Vliegen naar Miami

Miami is het bekende vakantieoord in de Verenigde Staten van Amerika aan de Atlantische Oceaan, het is parel van de "Sunshine State" en de Spaanstalige hoofdstad van Amerika. In...   

> lees meer

Vergelijk goedkope vliegtickets Miami voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Miami vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Miami vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Miami te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Miami? Geef je op voor de Miami Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Miami vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Miami kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Voor cheap flights Miami in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Miami boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Miami in 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Miami als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Miami

Hoe lang is het vliegen naar Miami? De vluchtduur is 10 uur. Bij een vlucht met een overstap kan je al snel 2 uur er bij optellen.

Bijkomende kosten bij vluchten Miami

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
TUIfly
 € 15,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC Fly + Drive
- *
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
TUI.nl
 € 15,- -  € 20,-
Surinam Airways
 € 8,- -  € 15,-
Schipholtickets
 € 30,-
TUIFly.be
 € 15,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Miami o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Miami met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Miami. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Miami zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017