar Karpathos vliegen. Het vliegveld van Karpathos ligt nabij Karpathos stad en heet Luchthaven Karpathos. Het is alleen jammer dat er geen reguliere buslijn is tussen de stad en het vliegveld. Met onze gratis flight alert blijf je op de hoogte van de goedkoopste tickets Karpathos. Geef aan wat je maximaal wilt betalen en ontvang de laagste prijzen per mail.

Goedkoop naar Karpathos vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Karpathos vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Karpathos te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Karpathos? Geef je op voor de Karpathos Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Karpathos vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Karpathos kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Karpathos in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Karpathos boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Karpathos in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Karpathos Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Karpathos 

Hoe lang is het vliegen naar Karpathos? De vliegtijd naar Karpathos bedraagt bijna 4 uur bij een rechtstreekse vlucht.

Bijkomende kosten bij vluchten Karpathos

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
Sunweb
 € 25,-
TUIfly
 € 15,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
TUI.nl
 € 15,- -  € 20,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
De Vakantiediscounter
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Karpathos o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Karpathos met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Karpathos. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Karpathos zijn het laatste gecheckt op 12-01-2018

0
shares