Zoek goedkope vliegtickets naar Miami

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven :
Zoek

Probeer de volgende data voor het vinden van de goedkoopste prijzen :

Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegtickets Miami!

Vergelijk alle vliegtickets naar Miami voor jouw vertrekdatum

Miami is het bekende vakantieoord in de Verenigde Staten van Amerika aan de Atlantische Oceaan, het is parel van de "Sunshine State" en de Spaanstalige hoofdstad van Amerika. In...   Lees meer

Vliegen naar Miami

Zoek op datum

Klik op onderstaande prijzen voor meer informatie. Voor de vluchtaanbiedingen Miami op jouw voorkeursdatum vul je hieronder je vertrekdata in. Er zijn al vliegtickets naar Miami vanaf € 337

Vergelijk hier de prijzen voor vliegtickets Miami, specifiek voor de data waarop jij wilt vliegen. Vul je voorkeurdata in en klik op de logo's van de reisorganisaties om de tarieven te bekijken.

7 aanbieders v.a. € 337,- tot € 575,- Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties * Helaas ondersteunen nog niet alle luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus deze technologie.

Zoek goedkope vliegtickets naar Miami voor jouw vertrekdatum :

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven : Extra opties : extra opties
zoek knop

Flexibel met je reisdata?

Tickets Miami boeken als de prijs het laagst is?

in de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

Vliegtickets Amsterdam - Miami v.a. €358
Heen 20-03-2017 Retour 03-04-2017

Vliegtickets Amsterdam - Miami v.a. €439
Heen 05-09-2016 Retour 12-09-2016

Bekijk meer data waarop we in de afgelopen 24 uur uitzonderlijk voordelige vluchten vonden

Zoek en vergelijk nu

Reizigers
Aantal volwassenen
(Vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(Van 2 t/m 11 jaar)
Aantal baby’s
(Van 0 t/m 1 jaar)

Klasse
 Economy Class  Business Class

Lees meer over reizen naar Miami

... Miami bestaat de bevolking voor het grootste gedeelte uit een mix van mensen uit Latijns-Amerika, dit heeft een enorme culturele invloed gehad op de ontwikkeling van de stad. Door deze ontwikkeling voelt Miami helemaal niet aan als je doorsnee Amerikaanse stad met de culturele diversiteit die het straatbeeld bepaalt. Het aangrenzende Miami Beach, wat onderdeel is van de agglomeratie, is natuurlijk één van de meest aantrekkelijke punten aan Miami. Loop over de heerlijke boulevard en geniet van het, altijd, schijnende zonnetje.


Vliegreizen Miami
Lekker flaneren op Ocean Drive? Vluchten naar Miami landen op Miami International Airport. Deze luchthaven is circa 13 km van de stad. Vanaf Amsterdam vlieg je in circa 9 uur naar Miami.


Opzoek naar goedkope vliegtickets Miami?
Goedkope vliegtickets Miami zoeken? Op deze pagina geven wij een overzicht van de aanbiedingen van goedkope tickets van airlines als KLM en TUI met bekende online reisbureaus zoals Cheap Tickets en World Ticket Center. Actueel is het vliegen met charter TUI overigens meestal de voordeligste optie. Saillant detail: KLM stopt komende zomer met haar vluchten naar Miami. De KLM vliegtickets Miami die je boekt zijn met hun partner Delta die wel dagelijks naar deze swingende bestemming blijft vliegen vanaf Amsterdam, maar helaas zijn deze vluchten niet non stop! Ook KLM partners Air France en Alitalia blijven naar Miami vliegen en deze vluchten worden ook via de KLM site verkocht.|


Goedkoop vliegen naar Miami
Zoek je vliegtickets naar Miami maar vind je voor jouw reisperiode geen goedkope tickets? Het is dan een optie om ook te kijken naar vliegtickets naar Fort Lauderdale. Soms kan je hier namelijk voordeliger naar toe vliegen en de afstand Fort Lauderdale - Miami is per auto maar een goed half uur. Vraag jij je af hoelang het vliegen is naar Miami? De gemiddelde vluchtduur voor een directe reis vanaf Amsterdam naar Miami bedraagt 13 uur.


Rondreis Florida
Voor wie vanuit Miami een rondreis wil maken is daarnaast ook Orlando een prima alternatieve luchthaven (met soms ook weer net iets goedkopere vliegreizen). Nabij Orlando vindt zich natuurlijk ook het wereldberoemde pretpark Walt Disney World Resort. Het attractiepark is, zeker met kinderen, een must see en visit tijdens jouw rondreis in Florida, ook voor volwassenen!

Goedkoop naar Miami? 5 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de Miami Flight-Alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Miami vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Miami te vinden!
  3. 3 Lastminute vliegen naar Miami kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Miami in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  4. 4 Goedkope vliegtickets Miami boeken? We verzamelen voor jou ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  5. 5 Goedkope vlucht Amsterdam Miami in 2016? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Bijkomende kosten bij vliegreizen Miami

Aanbieder Reserveringskosten Toelichting + overige extra kosten
WTC.nl
World Ticket Center
€ 39,00 World Ticket Center hanteert een eenmalige toeslag van €39,- per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt.
TUIfly € 15,00 Hou tevens rekening met de verplichte toeslag van €2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking.
Tix € 25,00 - € 30,00
Vliegtickets.nl € 29,50
KLM € 10,00
Schipholtickets € 29,50 - € 35,00 Bij telefonische en e-mail boekingen wordt er €35,- per boeking in rekening gebracht aan dossierkosten i.p.v. €29,50,-
WaarSchijntdeZonWel.nl € 0,00 WaarSchijntdeZonWel.nl toont het aanbod van verschillende aanbieders van zonvakantie pakketreizen. De toeslagen kunnen per aanbieder verschillen.
Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegtickets Miami o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Miami met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen naar Miami. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Miami zijn het laatste gecheckt op 24-05-2016
Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Nabijgelegen vliegvelden Kaart Miami
Vlakbij Miami
Fort Lauderdale v.a. € 370
Bimini v.a. € 875
Palm Beach v.a. € 361
Fort Myers v.a. € 359
Bahamas v.a. € 618

Afstanden vanaf Miami

Meest bekeken deals!
Nieuwste bestemmingen

1. Zweden
2. Vaxjo
3. Israël
4. Noorwegen
5. Dalaman