Zoek goedkope vliegtickets naar Lilongwe

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven :
Zoek

Probeer de volgende data voor het vinden van de goedkoopste prijzen :

Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegtickets Lilongwe!

Vergelijk alle vliegtickets naar Lilongwe voor jouw vertrekdatum

Vliegen naar Lilongwe? De hoofdstad van Malawi behoort tot de snelst groeiende van Afrika. Veel toeristen tref je in Lilongwe niet maar des te meer NGO's (Unicef, Cordaid, het...   Lees meer

Vliegen naar Lilongwe

Zoek op datum

Klik op onderstaande prijzen voor meer informatie. Voor de vluchtaanbiedingen Lilongwe op jouw voorkeursdatum vul je hieronder je vertrekdata in. Er zijn al vliegtickets naar Lilongwe vanaf € 844

Vergelijk hier de prijzen voor vliegtickets Lilongwe, specifiek voor de data waarop jij wilt vliegen. Vul je voorkeurdata in en klik op de logo's van de reisorganisaties om de tarieven te bekijken.

8 aanbieders v.a. € 844,- tot € 1178,- Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties * Helaas ondersteunen nog niet alle luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus deze technologie.

Zoek goedkope vliegtickets naar Lilongwe voor jouw vertrekdatum :

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven : Extra opties : extra opties
zoek knop

Flexibel met je reisdata?

Tickets Lilongwe boeken als de prijs het laagst is?

in de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

Vliegtickets Brussel - Lilongwe v.a. €890
Heen 05-10-2016 Retour 07-11-2016

Vliegtickets Brussel - Lilongwe v.a. €844
Heen 13-12-2016 Retour 12-01-2017

Bekijk meer data waarop we in de afgelopen 24 uur uitzonderlijk voordelige vluchten vonden

Zoek en vergelijk nu

Reizigers
Aantal volwassenen
(Vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(Van 2 t/m 11 jaar)
Aantal baby’s
(Van 0 t/m 1 jaar)

Klasse
 Economy Class  Business Class

Lees meer over reizen naar Lilongwe

... Peace Corps ze hebben hier allemaal vestigingen) en een enkele toerist die op safari wil. Het weer in Lilongwe is overigens het lekkerste tijdens hun wintertijd (dat is onze zomertijd) van mei tot en met augustus.


Hoe kan ik goedkoop vliegen naar Lilongwe Malawi?
Goedkope vliegtickets Lilongwe boeken? Als je op zoek bent naar voordelige tickets naar de hoofdstad van Malawi dan kan je hier gebruik maken van onze gratis flight alert service. Geef aan wat je maximaal voor je vlucht Amsterdam Lilongwe wilt betalen. Als er een nieuwe actie is sturen wij je dan een mailtje!


Is er een directe vlucht Lilongwe beschikbaar?
Je hebt minimaal 1 overstap als je naar Lilongwe vliegt, maar die vluchten zijn zeker niet altijd het goedkoopste! Je reisduur wordt wel wat langer, maar je kunt veel geld besparen met een extra overstap. De KLM vliegt (doorgaans) via Nairobi in Kenia naar Malawi. De totale vluchtduur bedraagt dan zo'n 13 uur. Let wel goed op hoe lang je overstaptijd is, want het komt voor dat de goedkoopste vluchten een totale reisduur hebben van meer dan 24 uur!


Hoe heet het vliegveld van Lilongwe?
De luchthaven van Lilongwe, ook wel bekend als Kamuzu International Airport, is zo'n 6 kilometer buiten het centrum gelegen. De luchthaven heeft vooral verbindingen met andere vliegvelden in Afrika. Denk aan grotere steden als Nairobi, Johannesburg, Addis Abeba, maar ook enkele kleinere luchthavens in de regio. Waaronder Blantyre, dat ook in Malawi gelegen is.

Goedkoop naar Lilongwe? 5 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de Lilongwe Flight-Alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Lilongwe vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Lilongwe te vinden!
  3. 3 Lastminute vliegen naar Lilongwe kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Lilongwe in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  4. 4 Goedkope vliegtickets Lilongwe boeken? We verzamelen voor jou ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  5. 5 Goedkope vlucht Amsterdam Lilongwe in 2016? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Bijkomende kosten bij vliegreizen Lilongwe

Aanbieder Reserveringskosten Toelichting + overige extra kosten
WTC.nl
World Ticket Center
€ 39,00 World Ticket Center hanteert een eenmalige toeslag van €39,- per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt.
Tix € 25,00 - € 30,00
KLM € 10,00
Schipholtickets € 29,50 - € 35,00 Bij telefonische en e-mail boekingen wordt er €35,- per boeking in rekening gebracht aan dossierkosten i.p.v. €29,50,-
Vliegtickets.nl € 29,50
Vliegtarieven € 29,50 Vliegtarieven hanteert een eenmalige toeslag van €29,50 per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt
Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegtickets Lilongwe o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Lilongwe met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen naar Lilongwe. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Lilongwe zijn het laatste gecheckt op 24-05-2016
Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Nabijgelegen vliegvelden Kaart Lilongwe
Vlakbij Lilongwe
Blantyre v.a. € 738
Harare v.a. € 597
Ndola v.a. € 653
Nampula v.a. € 773
Lusaka v.a. € 657

Afstanden vanaf Lilongwe

Vliegtijd Lilongwe

Hoe lang is het vliegen naar Lilongwe? De vluchtduur Amsterdam Lilongwe is door de overstap die je dient te maken minimaal 13 uur.

Meest bekeken deals!
Nieuwste bestemmingen

1. Noorwegen
2. Dalaman
3. Mason City
4. Griekenland
5. Isla Margarita