Vliegen naar Noord-Ierland

Voordelig vliegen naar Noord ierland? Check hier de beste deals voor een vliegticket Noord Ierland!

Goedkope vliegtickets Noord-Ierland : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Belfast
bestemming Belfast

De hoofdstad van Noord-Ierland is Belfast. Er zijn verschillende airlines die directe vluchten van Amsterdam Schiphol naar Belfast International Airport aanbieden. De totale vluchtduur bedraagt ongeveer 1,5 uur. Het is de enige internationale luchthaven in Noord-Ierland.

Last minute vliegtickets Noord-Ierland

Luchthavens in Noord-Ierland

Kaart Noord-Ierland

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Noord-Ierland

Noord-Ierland ligt in het Verenigd-Koninkrijk wat zich samen vormt met Engeland, Schotland en Wales tot een staat. Maar in tegenstelling tot de andere drie landen ligt Noord-Ierland niet op het eiland Groot-Brittannië maar is het Noord-Oostelijk gelegen op het daarnaast gelegen eiland Ierland.

Nog een verschil met de drie andere landen is dat Noord-Ierland een eigen wet en binnenlands bestuur kent. Vliegen naar Noord-Ierland kan per directe vlucht vanuit Amsterdam Schiphol.

Vliegvelden Noord-Ierland
De hoofdstad en tevens grootste en belangrijkste stad van Noord-Ierland is Belfast wat een gezellige havenstad is. Belfast International Airport is de belangrijkste luchthaven van Noord-Ierland, en tevens het enige internationale vliegveld van het land. Als u gaat vliegen loont het altijd om de prijzen te vergelijken bij de grote vliegticket specialisten. De vluchtduur van Schiphol naar Belfast bedraagt 1,5 uur. Ben je flexibel in je reisdata? Probeer dan vooral vliegtickets te zoeken op verschillende data. De prijzen van vliegtickets kunnen hierdoor stukken goedkoper zijn. 

Reizen naar Noord Ierland
Noord-Ierland is een prachtig land met blauwkleurige bergen, grote bossen en meren. Het is ook land met turbulente verleden, die nog steeds resoneert vandaag de dag, dit verleden heeft ook geholpen vorm van het landschap. Veldpatronen bijvoorbeeld, zijn bijzonder opvallend, en zo zijn er velen kasteelruïnes. Gebouwd vanaf de 12de eeuw, tegenwoordig staan die er als symbolen van zowel de onderdrukking als de geruststelling. In Noord-Ierland behoren ze nu onder de mooiste architectonische schatten.

Rijden door Noord-Ierland is zeker een aanrader, aangezien de wegen echt uitstekend zijn, met mijlenlange snelwegen en vierbaanswegen en het mooiste je bent nooit veel meer dan een half uur van de zee. Zelfs de kleinere wegen zijn goed aangegeven en er zijn geschikte plaatsen voor een picknick. Als je ergens halverwege wil kamperen zijn daar langs de weg nog plaatsen waar je kan staan met caravan of tent.

Alles over het weer en de beste reistijd naar Noord Ierland
Als je op zoek bent naar een zonvakantie zul je niet zo snel op Noord Ierland uitkomen, hiervoor is het toch net iets te koud. In de zomer komen de temperaturen namelijk vaak net niet boven de 20 graden. Maar om juist te genieten van alles wat Noord Ierland te bieden heeft zijn de zomers uitstekend. Omdat het niet te warm wordt is het ideaal weer om er op uit te trekken. Ook valt er in de zomer maar gemiddeld 60 tot 100 millimeter neerslag per maand. In de maanden juni tot en met oktober kun je het beste een bezoek brengen aan Noord Ierland. 

De winters zijn vrij mild en de temperaturen liggen dan rond de 5 en 10 graden. Over het algemeen valt er gemiddeld wel iets meer regen in Noord Ierland dan in andere Europese landen. Vraag je je af, wat je in moet pakken als je naar dit land toe reist? Probeer vooral flexibel te zijn en neem kleding mee die je aan of uit kunt trekken naarmate het weer veranderd. 

Goedkoop naar Noord-Ierland vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Noord-Ierland? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Noord-Ierland te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Noord-Ierland? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Noord-Ierland vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Noord-Ierland kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Noord-Ierland vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Noord-Ierland boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Noord-Ierland in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Noord-Ierland Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Noord-Ierland 

Hoe lang is het vliegen naar Noord-Ierland? De vluchtduur is ongeveer 2 uur bij alle twee de airports.

Bijkomende kosten bij vluchten Noord-Ierland

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
De Vakantiediscounter
 € 13,-
Easyjet
 € 27,- -  € 30,-
TUI.nl
- *
British Airways
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Noord-Ierland aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Noord-Ierland zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024