Vliegen naar Delhi

Goedkope vliegtickets Delhi reserveren? Vanaf Amsterdam hebben o.a. Qatar Airways en KLM meerdere dagelijkse vluchten naar de Indiase hoofdstad. KLM werkt op deze route overigens...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Delhi voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Lees meer over Delhi

... ook samen met Jet Airways en Air France.

Over Delhi
Delhi ook wel New Delhi genoemd ligt in het noorden van het land en heeft ongeveer 16 miljoen inwoners. Delhi is een industriestad en heeft een cultureel centrum met universiteiten, theaters, musea, galerieën en historische bouwwerken. Sinds de jaren '90 is het de belangrijkste plek in India voor buitenlandse investeringen.

Bezienswaardigheden Delhi
Tijdens je vakantie in Delhi is de Jama Masjid Moskee, de grootste moskee van India, een belangrijke culturele hotspot. Verder is de stad rijk aan architectuur die terug te vinden is in de vele monumenten. 200 kilometer ten zuiden van Delhi ligt Agra, bekend van de Taj Mahal. Mocht je een aantal dagen over hebben, dan is dit zeker een aanrader!

Beste reistijd voor een vakantie naar Delhi
In Delhi is het overdag eigenlijk nooit kouder dan een graad of 20. In mei en juni is het erg warm, dan kan de temperatuur oplopen naar 40 graden Celsius. In juli en augustus regent het het meest.

De luchthaven van Delhi
Indira Gandhi International Airport is de formele naam van de luchthaven van Delhi. Vanaf Amsterdam gaan er rechtstreekse vluchten naar dit vliegveld. Het kan aanzienlijk lonen om vertrekplaatsen te vergelijken, kijk ook eens naar Düsseldorf of Brussel als startplek, het kan zomaar honderden euro's opleveren. Tip: de meest simpele wijze waarop je kans maakt om voordelig te reizen naar Delhi is via de Flight-Alert service van Vliegennaar.nl. Registreer je gratis voor de tool tegen het reisbudget wat je voor beschikking hebt, en ontvang een mail wanneer jouw gewenste ticket beschikbaar is!

Vluchtduur rechtstreekse vlucht Delhi
De vliegtijd Delhi is natuurlijk afhankelijk van de individuele vlucht die je boekt, een directe vlucht Delhi of toch één met overstap. Op een rechtstreekse vlucht naar Delhi beslaat de vliegreis omstreeks 8 uur. Indien je een vliegticket Delhi met overstap hebt aangeschaft dan ben je al gauw 10 a 11 uur onderweg afhankelijk van de overstap tijd.

Goedkoop naar Delhi vliegen? 5 Tips:

  • Geef je op voor de Delhi Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Delhi vliegticket aanbiedingen! Nieuw: volg alleen vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie en / of Duitsland!
  • Cheap tickets Delhi vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Delhi te vinden!
  • Lastminute vliegen naar Delhi kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Delhi in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Delhi boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Delhi in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Gratis Flight Alertbeschikbaar komt.

Vliegtijd Delhi

Hoe lang is het vliegen naar Delhi? De vluchtduur Delhi vanaf Amsterdam is circa 8 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Delhi

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
Qatar Airways
- *
WTC.nl
World Ticket Center
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Delhi o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Delhi met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Delhi. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Delhi zijn het laatste gecheckt op 24-08-2016