Vliegen naar Cadiz

Op zoek naar vluchten Cadiz? De beste optie voor goedkoop vliegen naar Cadiz is een ticket naar Jerez de la Fronterta.

Goedkope vliegtickets Cadiz : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Jerez de la Frontera
bestemming Jerez de la Frontera

Jerez de la Frontera Airport is gelegen bij de stad Cadiz in Zuid-Spanje. Er gaan in het zomerseizoen rechtstreekse vluchten vanaf onder andere Amsterdam. Vergelijk ook eens vluchten vanaf regionale luchthavens zoals Eindhoven of Rotterdam.

Luchthavens in Cadiz

Kaart Cadiz

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Cadiz

Cadiz vliegveld La Parra
De luchthaven bij Jerez de la Frontera, ook wel bekend als La Parra Airport, is de dichtstbijzijnde luchthaven voor Cadiz. Het vliegveld bediend ook de stad Jerez de La Frontera, niet ver van Cadiz af. De luchthaven ligt wel een stukje van Cadiz af, namelijk zo'n 45 kilometer. In het  zomerseizoen gaan er directe vluchten Cadiz vanaf Amsterdam. Ook kan je dan vliegen naar Jerez de La Frontera vanuit Brussel en andere luchthavens in de Nederlandse (grens-) regio.

Tip: als je flexibel bent loont het zeker om rechtsboven op deze pagina een flight alert voor Cadiz aan te maken. Er zijn namelijk regelmatig mooie lastminute Cadiz aanbiedingen en ook af en toe echte error fares voor deze bestemming!

Over Cadiz
Cadiz is een haven stad in het zuidwesten van Spanje met een kleine 130.000 inwoners. Cadiz is één van de weinige havensteden van Spanje die niet aan de Middellandse zee ligt. 

Bijzonder aan Cadiz is dat het totaal omringd wordt door de zee. Slechts één weg verbindt Cadiz met de rest van het vaste land van Spanje. Rondlopen in Cadiz is genoeg om je te vermaken, het is een oud stadje dat goed bewaard is gebleven en de Moorse invloeden goed zichtbaar zijn.

Cadiz ligt in het zuiden van Spanje waardoor het in Cadiz het hele jaar door niet koud wordt, in de zomer duikt de temperatuur bijna nooit onder de 25 graden!

De omgeving van Cadiz ontdekken
Wanneer je heel Andalusie wilt ontdekken, met ook haar prachtige steden Sevilla en Malaga raden we je aan om een auto op het vliegveld te huren. Het is ook mogelijk om vanaf de luchthaven met de trein in Cadiz te komen.

Goedkoop naar Cadiz vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Cadiz? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Cadiz te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Cadiz? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Cadiz vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Cadiz kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Cadiz vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Cadiz boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Cadiz in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Cadiz Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Cadiz 

Hoe lang is het vliegen naar Cadiz? De vliegtijd naar Cadiz bij een rechtstreekse vlucht bedraagt 3 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Cadiz

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
TUIFly.be
- *
De Vakantiediscounter
 € 13,-
Iberia
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Cadiz aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Cadiz zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024