Vliegen naar Wit-Rusland

Vliegtickets naar Wit Rusland boeken? Op dit moment zijn er geen vliegtickets naar Wit-Rusland zonder tussenstop te krijgen. We zetten de alternatieven op een rij.

Luchthavens in Wit-Rusland

Kaart Wit-Rusland

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Wit-Rusland

Goedkoop vliegen naar Wit-Rusland? Het grootste vliegveld van Wit-Rusland, ook wel Belarus, is de Internationale luchthaven bij Minsk op 42 kilometer van de hoofdstad. Vanuit Amsterdam was er tot voor kort een verrassend ruime keuze aan vliegtickets Wit-Rusland.

Voor een goedkope directe vlucht Amsterdam - Belarus kon je pre corona bijvoorbeeld kiezen voor Belravia, de nationale luchtvaartmaatschappij. Daarnaast hadden o.a. ook Aeroflot / KLM en Ukraine International goedkope vluchten Wit-Rusland aan (met tussenstop). 

Wellicht dat er binnenkort weer nieuwe vluchtverbindingen bijkomen. Schrijf je in voor de flight alert en we houden je op de hoogte.

Het grootste en bekendste internationale vliegveld van Wit-Rusland is de Nationale Luchthaven Minsk. De luchthaven heeft maar een landingsbaan. Vanuit Amsterdam gaan er rechtstreekse vluchten naar Minsk. Vergelijk zeker eens de directe vluchten met de vluchten met een tussenstop, soms kan dit veel schelen in prijs! Handige informatie over de vliegvelden in Wit-Rusland vindt u op Vliegveldinfo.nl.

Vliegen naar Wit-Rusland
 Vluchten naar Belarus met 1 of meerdere tussenstops kunnen qua vluchtduur wel tot meer dan 12 uur oplopen. Let dus altijd goed op de indicatie van de reistijd bij het boeken met een vlucht met tussenstop of overstap. 

Regels voor vliegen naar Wit-Rusland
Om Wit-Rusland binnen te mogen, heb je een toeristenvisum nodig. Dit visum kun je aanvragen bij het consulaat in Den Haag. Het is aan te raden het visum op tijd aan te vragen. Naast een visum heb je ook een paspoort nodig, dit paspoort moet nog minimaal 6 maanden geldig zijn.

Op rondreis door Wit-Rusland 
Gelegen tussen de landen Oekraïne, Letland, Litouwen, Polen en Rusland, tref je dit vakantieland vol met verrassingen. Hoewel Wit-Rusland niet grenst aan zee wordt dit enigszins gecompenseerd door vier bijzonder grote rivieren. Deze rivieren vormen door hun aftakkingen meer dan 10.000 meren met schoon helder water. Zomers kan hier heerlijk verkoeling worden gezocht maar ook vissers en duikers kunnen hier hun hart ophalen. 

In Wit-Rusland tref je het oudst bewaarde oerbos ter wereld waar voorouders van de mensheid moesten jagen en verzamelen. Deze machtige bossen bieden onderdak aan aparte planten en dieren die erg zeldzaam en soms zelfs bedreigt zijn. Het natuurgebied Bialowieza is met zijn fantastische landschappen niks voor niks als Nationaal Park gedoopt! Maar een bezoek aan één van de kastelen waar vroeger gevechten zijn uitgevochten is ook meer dan de moeite waard!

Goedkoop naar Wit-Rusland vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Wit-Rusland? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Wit-Rusland te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Wit-Rusland? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Wit-Rusland vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Wit-Rusland deals. Tip: voor een last minute Wit-Rusland vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Wit-Rusland Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Wit-Rusland 

Hoe lang is het vliegen naar Wit-Rusland? Omdat er actueel geen rechtstreekse vlucht Belarus is vanaf Schiphol is vluchtduur al snel 10 uur of meer.

Bijkomende kosten bij vluchten Wit-Rusland

Aanbieder
Reserveringskosten

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Wit-Rusland aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Wit-Rusland zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024