Vliegen naar Melilla

Melilla is een Spaanse exclave aan de Middellandse Zee aan de kust van Marokko, niet ver van Nador. Hoewel deze stad in Nederland bijna geen bekendheid geniet als...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Melilla voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Melilla

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Melilla

Kaart Melilla

Lees meer over Melilla

... vakantiebestemming heeft Melilla meerdere, voor toeristen, erg aantrekkelijke punten. Allereerst natuurlijk een heerlijk, zonnig klimaat en fijne stranden. Ten tweede vind je in Melilla prachtige duikspots en is snorkelen ook goed mogelijk. Ten derde is Melilla relatief goedkoop (diner lukt meestal prima onder een tientje). Tot slot is Melilla ook helemaal vrijgesteld van belastingen! En dus een heerlijke stad om belastingvrij te shoppen.

Luchthaveninformatie en vliegtickets voor Melilla
Het vliegveld van Melilla is Melilla Airport en ligt op een paar kilometer van het stadscentrum af. De IATA code van deze luchthaven is MLN. Wil je afreizen naar Melilla? Als je goedkope vliegtickets Melilla zoekt dan is het nuttig naast de prijzen van een vliegticket Amsterdam - Melilla (AMS-MLN) ook nog naar vluchten Amsterdam - Nador te kijken. De laatste luchthaven ligt zoals je hiernaast op het overzicht van nabije gelegen luchthavens kunt zien op maar 10 km van Melilla maar de ticketprijzen zijn soms wel 50% lager!

Goedkoop naar Melilla vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Melilla? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Melilla te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Melilla? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Melilla vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Melilla kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Melilla vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Melilla boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Melilla in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Melilla Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Melilla  

Hoe lang is het vliegen naar Melilla? De vluchtduur is 6 uur incl. een tussenstop van 1,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Melilla

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Iberia
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Melilla aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Melilla zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024