Vliegen naar Badajoz

Badajoz is een stad in Spanje en ligt vlakbij de Portugese grens. Badajoz is de hoofdstad van de gelijknamige provincie en de grootste stad van de Spaanse regio Extremadura. Als...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Badajoz voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Badajoz

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Badajoz

Kaart Badajoz

Lees meer over Badajoz

...

Als hoofdstad van de provincie is de stad Badajoz het economische en commerciële centrum van het gebied, maar het doet qua bezienswaardigheden zeker niet onder voor andere plaatsen. Het oude deel van de stad is ommuurd en geeft een beeld van de vesting die het ooit was. Ook het historische fort Alcazaba de Badajoz is een aanrader om te bezoeken, het is een van de best bewaarde kastelen van heel Spanje. Verder tref je in Bagajoz een aantal mooie kerken, kathedralen en musea.

Vliegen naar Badajoz! 
Badajoz heeft een eigen vliegveld, Badajoz Airport, op zo’n 14 km van de stad. Er zijn helaas geen rechtstreekse vluchten naar Badajoz vanuit Nederland. Doorgaans heb je een overstap op Madrid of Barcelona. Vliegtickets Badajoz vind je meestal bij online reisbureaus als Ebookers.nl die massaal tickets inkopen bij Spaanse carriers als Iberia, maar ook vluchten Badajoz aanbieden van luchtvaartmaatschappijen als KLM en Air Europa.

Wist je dat: Badajoz is ook wel bekend van het Verdrag van Badajoz dat in 1801 gesloten werd tussen Spanje en Portugal en het einde betekende van de Sinaasappeloorlog tussen beide landen. De Spanjaarden waren sterker en claimden de overwinning waarna de Spaanse militaire bevelhebber 2 sinaasappels plukte en die opstuurde aan zijn koningin met het bericht niet veel later in Lissabon aan te komen. Daar komt de opmerkelijke naam Sinaasappeloorlog vandaan.

Goedkoop naar Badajoz vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Badajoz? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Badajoz te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Badajoz? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Badajoz vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Badajoz deals. Tip: voor een last minute Badajoz vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Badajoz Deals als 1e ontvangen?


Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Badajoz

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Badajoz aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Badajoz zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024