Zoek goedkope vliegtickets naar Varanasi

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven :
Zoek

Probeer de volgende data voor het vinden van de goedkoopste prijzen :

Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegtickets Varanasi!

Vergelijk alle vliegtickets naar Varanasi voor jouw vertrekdatum

De heilige stad Varanasi in India staat bekend onder meerdere namen waaronder Benares of Banaras. Varanasi is een stad in de Indiase deelstaat Uttar Pradesh. Varanasi bestaat al...   Lees meer

Vliegen naar Varanasi

Zoek op datum

Klik op onderstaande prijzen voor meer informatie. Voor de vluchtaanbiedingen Varanasi op jouw voorkeursdatum vul je hieronder je vertrekdata in. Er zijn al vliegtickets naar Varanasi vanaf € 555

Vergelijk hier de prijzen voor vliegtickets Varanasi, specifiek voor de data waarop jij wilt vliegen. Vul je voorkeurdata in en klik op de logo's van de reisorganisaties om de tarieven te bekijken.

6 aanbieders v.a. € 555,- tot € 717,- Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties * Helaas ondersteunen nog niet alle luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus deze technologie.

Zoek goedkope vliegtickets naar Varanasi voor jouw vertrekdatum :

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven : Extra opties : extra opties
zoek knop
Reizigers
Aantal volwassenen
(Vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(Van 2 t/m 11 jaar)
Aantal baby’s
(Van 0 t/m 1 jaar)

Klasse
 Economy Class  Business Class

Lees meer over reizen naar Varanasi

... meer dan 2700 jaar en is daarmee één van de oudste geregistreerde steden ter wereld!


Waarom is Varanasi heilig?
Varanasi ligt aan de oevers van de heilige rivier de Ganges in het district Benares en heeft inmiddels al meer dan een 1,2 miljoen inwoners. India kent vier heilige steden, vier belangrijke pelgrims plaatsen voor het Hindoeïsme waarvan Varanasi er één is. Varanasi wordt ook door het boeddhisme en het Jainisme beschouwd als een pelgrims plek. U kunt met bootjes over de rivier de Ganges heen varen om de vele religieuze taferelen en rituelen te aanschouwen. Er zijn ook diverse heilige gebouwen in Varanasi te bewonderen, waaronder de gouden tempel, die helemaal met bladgoud bdekt is! Dertien kilometer boven Varanasi ligt tevens een boeddhistische pelgrimsplaats genaamd Sarnath. 


Luchthaven Varanasi
Varanasi heeft haar eigen vliegveld genaamd Lal Bahadur Shastri international airport maar wordt in de volksmond ook wel Babatpur airport genoemd. De luchthaven van Varanasi ligt op een kleine 25 kilometer van de binnenstad van Varanasi gelegen. Het is helaas niet mogelijk om direct naar Varanasi te vliegen vanuit Nederland, u zult tenminste één overstap moeten maken. Dit zal hoogst waarschijnlijk op de luchthaven van Delhi gebeuren.

Goedkoop naar Varanasi? 5 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de Varanasi Flight-Alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Varanasi vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Varanasi te vinden!
  3. 3 Lastminute vliegen naar Varanasi kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Varanasi in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  4. 4 Goedkope vliegtickets Varanasi boeken? We verzamelen voor jou ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  5. 5 Goedkope vlucht Amsterdam Varanasi in 2016? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Bijkomende kosten bij vliegreizen Varanasi

Aanbieder Reserveringskosten Toelichting + overige extra kosten
Tix € 25,00 - € 30,00
WTC.nl
World Ticket Center
€ 39,00 World Ticket Center hanteert een eenmalige toeslag van €39,- per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt.
KLM € 10,00
Schipholtickets € 29,50 - € 35,00 Bij telefonische en e-mail boekingen wordt er €35,- per boeking in rekening gebracht aan dossierkosten i.p.v. €29,50,-
Vliegtickets.nl € 29,50
Vliegtarieven € 29,50 Vliegtarieven hanteert een eenmalige toeslag van €29,50 per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt
VliegWinkel.nl € 29,50 Voor een boeking wordt er €29,50 aan dossierkosten in rekening gebracht.
Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegtickets Varanasi o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Varanasi met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen naar Varanasi. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Varanasi zijn het laatste gecheckt op 24-05-2016
Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Deal Date Spotter

Goedkoopste vliegtickets Varanasi

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

» Vliegtickets Amsterdam (AMS) - Varanasi (VNS)
Heen 28/10/16 Retour 01/12/16

» Vluchten Amsterdam (AMS) - Varanasi (VNS)
Heen 10/03/17 Retour 20/03/17


Tip: Klik hierom de prijzen voor deze data bij alle reisorganisaties te checken.

Nabijgelegen vliegvelden Kaart Varanasi
Vlakbij Varanasi
Kathmandu v.a. € 414
Calcutta v.a. € 550
Delhi v.a. € 396
Jaipur v.a. € 564
Dhaka v.a. € 506

Afstanden vanaf Varanasi

Meest bekeken deals!
Nieuwste bestemmingen

1. Noorwegen
2. Dalaman
3. Mason City
4. Griekenland
5. Isla Margarita