Vliegen naar Alexandroupolis

Alexandroupolis is een stad in het noordoosten van Griekenland en tevens de hoofdstad van het departement Evros. Het ligt op minder dan 50 kilometer van de Turkse grens en direct...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 789,-

KLM

aanbevolen v.a. € 387,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Alexandroupolis voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Alexandroupolis

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Alexandroupolis

Kaart Alexandroupolis

Lees meer over Alexandroupolis

... aan de Egeïsche Zee. De populaire Turkse stad Istanbul ligt op ongeveer 300km van Alexandroupolis en is per trein en bus te bereiken. Verder heeft de stad een uitstekende trein- en busverbinding met de grote Griekse stad Thessaloniki.

De stad herbergt één van de belangrijkste havens van Noord-Griekenland. Vanuit diezelfde haven is een ferry te pakken naar het nabijgelegen vakantie eiland Nisos Samothraki (ongeveer 3 uur varen). Ook gaan er ferry's naar populaire en zeer toeristische Griekse eilanden, zoals Kos en Rhodos (boek dan een hut met slaapgelegenheid).

Het vliegveld van Alexandroupolis, Dimokritos Airport (AXD), ligt net buiten de stad op ongeveer 7 km afstand van het centrum. Vanaf Amsterdam Schiphol gaan geen directe vluchten, maar heb je doorgaans een tussenstop of overstap in Athene. Let wel op je overstaptijd! Tip! Je kan er ook voor kiezen om de overstaptijd heel erg ruim te kiezen, zodat je een hele dag de straten van Athene kunt verkennen.

Goedkoop naar Alexandroupolis vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Alexandroupolis? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Alexandroupolis te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Alexandroupolis? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Alexandroupolis vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Alexandroupolis deals. Tip: voor een last minute Alexandroupolis vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Alexandroupolis Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Alexandroupolis  

Hoe lang is het vliegen naar Alexandroupolis? De vluchtduur naar Alexandroupolis bedraagt in totaal ongeveer 5 - 6 uur dit is inclusief overstap.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Alexandroupolis

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Alexandroupolis aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Alexandroupolis zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024