Vliegen naar Washington

Washington is de hoofdstad van Amerika. De stad ligt in het oosten van Amerika en heeft ongeveer 600.000 inwoners. In de stad zelf en het stedelijk gebied wonen totaal bijna 6...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Washington voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Lees meer over Washington

... miljoen mensen. De stad is bekend omdat er vele regeringsgebouwen en ambassades staan. En natuurlijk het wereldberoemde Witte huis de woning van de president van het land.


Goedkoop vliegen naar Washington D.C.
Schrijf je nu direct in voor onze gratis Flight-Alert service. Dit zorgt ervoor dat je altijd voor de beste tarieven voor vliegtickets Washington ontvangt. Jij bepaalt vooraf de prijs die je wil betalen en wanneer je wil reizen. Wij vergelijken dagelijks alle tarieven van alle Washington aanbieders. Wij houden je dagelijks of wekelijks op de hoogte over de beste tarieven die wij hebben gevonden. Wij doen het werk voor je dit scheelt je weer een hoop onnodig zoekwerk!

Bezienswaardigheden Washington
Washington kent vele bezienswaardigheden waaronder "The White House", het Pentagon en het hoofdkwartier van de FBI. Op dit hoofdkwartier kun je zelfs door een echte FBI agent een rondleiding krijgen! Er zijn vele bekende musea in Washington gehuisvest waaronder The National Museum of Natural History met levensgrote skeletten van dinosaurussen.

Luchthavens Washington
Washington kent 3 luchthavens, het Ronald Reagan Washington National Airport, het Baltimore-Washington International Thurgood Marshall Airport en het Washington Dulles International Airport. De meeste vluchten vanuit Nederland komen aan op het laatstgenoemde vliegveld. Het ligt behoorlijk ver uit het centrum, ongeveer 42 kilometer. Tip: pak vanaf de luchthaven de Metrobus, die je brengt naar het metro station L'Enfant Plaza.


Beste reistijd vakantie Washington
Het klimaat in Washington kent hete zomers en koude winters. In de maanden juni, juli en augustus schommelt de temperatuur overdag rond de 30 graden Celsius, in de winter is het overdag een graad of 6, maar 's nachts ligt de temperatuur vaak onder het vriespunt. Hou dus ook rekening met sneeuw in de wintermaanden.

Goedkoop naar Washington vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Washington vinden? Geef je op voor de Washington Flight-Alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Washington vliegticket aanbiedingen!
  • Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Washington te vinden!
  • Lastminute vliegen naar Washington kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Washington in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Washington boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Amsterdam Washington in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Gratis Flight Alertbeschikbaar komt.

Vliegtijd Washington

Hoe lang is het vliegen naar Washington? De vluchtduur is ongeveer 9 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Washington

Aanbieder
Reserveringskosten
WTC.nl
World Ticket Center
 € 39,-
Tix
 € 25,- -  € 30,-
Schipholtickets
 € 30,- -  € 35,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
WTC Fly + Drive
- *
VliegWinkel.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegtickets Washington o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Washington met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen naar Washington. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Washington zijn het laatste gecheckt op 24-05-2016