Vliegen naar Lilongwe

Vliegen naar Lilongwe? De hoofdstad van Malawi behoort tot de snelst groeiende van Afrika. Veel toeristen tref je in Lilongwe niet maar des te meer NGO's (Unicef, Cordaid, het...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Lilongwe voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Lees meer over Lilongwe

... Peace Corps ze hebben hier allemaal vestigingen) en een enkele toerist die op safari wil. Het weer in Lilongwe is overigens het lekkerste tijdens hun wintertijd (dat is onze zomertijd) van mei tot en met augustus.

Hoe kan ik goedkoop vliegen naar Lilongwe Malawi?
Goedkope vliegtickets Lilongwe boeken? Als je op zoek bent naar voordelige tickets naar de hoofdstad van Malawi dan kan je hier gebruik maken van onze gratis flight alert service. Geef aan wat je maximaal voor je vlucht Amsterdam Lilongwe wilt betalen. Als er een nieuwe actie is sturen wij je dan een mailtje!

Is er een directe vlucht Lilongwe beschikbaar?
Je hebt minimaal 1 overstap als je naar Lilongwe vliegt, maar die vluchten zijn zeker niet altijd het goedkoopste! Je reisduur wordt wel wat langer, maar je kunt veel geld besparen met een extra overstap. De KLM vliegt (doorgaans) via Nairobi in Kenia naar Malawi. De totale vluchtduur bedraagt dan zo'n 13 uur. Let wel goed op hoe lang je overstaptijd is, want het komt voor dat de goedkoopste vluchten een totale reisduur hebben van meer dan 24 uur!

Hoe heet het vliegveld van Lilongwe?
De luchthaven van Lilongwe, ook wel bekend als Kamuzu International Airport, is zo'n 6 kilometer buiten het centrum gelegen. De luchthaven heeft vooral verbindingen met andere vliegvelden in Afrika. Denk aan grotere steden als Nairobi, Johannesburg, Addis Abeba, maar ook enkele kleinere luchthavens in de regio. Waaronder Blantyre, dat ook in Malawi gelegen is.

Goedkoop naar Lilongwe vliegen? 5 Tips:

  • Geef je op voor de Lilongwe Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Lilongwe vliegticket aanbiedingen! Nieuw: volg alleen vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie en / of Duitsland!
  • Cheap tickets Lilongwe vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Lilongwe te vinden!
  • Lastminute vliegen naar Lilongwe kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Lilongwe in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Lilongwe boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Lilongwe in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Gratis Flight Alertbeschikbaar komt.

Vliegtijd Lilongwe

Hoe lang is het vliegen naar Lilongwe? De vluchtduur Amsterdam Lilongwe is door de overstap die je dient te maken minimaal 13 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Lilongwe

Aanbieder
Reserveringskosten
WTC.nl
World Ticket Center
 € 39,-
Tix
 € 25,- -  € 30,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,- -  € 35,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegtickets Lilongwe o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Lilongwe met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen naar Lilongwe. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Lilongwe zijn het laatste gecheckt op 24-05-2016