Vliegen naar Cannes

Cannes, vooral bekend van het jaarlijkse filmfestival dat in mei veel bezoekers trekt, is een stad aan de Cote d'Azur in Frankrijk. Naast het filmfestival vind je meer...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Cannes voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Cannes vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Cannes vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Cannes te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Cannes? Geef je op voor de Cannes Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Cannes vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Cannes kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Cannes in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Cannes boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Cannes in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Cannes als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Cannes

Hoe lang is het vliegen naar Cannes? De vluchtduur Cannes vanaf Amsterdam op een rechtstreekse vlucht is circa 2 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Cannes

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
TUI.nl
 € 15,- -  € 20,-
NS International
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Cannes o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Cannes met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Cannes. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Cannes zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017