Vliegen naar Varanasi

De heilige stad Varanasi in India staat bekend onder meerdere namen waaronder Benares of Banaras. Varanasi is een stad in de Indiase deelstaat Uttar Pradesh. Varanasi bestaat al...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Varanasi voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Lees meer over Varanasi

... meer dan 2700 jaar en is daarmee één van de oudste geregistreerde steden ter wereld!

Waarom is Varanasi heilig?
Varanasi ligt aan de oevers van de heilige rivier de Ganges in het district Benares en heeft inmiddels al meer dan een 1,2 miljoen inwoners. India kent vier heilige steden, vier belangrijke pelgrims plaatsen voor het Hindoeïsme waarvan Varanasi er één is. Varanasi wordt ook door het boeddhisme en het Jainisme beschouwd als een pelgrims plek. U kunt met bootjes over de rivier de Ganges heen varen om de vele religieuze taferelen en rituelen te aanschouwen. Er zijn ook diverse heilige gebouwen in Varanasi te bewonderen, waaronder de gouden tempel, die helemaal met bladgoud bdekt is! Dertien kilometer boven Varanasi ligt tevens een boeddhistische pelgrimsplaats genaamd Sarnath. 

Luchthaven Varanasi
Varanasi heeft haar eigen vliegveld genaamd Lal Bahadur Shastri international airport maar wordt in de volksmond ook wel Babatpur airport genoemd. De luchthaven van Varanasi ligt op een kleine 25 kilometer van de binnenstad van Varanasi gelegen. Het is helaas niet mogelijk om direct naar Varanasi te vliegen vanuit Nederland, u zult tenminste één overstap moeten maken. Dit zal hoogst waarschijnlijk op de luchthaven van Delhi gebeuren.

Goedkoop naar Varanasi vliegen? 5 Tips:

  • Geef je op voor de Varanasi Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Varanasi vliegticket aanbiedingen! Nieuw: volg alleen vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie en / of Duitsland!
  • Cheap tickets Varanasi vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Varanasi te vinden!
  • Lastminute vliegen naar Varanasi kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Varanasi in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Varanasi boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Varanasi in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Gratis Flight Alertbeschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Varanasi

Aanbieder
Reserveringskosten
WTC.nl
World Ticket Center
 € 39,-
KLM
- *
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Varanasi o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Varanasi met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Varanasi. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Varanasi zijn het laatste gecheckt op 24-08-2016