Zoek goedkope vliegtickets naar Washington

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven :
Zoek

Probeer de volgende data voor het vinden van de goedkoopste prijzen :

Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegtickets Washington!

Vergelijk alle vliegtickets naar Washington voor jouw vertrekdatum

Washington is de hoofdstad van Amerika. De stad ligt in het oosten van Amerika en heeft ongeveer 600.000 inwoners. In de stad zelf en het stedelijk gebied wonen totaal bijna 6...   Lees meer

Vliegen naar Washington

Zoek op datum

Klik op onderstaande prijzen voor meer informatie. Voor de vluchtaanbiedingen Washington op jouw voorkeursdatum vul je hieronder je vertrekdata in. Er zijn al vliegtickets naar Washington vanaf € 329

Vergelijk hier de prijzen voor vliegtickets Washington, specifiek voor de data waarop jij wilt vliegen. Vul je voorkeurdata in en klik op de logo's van de reisorganisaties om de tarieven te bekijken.

8 aanbieders v.a. € 329,- tot € 905,- Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties * Helaas ondersteunen nog niet alle luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus deze technologie.

Zoek goedkope vliegtickets naar Washington voor jouw vertrekdatum :

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven : Extra opties : extra opties
zoek knop

Flexibel met je reisdata?

Tickets Washington boeken als de prijs het laagst is?

in de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

Vliegtickets Amsterdam - Washington
Heen 13-10-2016 Retour 29-10-2016

Vliegtickets Amsterdam - Washington
Heen 17-11-2016 Retour 29-11-2016

Bekijk meer data waarop we in de afgelopen 24 uur uitzonderlijk voordelige vluchten vonden

Zoek en vergelijk nu

Reizigers
Aantal volwassenen
(Vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(Van 2 t/m 11 jaar)
Aantal baby’s
(Van 0 t/m 1 jaar)

Klasse
 Economy Class  Business Class

Lees meer over reizen naar Washington

... miljoen mensen. De stad is bekend omdat er vele regeringsgebouwen en ambassades staan. En natuurlijk het wereldberoemde Witte huis de woning van de president van het land.


Goedkoop vliegen naar Washington D.C.
Schrijf je nu direct in voor onze gratis Flight-Alert service. Dit zorgt ervoor dat je altijd voor de beste tarieven voor vliegtickets Washington ontvangt. Jij bepaalt vooraf de prijs die je wil betalen en wanneer je wil reizen. Wij vergelijken dagelijks alle tarieven van alle Washington aanbieders. Wij houden je dagelijks of wekelijks op de hoogte over de beste tarieven die wij hebben gevonden. Wij doen het werk voor je dit scheelt je weer een hoop onnodig zoekwerk!


Bezienswaardigheden Washington
Washington kent vele bezienswaardigheden waaronder "The White House", het Pentagon en het hoofdkwartier van de FBI. Op dit hoofdkwartier kun je zelfs door een echte FBI agent een rondleiding krijgen! Er zijn vele bekende musea in Washington gehuisvest waaronder The National Museum of Natural History met levensgrote skeletten van dinosaurussen.


Luchthavens Washington
Washington kent 3 luchthavens, het Ronald Reagan Washington National Airport, het Baltimore-Washington International Thurgood Marshall Airport en het Washington Dulles International Airport. De meeste vluchten vanuit Nederland komen aan op het laatstgenoemde vliegveld. Het ligt behoorlijk ver uit het centrum, ongeveer 42 kilometer. Tip: pak vanaf de luchthaven de Metrobus, die je brengt naar het metro station L'Enfant Plaza.


Beste reistijd vakantie Washington
Het klimaat in Washington kent hete zomers en koude winters. In de maanden juni, juli en augustus schommelt de temperatuur overdag rond de 30 graden Celsius, in de winter is het overdag een graad of 6, maar 's nachts ligt de temperatuur vaak onder het vriespunt. Hou dus ook rekening met sneeuw in de wintermaanden.

Goedkoop naar Washington? 5 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de Washington Flight-Alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Washington vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Washington te vinden!
  3. 3 Lastminute vliegen naar Washington kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Washington in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  4. 4 Goedkope vliegtickets Washington boeken? We verzamelen voor jou ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  5. 5 Goedkope vlucht Amsterdam Washington in 2016? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Bijkomende kosten bij vliegreizen Washington

Aanbieder Reserveringskosten Toelichting + overige extra kosten
WTC.nl
World Ticket Center
€ 39,00 World Ticket Center hanteert een eenmalige toeslag van €39,- per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt.
Tix € 25,00 - € 30,00
KLM € 10,00
Vliegtickets.nl € 29,50
Schipholtickets € 29,50 - € 35,00 Bij telefonische en e-mail boekingen wordt er €35,- per boeking in rekening gebracht aan dossierkosten i.p.v. €29,50,-
World Ticket Center - Fly + Drive € 0,00 Prijzen zijn op basis van een vrijblijvende offerte.
VliegWinkel.nl € 29,50 Voor een boeking wordt er €29,50 aan dossierkosten in rekening gebracht.
Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegtickets Washington o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Washington met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen naar Washington. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Washington zijn het laatste gecheckt op 24-05-2016
Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Nabijgelegen vliegvelden Kaart Washington
Vlakbij Washington
Baltimore v.a. € 334
Charlottesville v.a. € 539
Harrisburg v.a. € 643
Richmond USA v.a. € 459
Wilmington v.a. € 567

Afstanden vanaf Washington

Vliegtijd Washington

Hoe lang is het vliegen naar Washington? De vluchtduur is ongeveer 9 uur.

Meest bekeken deals!
Nieuwste bestemmingen

1. Memphis
2. Tbilisi
3. Caracas
4. Pittsburgh
5. Aalesund