Vliegen naar Wit-Rusland

Goedkoop vliegen naar Wit-Rusland? Het grootste vliegveld van Wit-Rusland, ook wel Belarus, is de Internationale luchthaven bij Minsk op 42 kilometer van de hoofdstad. Vanuit Amsterdam is er een verrassend ruime keuze aan vliegtickets Wit-Rusland. Voor een goedkope directe vlucht Amsterdam - Belarus kan je bijvoorbeeld kiezen voor Belravia, de nationale luchtvaartmaatschappij. Daarnaast bieden o.a. ook Aeroflot / KLM en Ukraine International goedkope vluchten Wit-Rusland aan (met tussenstop).

Goedkope vliegtickets Wit-Rusland : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Minsk

Vergelijk goedkope vliegtickets Wit-Rusland voor jouw vertrekdatum:

Goedkoop naar Wit-Rusland vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Wit-Rusland vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Wit-Rusland te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Wit-Rusland? Geef je op voor de Wit-Rusland Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Wit-Rusland vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Wit-Rusland kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Wit-Rusland in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Wit-Rusland boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Wit-Rusland in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Wit-Rusland Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Wit-Rusland 

Hoe lang is het vliegen naar Wit-Rusland? De vluchtduur bedraagt 2,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Wit-Rusland

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Wit-Rusland o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Wit-Rusland met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Wit-Rusland. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Wit-Rusland zijn het laatste gecheckt op 21-08-2018

0
shares