Vliegen naar Blantyre

Blantyre is de grootste en belangrijkste economische stad in Malawi. Het gebied kent een tropisch klimaat met het regenseizoen van november tot april en het droge seizoen van mei...   

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Blantyre voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Blantyre vliegen? 5 Tips:

  • Geef je op voor de Blantyre Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Blantyre vliegticket aanbiedingen! Nieuw: volg alleen vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie en / of Duitsland!
  • Cheap tickets Blantyre vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Blantyre te vinden!
  • Lastminute vliegen naar Blantyre kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Blantyre in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Blantyre boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Blantyre in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Gratis Flight Alertbeschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Blantyre

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Blantyre o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Blantyre met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Blantyre. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Blantyre zijn het laatste gecheckt op 24-08-2016