Vliegen naar Kreta

Kreta is het grootste Griekse eiland en tevens het 5e eiland van de gehele Middellandse zee en heeft maar liefst 3 luchthavens. Naar twee daarvan gaan directe vluchten vanuit Nederland: Heraklion en Chania. En je kunt ook nog vanaf verschillende luchthavens in Nederland naar Kreta vliegen. In het zomerseizoen zijn er behalve vanaf Amsterdam Schiphol Airport namelijk ook regelmatig vluchten vanaf Eindhoven, Rotterdam en Groningen Eelde Airport naar Kreta.

Goedkope vliegtickets Kreta: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Heraklion
Vliegtickets Kreta: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Chania

Goedkoop naar Kreta vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kreta vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kreta te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kreta? Geef je op voor de Kreta Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kreta vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Kreta kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Kreta in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kreta boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kreta in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Kreta als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Kreta

Hoe lang is het vliegen naar Kreta? Er gaan alleen directe vluchten naar Chania en Heraklion en niet naar Sitia. Als je een directe vlucht hebt is de vluchtduur 6 uur. En anders is het 2 a a uur er bij opgeteld.

Bijkomende kosten bij vluchten Kreta

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
TUIfly
 € 15,-
Transavia
- *
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Sunweb
 € 25,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
TUI.nl
 € 15,- -  € 20,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Kreta o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kreta met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Kreta. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kreta zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017