Vliegen naar de de Franse Alpen

De beste deals voor tickets de Franse Alpen? Check de de Franse Alpen aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets de Franse Alpen : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Chambery
bestemming Chambery

Chambery is een prachtige stad gelegen in de Franse Alpen.
Het is vanaf Schiphol 1 uur en 15 minuten vliegen. In en rondom Chambery zijn er fantastische skigebieden.

Vliegtickets de Franse Alpen : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Grenoble
bestemming Grenoble

Grenoble is 's winters een belangrijke luchthaven voor wintersporters die naar de Franse Alpen willen. De gemiddelde vluchtduur van een reis naar Grenoble bedraagt ongeveer anderhalf uur. Buiten de mogelijkheid om met het vliegtuig naar Grenoble te reizen kan je ook gebruik maken van de trein met een reistijd van circa 7 uur.

Vliegtickets de Franse Alpen : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Lyon
bestemming Lyon

De stad Lyon in het zuidoosten van Frankrijk ligt aan de voet van de Alpen. Het is een prachtige stad die zeker een bezoekje waard is.

Luchthavens in de Franse Alpen

Kaart de Franse Alpen

Lees meer over reizen en vliegtickets naar de Franse Alpen

Goedkope vliegtickets Franse Alpen

Alhoewel je hier in de zomer prachtig kunt wandelen en genieten van de natuur, zijn de Franse Alpen met name in de winter een populaire bestemming als wintersportvakantie.  Vanuit Nederland kun je in het winterseizoen vanaf de vliegvelden van Amsterdam Schiphol, Rotterdam Zestienhoven, (tegenwoordig ook wel bekend als Rotterdam Den Haag airport en vanaf Eindhoven naar de Franse Alpen vliegen. Wil je in de zomer naar de Franse Alpen? Kijk dan goed wie er vluchten aanbieden, het aantal vluchten is in de zomer namelijk een stuk minder dan in de winter.

Vliegveld Franse Alpen

In de Franse Alpen tref je de luchthavens Chambery en Grenoble. Maar naast vliegtickets Chambery en Grenoble kan je ook nog overwegen vliegtickets Geneve of een vlucht naar Lyon airport te boeken. In alle drie de gevallen ben je binnen een uur a anderhalf op je bestemming! De vliegvelden in de Franse Alpen liggen allemaal redelijk laag, waardoor de vliegvelden over het algemeen weinig last hebben van het winterse weer in de Alpen. Vanaf de luchthaven kun je dan gemakkelijk met een huurauto de bergen in rijden richting je wintersportbestemming.

Goedkoop naar de Franse Alpen vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets de Franse Alpen? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht de Franse Alpen te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar de Franse Alpen? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe de Franse Alpen vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets de Franse Alpen deals. Tip: voor een last minute de Franse Alpen vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste de Franse Alpen Deals als 1e ontvangen?


Bijkomende kosten bij vluchten de Franse Alpen

Aanbieder
Reserveringskosten
NS International
- *
Flixbus
- *
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket de Franse Alpen aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets de Franse Alpen zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024