Hoe werkt Vliegennaar.nl?

Wij vergelijken vliegtickets aanbiedingen van zowel vliegticket vergelijkers als airlines. Tevens krijg je goedkope alternatieven voor vliegen naar je bestemming, zoals de trein.

Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Meest bekeken deals!

Nieuwste bestemmingen

1. Memphis
2. Caracas
3. Pittsburgh
4. Aalesund
5. Koh Samui

Flight Alert

Flight Alert Service

Met een beperkt budget goedkope vliegtickets boeken? Maak gebruik van onze gratis cheap flight alert service! Deze service die ook wel bekend staat als goedkope ticket alert, fly alert, vliegalert of voordelige vliegticket alert helpt je namelijk in no time de beste deal naar je bestemming te vinden:

Je hoeft naast de bestemming van je keuze alleen maar je budget en mailadres op te geven en wij houden je op de hoogte van nieuwe vlucht aanbiedingen van o.a. KLM, Transavia, TUIfly, World Ticket Center, China Airlines, Air Transat, Corendon etc.

Aanmelden Flight Alerts
Indien je voor 'direct/dagelijks' kiest, wordt automatisch een mailtje naar je verzonden zodra er een aanbieding beschikbaar is die onder jouw opgegeven budget valt. Vind je dat je te vaak een Alert krijgt? Verlaag dan de frequentie waarin je alerts wenst te ontvangen naar 'wekelijks'. Houdt er in dat geval wel rekening mee dat de aanbieding tussentijds weer kan veranderen of al uitverkocht is.

Vul je gewenste bestemming, budget en e-mailadres in, in de gratis Flight Alert. Vliegennaar.nl doet niets anders dan dagelijks de prijzen van goedkope vliegtickets van alle airlinesvergelijken. Is er een goedkoop vliegticket gevonden binnen het door jou aangegeven budget, dan ontvang je automatisch, gratis en vrijblijvend een e-mail met de goedkope vliegtickets aanbiedingen. Zo ben je er snel genoeg bij om een goedkoop vliegticket te boeken!

Plaats de flight alert service gratis op je eigen site of homepage

Je kunt de flight alert service heel makkelijk en gratis op je eigen site plaatsen middels deze widget.

Goedkope vliegtickets vergelijken; meerdere bestemmingen

Uiteraard kun je een budget voor goedkope vliegtickets naar meerdere bestemmingen invoeren. Je kunt voor elke bestemming een budget instellen. Zo betaal je nooit teveel voor een goedkoop vliegticket.

Aan- en afmelden gratis Flight Alert

Het aanmelden op de Flight Alert van Vliegennaar.nl is geheel gratis en verplicht je tot niets! Natuurlijk kun je je op elk gewenst moment ook weer afmelden.

Afmelden