Vliegen naar Noord-Ierland

Noord-Ierland ligt in het Verenigd-Koninkrijk wat zich samen vormt met Engeland, Schotland en Wales tot een staat. Maar in tegenstelling tot de andere drie landen ligt Noord-Ierland niet op het eiland Groot-Brittannië maar is het Noord-Oostelijk gelegen op het daarnaast gelegen eiland Ierland. Nog een verschil met de drie andere landen is dat Noord-Ierland een eigen wet en binnenlands bestuur kent. Vliegen naar Noord-Ierland kan per directe vlucht vanuit Amsterdam Schiphol.

Goedkope vliegtickets Noord-Ierland : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Belfast

Vergelijk goedkope vliegtickets Noord-Ierland voor jouw vertrekdatum:

Goedkoop naar Noord-Ierland vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Noord-Ierland vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Noord-Ierland te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Noord-Ierland? Geef je op voor de Noord-Ierland Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Noord-Ierland vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Noord-Ierland kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Noord-Ierland in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Noord-Ierland boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Noord-Ierland in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Noord-Ierland Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Noord-Ierland 

Hoe lang is het vliegen naar Noord-Ierland? De vluchtduur is ongeveer 2 uur bij alle twee de airports.

Bijkomende kosten bij vluchten Noord-Ierland

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Easyjet
 € 25,- -  € 39,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Noord-Ierland o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Noord-Ierland met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Noord-Ierland. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Noord-Ierland zijn het laatste gecheckt op 21-08-2018

0
shares