Vliegen naar Cadiz

De beste deals voor tickets Cadiz? Check de Cadiz aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Cadiz : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Jerez de la Frontera
bestemming Jerez de la Frontera

Jerez de la Frontera Airport is gelegen bij de stad Cadiz in Zuid-Spanje. Er gaan in het zomerseizoen rechtstreekse vluchten vanaf onder andere Amsterdam. Vergelijk ook eens vluchten vanaf regionale luchthavens zoals Eindhoven of Rotterdam.

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Cadiz

Vluchten naar de luchthaven van Jerez de la Frontera gaan in het zomerseizoen direct vanaf Amsterdam en andere luchthavens in de Nederlandse en grensregio.

Bijzonder aan Cadiz is dat het totaal omringd wordt door de zee. Slechts één weg verbindt Cadiz met de rest van het vaste land van Spanje. Rondlopen in Cadiz is genoeg om je te vermaken, het is een oud stadje dat goed bewaard is gebleven en de Moorse invloeden goed zichtbaar zijn.

Cadiz ligt in het zuiden van Spanje waardoor het in Cadiz het hele jaar door niet koud wordt, in de zomer duikt de temperatuur bijna nooit onder de 25 graden!

De omgeving van Cadiz ontdekken
Wanneer je heel Andalusie wilt ontdekken, met ook haar prachtige steden Sevilla en Malaga raden we je aan om een auto op het vliegveld te huren. Het is ook mogelijk om vanaf de luchthaven met de trein in Cadiz te komen.

Goedkoop naar Cadiz vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Cadiz vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Cadiz te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Cadiz? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Cadiz vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Cadiz kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Cadiz in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Cadiz boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Cadiz in 2020 / 2021? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Cadiz Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Cadiz 

Hoe lang is het vliegen naar Cadiz? De vliegtijd naar Cadiz bij een rechtstreekse vlucht bedraagt 3 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Cadiz

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 28,-
TUIFly.be
- *
Iberia
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Cadiz o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Cadiz met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen naar Cadiz. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Cadiz zijn het laatste gecheckt op 16-12-2019