Zoek goedkope vliegtickets naar Houston

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven :
Zoek

Probeer de volgende data voor het vinden van de goedkoopste prijzen :

Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegtickets Houston!

Vergelijk alle vliegtickets naar Houston voor jouw vertrekdatum

Vliegen naar Houston? De stad Houston ligt in Texas en is een van de vijf grootste steden van de Verenigde Staten met als agglomeratie wel meer dan 6 miljoen inwoners! Vanaf...   Lees meer

Vliegen naar Houston

Zoek op datum

Klik op onderstaande prijzen voor meer informatie. Voor de vluchtaanbiedingen Houston op jouw voorkeursdatum vul je hieronder je vertrekdata in. Er zijn al vliegtickets naar Houston vanaf € 522

Vergelijk hier de prijzen voor vliegtickets Houston, specifiek voor de data waarop jij wilt vliegen. Vul je voorkeurdata in en klik op de logo's van de reisorganisaties om de tarieven te bekijken.

8 aanbieders v.a. € 522,- tot € 816,- Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties * Helaas ondersteunen nog niet alle luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus deze technologie.

Zoek goedkope vliegtickets naar Houston voor jouw vertrekdatum :

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven : Extra opties : extra opties
zoek knop

Flexibel met je reisdata?

Tickets Houston boeken als de prijs het laagst is?

in de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

Vliegtickets Amsterdam - Houston v.a. €540
Heen 15-09-2016 Retour 29-09-2016

Vliegtickets Amsterdam - Houston v.a. €532
Heen 14-09-2016 Retour 04-10-2016

Bekijk meer data waarop we in de afgelopen 24 uur uitzonderlijk voordelige vluchten vonden

Zoek en vergelijk nu

Reizigers
Aantal volwassenen
(Vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(Van 2 t/m 11 jaar)
Aantal baby’s
(Van 0 t/m 1 jaar)

Klasse
 Economy Class  Business Class

Lees meer over reizen naar Houston

... Schiphol vlieg je in 10 uur en 25 minuten naar Houston. Het tijdsverschil met Nederland is 9 uur vroeger.

Houston is een cultureel gezien heel divers door de grote verscheidenheid aan immigranten, zo huisvest Houston de op één na grootste Aziatische aantal inwoners van Amerika. Dit levert vele geweldige culturele evenementen en plekken op waaronder natuurlijk een heel uitgebreid en groot Chinatown, jaarlijkse Houston Greek Festival en de Houston Livestock Show and Rodeo.


Internationale luchthaven Houston, Texas
Het vliegveld van Houston genaamd George Bush intercontinental airport ligt op de rand van de metropool Houston. Het komt dan ook door de immense grote van de stad Houston dat het nog een dik half uur rijden naar het stadscentrum is vanaf de luchthaven van Houston. De luchthaven van Houston biedt diverse mogelijkheden voor verder vervoer naar uw bestemming waaronder shuttlebussen, de altijd aanwezige taxi's, autoverhuurbedrijven en meerdere bus lijnen. 


Goedkoop vliegen naar Houston?
Goedkope vliegtickets Houston boeken? Voor het vinden van het goedkoopste vliegticket naar Houston kun je je aanmelden voor onze flight alert. Geef aan wat je maximaal voor je vlucht Amsterdam Houston wilt besteden en ontvang de laatste acties per mail.

Goedkoop naar Houston? 5 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de Houston Flight-Alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Houston vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Houston te vinden!
  3. 3 Lastminute vliegen naar Houston kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Houston in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  4. 4 Goedkope vliegtickets Houston boeken? We verzamelen voor jou ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  5. 5 Goedkoop vliegen naar Houston in 2016? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Bijkomende kosten bij vliegreizen Houston

Aanbieder Reserveringskosten Toelichting + overige extra kosten
Tix € 25,00 - € 30,00
KLM € 10,00
WTC.nl
World Ticket Center
€ 39,00 World Ticket Center hanteert een eenmalige toeslag van €39,- per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt.
Vliegtickets.nl € 29,50
VliegWinkel.nl € 29,50 Voor een boeking wordt er €29,50 aan dossierkosten in rekening gebracht.
Schipholtickets € 29,50 - € 35,00 Bij telefonische en e-mail boekingen wordt er €35,- per boeking in rekening gebracht aan dossierkosten i.p.v. €29,50,-
World Ticket Center - Fly + Drive € 0,00 Prijzen zijn op basis van een vrijblijvende offerte.
Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegtickets Houston o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Houston met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen naar Houston. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Houston zijn het laatste gecheckt op 24-05-2016
Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Nabijgelegen vliegvelden Kaart Houston
Vlakbij Houston
Austin v.a. € 650
Corpus-Christi Texas v.a. € 651
San Antonio v.a. € 641
Alexandria USA v.a. € 919
Lafayette v.a. € 852

Afstanden vanaf Houston

Meest bekeken deals!
Nieuwste bestemmingen

1. Memphis
2. Caracas
3. Pittsburgh
4. Aalesund
5. Koh Samui