Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegtickets La Crosse!

Vergelijk alle vliegtickets naar La Crosse voor jouw vertrekdatum

La crosse is een kleine stad in Noord-Amerikaanse staat Wisconsin en valt bestuurlijk gezien onder La Crosse County.La Crosse Municipal Airport is de luchthaven van La Crosse en...   Lees meer

Vliegen naar La Crosse

Zoek op datum

Klik op de prijzen voor meer informatie over de aanbieding. Voor de prijzen op jouw voorkeursdatum vul je hieronder je vertrekdata in. Er zijn al vliegtickets naar La Crosse vanaf € 804

Vergelijk hier de prijzen voor vliegtickets La Crosse, specifiek voor de data waarop jij wilt vliegen. Vul je voorkeurdata in en klik op de logo's van de reisorganisaties om de tarieven te bekijken.

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties * Helaas ondersteunen nog niet alle luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus deze technologie.

Zoek goedkope vliegtickets naar La Crosse voor jouw vertrekdatum :

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven : Extra opties :
Reizigers
Aantal volwassenen
(Vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(Van 2 t/m 11 jaar)
Aantal baby’s
(Van 0 t/m 1 jaar)

Klasse
 Economy Class  Business Class

La Crosse

Goedkoop naar La Crosse? 5 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de La Crosse flight alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe La Crosse vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht La Crosse te vinden!
  3. 3 Lastminute vliegen naar La Crosse kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar La Crosse in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  4. 4 Goedkope vliegtickets La Crosse boek je zelden korter dan 21 dagen voor vertrek.
  5. 5 Goedkoop vliegen naar La Crosse in 2015? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Lees meer over La Crosse

...sse en is gelegen op een steenworp afstand van het centrum van de stad.

Meer over La Crosse

Bijkomende kosten bij vliegreizen La Crosse
Aanbieder Reserveringskosten Toelichting + overige extra kosten
KLM € 10,00
CheapTickets € 27,00 - € 29,00 Vliegticketprijzen zijn exclusief ¤27,- (1 persoon) of ¤29,- (2 of meer personen) reserveringskosten per boeking.
VliegWinkel.nl € 27,00 - € 29,00 Voor een boeking voor één persoon wordt er ¤27,- aan dossierkosten in rekening gebracht, voor 2 of meer personen is dit ¤29,-
Tix € 25,00 - € 30,00
Vliegtickets.nl € 29,50
WTC.nl
World Ticket Center
€ 39,00 Bij WTC.nl - World Ticket Center geldt een eenmalige toeslag van ¤39,- per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt.
Schipholtickets € 25,00 - € 40,00 Bij telefonische en e-mail boekingen wordt er ¤40,- per boeking in rekening gebracht aan dossierkosten i.p.v. ¤25,-
Expedia vlucht + 7N Hotel € 0,00
Ebookers € 0,00 - € 100,00 De belastingen die in rekening worden gebracht zijn voor iedere luchtvaartmaatschappij anders.
Expedia vlucht + 3N Hotel € 0,00
Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegtickets La Crosse o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking ¤ 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis La Crosse met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen naar La Crosse. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets La Crosse zijn het laatste gecheckt op 21-08-2015
Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Nabijgelegen vliegvelden
Vlakbij La Crosse
Rochester Minnesota v.a. € 804
Eau Claire v.a. € 971
Wasau v.a. € 874
Waterloo USA v.a. € 994
Madison v.a. € 731

Afstanden vanaf La Crosse

Meest bekeken deals!
Nieuwste bestemmingen

1. Xi An
2. Beijing
3. de Bahamas
4. Servie
5. Boekarest