Vliegen naar Alexandroupolis

Alexandroupolis is een stad in het noordoosten van Griekenland en tevens de hoofdstad van het departement Evros. Het ligt op minder dan 50 kilometer van de Turkse grens en direct...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Alexandroupolis voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Alexandroupolis vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Alexandroupolis vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Alexandroupolis te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Alexandroupolis? Geef je op voor de Alexandroupolis Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Alexandroupolis vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Alexandroupolis kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Alexandroupolis in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Alexandroupolis boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Alexandroupolis in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Alexandroupolis als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Alexandroupolis

Hoe lang is het vliegen naar Alexandroupolis? De vluchtduur naar Alexandroupolis bedraagt in totaal ongeveer 5 - 6 uur dit is inclusief overstap.

Bijkomende kosten bij vluchten Alexandroupolis

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Alexandroupolis o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Alexandroupolis met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Alexandroupolis. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Alexandroupolis zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017