Vliegen naar Houston

Vliegen naar Houston? De stad Houston ligt in Texas en is een van de vijf grootste steden van de Verenigde Staten met als agglomeratie wel meer dan 6 miljoen inwoners! Vanaf...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Houston voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Lees meer over Houston

... Schiphol vlieg je in 10 uur en 25 minuten naar Houston. Het tijdsverschil met Nederland is 9 uur vroeger.

Houston is een cultureel gezien heel divers door de grote verscheidenheid aan immigranten, zo huisvest Houston de op één na grootste Aziatische aantal inwoners van Amerika. Dit levert vele geweldige culturele evenementen en plekken op waaronder natuurlijk een heel uitgebreid en groot Chinatown, jaarlijkse Houston Greek Festival en de Houston Livestock Show and Rodeo.

Internationale luchthaven Houston, Texas
Het vliegveld van Houston genaamd George Bush intercontinental airport ligt op de rand van de metropool Houston. Het komt dan ook door de immense grote van de stad Houston dat het nog een dik half uur rijden naar het stadscentrum is vanaf de luchthaven van Houston. De luchthaven van Houston biedt diverse mogelijkheden voor verder vervoer naar uw bestemming waaronder shuttlebussen, de altijd aanwezige taxi's, autoverhuurbedrijven en meerdere bus lijnen. 

Goedkoop vliegen naar Houston?
Goedkope vliegtickets Houston boeken? Voor het vinden van het goedkoopste vliegticket naar Houston kun je je aanmelden voor onze flight alert. Geef aan wat je maximaal voor je vlucht Amsterdam Houston wilt besteden en ontvang de laatste acties per mail.

Goedkoop naar Houston vliegen? 5 Tips:

  • Geef je op voor de Houston Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Houston vliegticket aanbiedingen! Nieuw: volg alleen vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie en / of Duitsland!
  • Cheap tickets Houston vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Houston te vinden!
  • Lastminute vliegen naar Houston kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Houston in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Houston boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkoop vliegen naar Houston in 2016? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Gratis Flight Alertbeschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Houston

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 25,-
WTC.nl
World Ticket Center
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Houston o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Houston met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Houston. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Houston zijn het laatste gecheckt op 24-08-2016