Vliegen naar Gibraltar

Gibraltar is een overzees gebiedsdeel van het Verenigd Koninkrijk, ookwel een zogenaamde "Crown-dominion". Het gebiedje grenst aan Spanje en de gelijknamige Straat van Gibraltar...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Gibraltar voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Gibraltar vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Gibraltar vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Gibraltar te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Gibraltar? Geef je op voor de Gibraltar Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Gibraltar vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Gibraltar kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Gibraltar in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Gibraltar boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Gibraltar in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Gibraltar als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Gibraltar

Hoe lang is het vliegen naar Gibraltar? De vluchtduur is circa 6,5 uur. inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Gibraltar

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Gibraltar o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Gibraltar met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Gibraltar. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Gibraltar zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017