Vliegen naar Paramaribo

Voor reizen naar Paramaribo vlieg je naar de internationale luchthaven van Suriname: Paramaribo Airport ofwel Johan Adolf Pengel Airport in Zanderij (op circa 40 km van...   

> lees meer

Vergelijk goedkope vliegtickets Paramaribo voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Lees meer over Paramaribo

... Paramaribo).

Directe vlucht Paramaribo, wat is de vluchtduur?
De vliegtijd op een rechtstreekse vlucht Paramaribo vanaf Amsterdam duurt ongeveer 9,5 uur. Als je een vliegticket Paramaribo met overstap hebt geboekt, dan ben je al gauw 15 uur onderweg.

Tips: meer opties voor goedkope vliegtickets Paramaribo dan KLM en SLM?
Veel reizigers zullen bij een ticket naar Suriname denken: er zijn maar 2 opties, KLM en SLM (Surinam Airways), en beide zijn duur. De vliegexperts van VliegenNaar.nl denken daar anders over! Regelmatig zijn er namelijk wel goede aanbiedingen te boeken. Je moet er soms wel een beetje flexibel voor zijn, maar echte deals naar Paramaribo zijn er wel degelijk.

Moet ik dan 3x overstappen met een goedkoop ticket Paramaribo?
Nee, zeker niet altijd. Eén van de tips is een langer verblijf in Suriname. Ja, je moet er de tijd voor hebben en langer dan 30 dagen in Suriname verblijven, maar de tickets voor een langer verblijf verschillen bij KLM vaak per dag. Check de prijzenkalenders van KLM voor een korter verblijf dan 30 dagen en de vanaf tarieven voor een langer verblijf. Het is zeker niet altijd goedkoper en soms hetzelfde geprijsd, maar er zitten altijd verschillen in de prijzen voor vertrek- en retour data! Om de goedkoopste Amsterdam - Paramaribo vliegtickets te vinden loont het de moeite om los van verschillende luchtvaartmaatschappijen ook verschillende vertrekdagen voor de vliegen naar Paramaribo te vergelijken. Als je flexibel bent in je data kan dat soms flink schelen in de prijs!

Meer over een Paramaribo reis
Het centrum van Paramaribo staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Alle kerken, kathedralen en moskeeën maken de stad zeer bijzonder. In Paramaribo is een bijzondere architectuur ontstaan, de stad bestaat voornamelijk uit houten huizen.

Vakantie Paramaribo, wat is de beste reistijd?
Als je je reistijd gaat bepalen houdt dan rekening met het weer in Paramaribo. Het is er altijd tropisch warm, maar het kan zijn dat je niet zit te wachten te vertrekken in het regenseizoen (hoewel menig toerist de korte, krachtige buien als aangenaam verkoelend ervaart). Van half maart tot half augustus is het regenseizoen en kunnen er tropische buien vallen.

Goedkoop naar Paramaribo vliegen? 5 Tips:

  • Geef je op voor de Paramaribo Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Paramaribo vliegticket aanbiedingen! Nieuw: volg alleen vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie en / of Duitsland!
  • Cheap tickets Paramaribo vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Paramaribo te vinden!
  • Lastminute vliegen naar Paramaribo kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Paramaribo in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Paramaribo boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Paramaribo in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Gratis Flight Alertbeschikbaar komt.

Vliegtijd Paramaribo

Hoe lang is het vliegen naar Paramaribo? De vluchtduur van Amsterdam naar Paramaribo is zo'n 9 uur. De terugvlucht is door de (doorgaans) gunstige wind vaak een half uurtje sneller.

Bijkomende kosten bij vluchten Paramaribo

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
World Ticket Center
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Paramaribo o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Paramaribo met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Paramaribo. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Paramaribo zijn het laatste gecheckt op 24-08-2016