Vliegen naar Melilla

Melilla is een Spaanse exclave aan de Middellandse Zee aan de kust van Marokko, niet ver van Nador. Hoewel deze stad in Nederland bijna geen bekendheid geniet als...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Melilla voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Melilla vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Melilla vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Melilla te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Melilla? Geef je op voor de Melilla Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Melilla vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Melilla kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Melilla in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Melilla boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Melilla in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Melilla als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Melilla

Hoe lang is het vliegen naar Melilla? De vluchtduur is 6 uur incl. een tussenstop van 1,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Melilla

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Melilla o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Melilla met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Melilla. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Melilla zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017