Zoek goedkope vliegtickets naar Bombay

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven :
Zoek

Probeer de volgende data voor het vinden van de goedkoopste prijzen :

Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegtickets Bombay!

Vergelijk alle vliegtickets naar Bombay voor jouw vertrekdatum

Met ongeveer 14 miljoen mensen is de enorme stad Bombay (ook wel bekend als Mumbay of Mumbai) de grootste stad van India. Bombay is ook de rijkste stad van India, getuige de vele...   Lees meer

Vliegen naar Bombay

Zoek op datum

Klik op de prijzen voor meer informatie over de aanbieding. Voor de prijzen op jouw voorkeursdatum vul je hieronder je vertrekdata in. Er zijn al vliegtickets naar Bombay vanaf € 369

Vergelijk hier de prijzen voor vliegtickets Bombay, specifiek voor de data waarop jij wilt vliegen. Vul je voorkeurdata in en klik op de logo's van de reisorganisaties om de tarieven te bekijken.

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties * Helaas ondersteunen nog niet alle luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus deze technologie.

Zoek goedkope vliegtickets naar Bombay voor jouw vertrekdatum :

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven : Extra opties :
Reizigers
Aantal volwassenen
(Vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(Van 2 t/m 11 jaar)
Aantal baby’s
(Van 0 t/m 1 jaar)

Klasse
 Economy Class  Business Class

Bombay

Goedkoop naar Bombay? 4 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de Bombay flight alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bombay vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Bombay te vinden! Goedkope vliegtickets Bombay boek je vaak met een vertrek vanaf DŁsseldorf of Brussel.
  3. 3 Lastminute vliegen naar Bombay kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Bombay in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  4. 4 Goedkoop vliegen naar Bombay in 2015? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Lees meer over Bombay

... fantastische wolkenkrabbers en vele multinationals die zich hier huizen. Toch, als je iets verder kijkt, zie je ook de armoede die dit land nog steeds kent. Al deze grootheid en drukte zorgen ervoor dat Bombay een van de meest levendige en energieke steden op de wereld is. De combinatie van het gemiddelde klimaat van 27 graden Celsius, super moderne gebouwen en toch ook nog een eeuwen oude cultuur met bijbehorende waarden zorgen voor een zeer bijzondere stad.

Zoals al gezegd is het het hele jaar door gemiddeld zo'n 27 graden Celsius in Bombay. De meeste maanden zijn droog, maar van juni tot en met september is het regenseizoen en kan het met bakken uit de lucht vallen.

Bombay ligt aan de westkust van India, vanaf Amsterdam vlieg je er in 9 uur naartoe. De luchthaven van Bombay wordt ook wel Chhatrapati Shivaji International Airport genoemd of Sahar International Airport. Tip: echt voordelig naar Bombay vliegen? Probeer zeker een vertrek vanaf andere luchthavens dan Amsterdam of stap een keertje extra over! Wist je dat het soms goedkoper is om over te stappen in Amsterdam in plaats van te vertrekken vanaf Amsterdam? Check daarvoor de verschillende tarieven van KLM naar Bombay.

Meer over Bombay

Bijkomende kosten bij vliegreizen Bombay
Aanbieder Reserveringskosten Toelichting + overige extra kosten
Vliegtickets.nl € 29,50
WTC.nl
World Ticket Center
€ 39,00 Bij WTC.nl - World Ticket Center geldt een eenmalige toeslag van §39,- per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt.
CheapTickets € 27,00 - € 29,00 Vliegticketprijzen zijn exclusief §27,- (1 persoon) of §29,- (2 of meer personen) reserveringskosten per boeking.
KLM € 10,00
Tix € 25,00 - € 30,00
Schipholtickets € 25,00 - € 40,00 Bij telefonische en e-mail boekingen wordt er §40,- per boeking in rekening gebracht aan dossierkosten i.p.v. §25,-
Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegtickets Bombay o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking § 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Bombay met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen naar Bombay. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bombay zijn het laatste gecheckt op 21-08-2015
Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Deal Date Spotter

Goedkoopste vliegtickets Bombay

Nabijgelegen vliegvelden
Vlakbij Bombay
Pune v.a. € 677
Goa India v.a. € 499
Rajkot v.a. € -
Ahmedabad v.a. € 573
Hyderabad v.a. € 540

Afstanden vanaf Bombay

Meest bekeken deals!
Nieuwste bestemmingen

1. Xi An
2. Beijing
3. de Bahamas
4. Servie
5. Boekarest