Zoek goedkope vliegtickets naar New York

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven :
Zoek

Probeer de volgende data voor het vinden van de goedkoopste prijzen :

Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegtickets New York!

Vergelijk alle vliegtickets naar New York voor jouw vertrekdatum

Goedkoop vliegen naar New York? Hier vergelijk je op 1 pagina de aanbiedingen voor reizen naar New York van lijndiensten, zoals KLM vluchten New York, met goedkope lowcost...   Lees meer

Vliegen naar New York

Zoek op datum

Klik op onderstaande prijzen voor meer informatie. Voor de vluchtaanbiedingen New York op jouw voorkeursdatum vul je hieronder je vertrekdata in. Er zijn al vliegtickets naar New York vanaf € 339

Vergelijk hier de prijzen voor vliegtickets New York, specifiek voor de data waarop jij wilt vliegen. Vul je voorkeurdata in en klik op de logo's van de reisorganisaties om de tarieven te bekijken.

8 aanbieders v.a. € 339,- tot € 1185,- Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties * Helaas ondersteunen nog niet alle luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus deze technologie.

Zoek goedkope vliegtickets naar New York voor jouw vertrekdatum :

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven : Extra opties : extra opties
zoek knop

Flexibel met je reisdata?

Tickets New York boeken als de prijs het laagst is?

in de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

Vliegtickets Amsterdam - New York
Heen 07-10-2016 Retour 12-10-2016

Vliegtickets Amsterdam - New York
Heen 23-09-2016 Retour 03-10-2016

Bekijk meer data waarop we in de afgelopen 24 uur uitzonderlijk voordelige vluchten vonden

Zoek en vergelijk nu

Reizigers
Aantal volwassenen
(Vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(Van 2 t/m 11 jaar)
Aantal baby’s
(Van 0 t/m 1 jaar)

Klasse
 Economy Class  Business Class

Lees meer over reizen naar New York

... alternatieven (zoals Aer Lingus die vaak goedkope vliegtickets New York aanbiedingen heeft).


Vakantie New York Tips
New York is natuurlijk de grootste, meest bekende en meest imponerende stad van de Verenigde Staten van Amerika. De "Big Apple" of "The city that never sleeps" zoals New York City vaak genoemd in de volksmond heeft, zoals de naam al doet vermoeden, 24 uur per dag een overweldigende hoeveelheid bezienswaardigheden om te bezoeken en activiteiten te ondernemen. De meest in het oog springende voorbeelden zijn natuurlijk het Vrijheidsbeeld, de Empire State Building en Times Square. Echter, de echte pracht en praal van deze wereldstad vind je in de wijken zoals Soho, Brooklyn en Chinatown. Proef de ongelofelijke rijke diverse cultuur door de gehele stad heen, wissel de drukte van broadway af met het vertoeven in het grootse Grand Central Park.


Goedkoop vliegen naar New York tips
Naast de aanbiedingen van luchtvaartmaatschappijen tref je op 'Vliegen naar New York' echter ook de beste deals van grote online ticket aanbieders: World Ticket Center New York aanbiedingen vergelijken we met Cheap Tickets New York deals etc. Deze sites tonen namelijk ook aanbiedingen van airlines die geen Nederlandse site hebben en hun goedkoopste vluchten New York aanbieden via deze reisbureaus. Hier tref je vaak scherpe aanbiedingen van de Amerikaanse airlines o.a. goedkope Continental Airlines New York vluchten. 


Goedkoop vliegtickets Amsterdam New York?
Tot slot: sommige grote Amerikaanse reisbureaus kopen hotels en vliegtickets New York zo goedkoop in dat het voordeliger is om via hun een vlucht New York + 3 nachten hotel of zelfs een vluchten New York + 7 nachten hotel te boeken dan losse tickets New York bij een Nederlandse airline. Kijk bij het vlucht + hotel label om dit mee te nemen in jouw vergelijking!


Luchthaven New York, JFK  of Newark?
New York heeft meerdere vliegvelden waar u op kan vliegen, echter JFK oftewel John F. Kennedy International airport is de grootste luchthaven. JFK bevind zich op de rand van New York in de uithoek van de wijk Queens. Veel vluchten gaan tegenwoordig echter ook naar New York Newark Liberty International Airport. Deze luchthaven gelegen in New Jersey ligt zo'n 28 km vanaf Manhattan en is bereikbaar per AirTrain (ongeveer een uurtje) of taxi (afhankelijk van het verkeer, ongeveer 40 minuten). Als je in het zuidwesten van New York verblijft is dit handiger dan JFK.

Goedkoop naar New York? 4 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de New York Flight-Alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe New York vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht New York te vinden!
  3. 3 Lastminute vliegen naar New York kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Voor cheaptickets New York in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  4. 4 Bij VliegenNaar.nl verzamelen we ook alle actiecodes van luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus. Dit zie je aan het euroteken achter de prijs (klik erop om te zien wat de kortingscode is).

Bijkomende kosten bij vliegreizen New York

Aanbieder Reserveringskosten Toelichting + overige extra kosten
WTC.nl
World Ticket Center
€ 39,00 World Ticket Center hanteert een eenmalige toeslag van €39,- per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt.
KLM € 10,00
Tix € 25,00 - € 30,00
Vliegtarieven € 29,50 Vliegtarieven hanteert een eenmalige toeslag van €29,50 per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt
Vliegtickets.nl € 29,50
GoedkoopsteStedentrip € 0,00 - € 25,00 Goedkoopstestedentrip.nl vergelijkt aanbieders van stedentrips. De bijkomende kosten staan per aanbieder op de website.
Schipholtickets € 29,50 - € 35,00 Bij telefonische en e-mail boekingen wordt er €35,- per boeking in rekening gebracht aan dossierkosten i.p.v. €29,50,-
World Ticket Center - Fly + Drive € 0,00 Prijzen zijn op basis van een vrijblijvende offerte.
Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegtickets New York o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis New York met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen naar New York. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets New York zijn het laatste gecheckt op 24-05-2016
Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Nabijgelegen vliegvelden Kaart New York
Vlakbij New York
White Plains v.a. € 729
Newburgh v.a. € 732
Allentown v.a. € 754
Philadelphia v.a. € 449
New Haven v.a. € 1164

Afstanden vanaf New York

Vliegtijd New York

Hoe lang is het vliegen naar New York? De vluchtduur New York is ongeveer 7 a 8 uur bij een directe vlucht. Met overstap ben je al snel 11 a 12 uur onderweg.

Meest bekeken deals!
Nieuwste bestemmingen

1. Tbilisi
2. Griekenland
3. Pittsburgh
4. Memphis
5. Aalesund