Vliegen naar Harare

Harare is zowel de grootste stad en de hoofdstad van Zimbabwe met als agglomeratie een kleine 3 miljoen inwoners. Het is een goede uitvalsbasis om de rest van het land te...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Harare voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Lees meer over Harare

... ontdekken. In Harare zelf kun je diverse bezienswaardigheden ontdekken. Ga naar The Kopje, een berg waarvandaan je prachtig uitzicht hebt over de stad.

Wanneer je een bezoekje aan Harare brengt, mag een stop bij de Victoria Falls niet ontbreken. Het is misschien een stukje rijden naar deze prachtige watervallen, maar een aantal overnachtingen bij de Victoria Falls is natuurlijk ook mogelijk. Een andere mogelijk voor de reis: een binnenlandse vlucht van Harare naar de Victoria Falls. Victoria Falls zijn namelijk de breedste en grootste watervallen van heel Afrika en dan ook zeer speciaal om te zien.

Vanuit Nederland gaan er geen rechtstreekse vluchten naar Harare, maar met één of meerdere overstappen is deze stad in Zimbabwe goed bereikbaar. De overstappen naar Harare gaan meestal via Londen of Nairobi.Het vliegveld van Harare heet Harare international airport en ligt op ongeveer 20 a 25 minuten rijden van de binnenstad van Harare vandaan.

Goedkoop naar Harare vliegen? 5 Tips:

  • Geef je op voor de Harare Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Harare vliegticket aanbiedingen! Nieuw: volg alleen vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie en / of Duitsland!
  • Cheap tickets Harare vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Harare te vinden!
  • Lastminute vliegen naar Harare kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Harare in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Harare boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Harare in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Gratis Flight Alertbeschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Harare

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC.nl
World Ticket Center
 € 39,-
KLM
- *
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Harare o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Harare met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Harare. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Harare zijn het laatste gecheckt op 24-08-2016