Vliegen naar Lilongwe

Vliegen naar Lilongwe? De hoofdstad van Malawi behoort tot de snelst groeiende van Afrika. Veel toeristen tref je in Lilongwe niet maar des te meer NGO's (Unicef, Cordaid, het...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Lilongwe voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Lilongwe vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Lilongwe vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Lilongwe te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Lilongwe? Geef je op voor de Lilongwe Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Lilongwe vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Lilongwe kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Lilongwe in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Lilongwe boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Lilongwe in 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Lilongwe als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Lilongwe

Hoe lang is het vliegen naar Lilongwe? De vluchtduur Amsterdam Lilongwe is door de overstap die je dient te maken minimaal 13 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Lilongwe

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Lilongwe o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Lilongwe met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Lilongwe. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Lilongwe zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017