Vliegen naar Miami

Miami is het bekende vakantieoord in de Verenigde Staten van Amerika aan de Atlantische Oceaan, het is parel van de "Sunshine State" en de Spaanstalige hoofdstad van Amerika. In...   

> lees meer

Vergelijk goedkope vliegtickets Miami voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Lees meer over Miami

... Miami bestaat de bevolking voor het grootste gedeelte uit een mix van mensen uit Latijns-Amerika, dit heeft een enorme culturele invloed gehad op de ontwikkeling van de stad. Door deze ontwikkeling voelt Miami helemaal niet aan als je doorsnee Amerikaanse stad met de culturele diversiteit die het straatbeeld bepaalt. Het aangrenzende Miami Beach, wat onderdeel is van de agglomeratie, is natuurlijk één van de meest aantrekkelijke punten aan Miami. Loop over de heerlijke boulevard en geniet van het, altijd, schijnende zonnetje.

Vliegreizen Miami
Lekker flaneren op Ocean Drive? Vluchten naar Miami landen op Miami International Airport. Deze luchthaven is circa 13 km van de stad. Vanaf Amsterdam vlieg je in circa 9 uur naar Miami.

Opzoek naar goedkope vliegtickets Miami?
Goedkope vliegtickets Miami zoeken? Op deze pagina geven wij een overzicht van de aanbiedingen van goedkope tickets van airlines als KLM en TUI met bekende online reisbureaus zoals Cheap Tickets en World Ticket Center. Actueel is het vliegen met charter TUI overigens meestal de voordeligste optie. Saillant detail: KLM stopt komende zomer met haar vluchten naar Miami. De KLM vliegtickets Miami die je boekt zijn met hun partner Delta die wel dagelijks naar deze swingende bestemming blijft vliegen vanaf Amsterdam, maar helaas zijn deze vluchten niet non stop! Ook KLM partners Air France en Alitalia blijven naar Miami vliegen en deze vluchten worden ook via de KLM site verkocht.|

Goedkoop vliegen naar Miami
Zoek je vliegtickets naar Miami maar vind je voor jouw reisperiode geen goedkope tickets? Het is dan een optie om ook te kijken naar vliegtickets naar Fort Lauderdale. Soms kan je hier namelijk voordeliger naar toe vliegen en de afstand Fort Lauderdale - Miami is per auto maar een goed half uur. Vraag jij je af hoelang het vliegen is naar Miami? De gemiddelde vluchtduur voor een directe reis vanaf Amsterdam naar Miami bedraagt 13 uur.

Rondreis Florida
Voor wie vanuit Miami een rondreis wil maken is daarnaast ook Orlando een prima alternatieve luchthaven (met soms ook weer net iets goedkopere vliegreizen). Nabij Orlando vindt zich natuurlijk ook het wereldberoemde pretpark Walt Disney World Resort. Het attractiepark is, zeker met kinderen, een must see en visit tijdens jouw rondreis in Florida, ook voor volwassenen!

Goedkoop naar Miami vliegen? 5 Tips:

  • Geef je op voor de Miami Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Miami vliegticket aanbiedingen! Nieuw: volg alleen vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie en / of Duitsland!
  • Cheap tickets Miami vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Miami te vinden!
  • Lastminute vliegen naar Miami kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Miami in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Miami boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Miami in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Gratis Flight Alert



beschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Miami

Aanbieder
Reserveringskosten
WTC.nl
World Ticket Center
 € 39,-
Tix
 € 25,-
TUIfly
 € 15,-
WTC Fly + Drive
- *
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
- *
Schipholtickets
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
TUI.nl
 € 15,- -  € 20,-
JetairFly
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Miami o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Miami met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Miami. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Miami zijn het laatste gecheckt op 24-08-2016