Vliegen naar Nairobi

Nairobi is zowel de hoofdstad als de grootste stad van Kenia met een verbluffend aantal inwoners van bijna 3,5 miljoen. Nairobi is in het afgelopen decennia uitgegroeid tot een...   

> lees meer

Vergelijk goedkope vliegtickets Nairobi voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Nairobi vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Nairobi vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Nairobi te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Nairobi? Geef je op voor de Nairobi Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Nairobi vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Nairobi kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Nairobi in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Nairobi boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Nairobi in 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Nairobi als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Nairobi

Hoe lang is het vliegen naar Nairobi? De vluchtduur Nairobi is 8,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Nairobi

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Nairobi o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Nairobi met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Nairobi. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Nairobi zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017