Vliegen naar Cadiz

Cadiz is een haven stad in het zuidwesten van Spanje met een kleine 130.000 inwoners. Cadiz is één van de weinige havensteden van Spanje die niet aan de Middelandse zee ligt. Jerez de la Frontera Airport, ook wel bekend als La Parra Airport, is de dichtstbijzijnde luchthaven van Cadiz. Het vliegveld bediend ook de stad Jerez de La Frontera, niet ver van Cadiz af. De luchthaven ligt wel een stukje van Cadiz af, namelijk zo'n 45 kilometer.

Goedkope vliegtickets Cadiz : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Jerez de la Frontera

Vergelijk goedkope vliegtickets Cadiz voor jouw vertrekdatum:

Goedkoop naar Cadiz vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Cadiz vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Cadiz te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Cadiz? Geef je op voor de Cadiz Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Cadiz vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Cadiz kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Cadiz in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Cadiz boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Cadiz in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Cadiz Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Cadiz 

Hoe lang is het vliegen naar Cadiz? De vliegtijd naar Cadiz bij een rechtstreekse vlucht bedraagt 3 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Cadiz

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
De Vakantiediscounter
- *
Iberia
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Cadiz o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Cadiz met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Cadiz. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Cadiz zijn het laatste gecheckt op 21-08-2018

0
shares