Vliegen naar Los Angeles

Los Angeles of The City of Angels genoemd, ligt aan de westkust van de Verenigde Staten van Amerika. LA is de grootste stad van Californië en de op een na grootste van de...   

> lees meer

Vergelijk goedkope vliegtickets Los Angeles voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Lees meer over Los Angeles

... Verenigde Staten en staat bekend om de glitter & glamour van filmindustrie walhalla Hollywood.

Wat zijn de bezienswaardigheden Los Angeles?
Wat moet je in ieder geval doen als je Los Angeles bezoekt? Shop in de meest exclusieve winkels, spot celebraties, bewonder de levensgrote Hollywood letters en wandel in beroemde voetstappen over de Walk of Fame! Ook leuk: maak een ritje door Beverly Hills en vergaap je aan de gigantische villa's van de beroemde filmacteurs. Hoewel deze hotspots allemaal in het noord westen van Los Angeles liggen, is ook het centrum van de metropool heel indrukwekkend: je treft er veel architectonische hoogbouw en veel Aziatische emigranten hebben zich gevestigd in China Town, Little Tokyo en Korea Town.

Goedkope vliegen naar Los Angeles
Vliegen naar Los Angeles? Je vindt op deze pagina de beste tips voor goedkoop vliegen naar Los Angeles!
Zonaanbidders genieten op de mooiste witte zandstranden rondom Los Angeles. Ontdek bijvoorbeeld Santa Monica, Venice Beach of Malibu. Het is hier zien en gezien worden en naast bijzondere (soms beroemde) persoonlijkheden kom je er ook aparte vogels en andere dieren tegen. 

Stedentrip Los Angeles
Shop-a-holics kunnen hun lol op in Los Angeles: het absolute winkel walhalla is natuurlijk Rodeo Drive waar alleen al de etalages van de talloze luxe winkels een bezienswaardigheid zijn. Ook kan je goed winkelen op de lange boulevards langs het strand of in het beroemde winkelgebied Melrose. Cultuur liefhebbers ontdekken bijzondere bezienswaardigheden aan de haven van de San Pedo baai. 

Vliegveld Los Angeles
De luchthaven van Los Angeles, Los Angeles International, is echt enorm en heeft maar liefst 9 terminals. Tussen de terminal van de luchthaven rijden verschillende shuttle bussen. Er gaan geen treinen van het vliegveld naar downtown Los Angeles, maar er gaan wel een aantal bussen naar verschillende stations in de stad. Uiteraard kun je ook op het vliegveld van Los Angeles een auto huren of een taxi nemen naar de binnenstad. Door het drukke verkeer rond de stad duurt het al gauw 30 minuten, maar in de spits neemt het soms het dubbele van de tijd in beslag.

Goedkope vliegtickets Los Angeles, directe vlucht LA
Vliegen naar Los Angeles? De vluchtduur naar Los Angeles bedraagt zo'n 10 - 11 uur bij een rechtstreekse vlucht vanaf Amsterdam Schiphol. Soms zijn er echter goedkope vliegtickets naar Los Angeles te boeken incl. 1 overstap. Let goed op de overstaptijden voor het maken van een keuze, want de reisduur kan aanzienlijk oplopen.

Ander luchthaven Los Angeles, vliegtijd Amsterdam Los Angeles? Een andere luchthaven nabij Los Angeles is de luchthaven van Burbank. De vliegtijd Los Angeles bedraagt hetzelfde naar Burbank, echter de kans op meerdere overstappen is wel aanzienlijk.  Burbank wordt niet voor niets wel eens de Media Capital of the World genoemd. Gelegen 19 kilometer boven het centrum van Los Angeles hebben zich vele grote mediabedrijven verzameld zoals Warner Bros, The Walt Disney Company en Cartoon Network. Het is dan ook niet toevallig dat de luchthaven van Burbank Bob Hope Airport heet. Vanaf dit vliegveld vliegen ongeveer 70 vluchten per dag.

Vliegen naar Los Angeles vanaf Amsterdam
Vanuit Amsterdam moet je voor deze specifieke luchthaven vliegen via Los Angeles of San Francisco. Het Bob Hope Airport ligt op slecht 5 kilometer van het business centrum van Burbank. Ligt je bestemming hier? Dan kun je het beste een taxi nemen (of als je voor langere tijd blijft een auto huren). Ga je vanaf hier rondtrekken, dan kun je eventueel reizen per trein. Vanaf het vliegveld gaan meerdere treinen naar onder andere Bakersfield en San Diego.

Goedkoop naar Los Angeles vliegen? 5 Tips:

  • Geef je op voor de Los Angeles Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Los Angeles vliegticket aanbiedingen! Nieuw: volg alleen vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie en / of Duitsland!
  • Cheap tickets Los Angeles vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Los Angeles te vinden!
  • Lastminute vliegen naar Los Angeles kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Los Angeles in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Los Angeles boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Los Angeles in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Gratis Flight Alertbeschikbaar komt.

Vliegtijd Los Angeles

Hoe lang is het vliegen naar Los Angeles? De vluchtduur Los Angeles is 11 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Los Angeles

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 25,-
WTC.nl
World Ticket Center
 € 39,-
WTC Fly + Drive
- *
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
GoedkoopsteStedentrip
- * -  € 25,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Los Angeles o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Los Angeles met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Los Angeles. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Los Angeles zijn het laatste gecheckt op 24-08-2016