Vliegen naar Blantyre

Blantyre is de grootste en belangrijkste economische stad in Malawi. Het gebied kent een tropisch klimaat met het regenseizoen van november tot april en het droge seizoen van mei...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Blantyre voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Lees meer over Blantyre

... tot oktober. Malawi is een van de populairste toeristenbestemmingen in Afrika. De hartelijkheid van de bevolking en de fantastische natuur worden aangedragen als argumenten om dit land eens te bezoeken. Blantyre is vooral een levendige stad met een interessant centrum; de drukke straatjes en kleurrijke openlucht markten zijn een echte bezienswaardigheid. Verder kun je in Blantyre goed uitgaan en is er een redelijk aanbod hotels. Het nabij gelegen Lake Malawi National Park is UNESCO Werelderfgoed.

Het vliegveld van Blantyre, Chileka International Airport (BLZ), ligt op 16 kilometer afstand van het centrum. Het is een klein vliegveld dat Blantyre met de rest van Afrika verbindt. Er gaan dus geen rechtstreekse vluchten vanuit Nederland naar Blantyre. Daarbij zijn er maar weinig vliegaanbiedingen. Je zou kunnen overwegen om op de hoofdstad van Malawi, Lilongwe te vliegen. Er zijn meer airlines die deze bestemming aandoen. Lilongwe ligt ten noorden van Blantyre op circa 350 kilometer afstand. Je kunt vanaf daar de bus nemen naar Blantyre. Dit schijnt een goed verbinding te zijn, terwijl het over het algemeen wordt afgeraden om in Malawi per bus te reizen. Niet vanwege gevaar of iets dergelijks, maar vanwege de slechte wegen, oude en overvolle bussen die op de helft van hun rit misschien wel stoppen omdat de benzine op is...

Goedkoop naar Blantyre vliegen? 5 Tips:

  • Geef je op voor de Blantyre Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Blantyre vliegticket aanbiedingen! Nieuw: volg alleen vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie en / of Duitsland!
  • Cheap tickets Blantyre vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Blantyre te vinden!
  • Lastminute vliegen naar Blantyre kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Blantyre in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Blantyre boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Blantyre in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Gratis Flight Alertbeschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Blantyre

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
World Ticket Center
 € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Blantyre o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Blantyre met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Blantyre. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Blantyre zijn het laatste gecheckt op 24-08-2016