Zoek goedkope vliegtickets naar Bombay

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven :
Zoek

Probeer de volgende data voor het vinden van de goedkoopste prijzen :

Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegtickets Bombay!

Vergelijk alle vliegtickets naar Bombay voor jouw vertrekdatum

Met ongeveer 14 miljoen mensen is de enorme stad Bombay (ook wel bekend als Mumbay of Mumbai) de grootste stad van India. Bombay is ook de rijkste stad van India, getuige de vele...   Lees meer

Vliegen naar Bombay

Zoek op datum

Klik op onderstaande prijzen voor meer informatie. Voor de vluchtaanbiedingen Bombay op jouw voorkeursdatum vul je hieronder je vertrekdata in. Er zijn al vliegtickets naar Bombay vanaf € 401

Vergelijk hier de prijzen voor vliegtickets Bombay, specifiek voor de data waarop jij wilt vliegen. Vul je voorkeurdata in en klik op de logo's van de reisorganisaties om de tarieven te bekijken.

7 aanbieders v.a. € 401,- tot € 497,- Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties * Helaas ondersteunen nog niet alle luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus deze technologie.

Zoek goedkope vliegtickets naar Bombay voor jouw vertrekdatum :

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven : Extra opties : extra opties
zoek knop
Reizigers
Aantal volwassenen
(Vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(Van 2 t/m 11 jaar)
Aantal baby’s
(Van 0 t/m 1 jaar)

Klasse
 Economy Class  Business Class

Lees meer over reizen naar Bombay

... fantastische wolkenkrabbers en vele multinationals die zich hier huizen. Toch, als je iets verder kijkt, zie je ook de armoede die dit land nog steeds kent. Al deze grootheid en drukte zorgen ervoor dat Bombay een van de meest levendige en energieke steden op de wereld is.


Waarom vliegen naar Bombay India?
De combinatie van het gemiddelde klimaat van 27 graden Celsius, super moderne gebouwen en toch ook nog een eeuwen oude cultuur met bijbehorende waarden zorgen voor een zeer bijzondere stad.


Wanneer is het de beste reistijd om naar Bombay op vakantie te gaan?
Zoals al gezegd is het het hele jaar door gemiddeld zo'n 27 graden Celsius in Bombay. De meeste maanden zijn droog, maar van juni tot en met september is het regenseizoen en kan het met bakken uit de lucht vallen.


Luchthaven Bombay, directe vlucht Bombay?
Bombay ligt aan de westkust van India, vanaf Amsterdam vlieg je er in 9 uur naartoe. De luchthaven van Bombay wordt ook wel Chhatrapati Shivaji International Airport genoemd of Sahar International Airport. Tip: echt voordelig naar Bombay vliegen? Probeer zeker een vertrek vanaf andere luchthavens dan Amsterdam of stap een keertje extra over! Wist je dat het soms goedkoper is om over te stappen in Amsterdam in plaats van te vertrekken vanaf Amsterdam? Check daarvoor de verschillende tarieven van KLM naar Bombay.

Goedkoop naar Bombay? 4 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de Bombay Flight-Alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bombay vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Bombay te vinden! Goedkope vliegtickets Bombay boek je vaak met een vertrek vanaf Dsseldorf of Brussel.
  3. 3 Lastminute vliegen naar Bombay kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Bombay in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  4. 4 Goedkope vlucht Amsterdam Bombay in 2016? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Bijkomende kosten bij vliegreizen Bombay

Aanbieder Reserveringskosten Toelichting + overige extra kosten
Tix € 25,00 - € 30,00
KLM € 10,00
WTC.nl
World Ticket Center
€ 39,00 World Ticket Center hanteert een eenmalige toeslag van €39,- per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt.
Schipholtickets € 29,50 - € 35,00 Bij telefonische en e-mail boekingen wordt er €35,- per boeking in rekening gebracht aan dossierkosten i.p.v. €29,50,-
Vliegtarieven € 29,50 Vliegtarieven hanteert een eenmalige toeslag van €29,50 per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt
Vliegtickets.nl € 29,50
VliegWinkel.nl € 29,50 Voor een boeking wordt er €29,50 aan dossierkosten in rekening gebracht.
Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegtickets Bombay o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Bombay met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen naar Bombay. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bombay zijn het laatste gecheckt op 24-05-2016
Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Deal Date Spotter

Goedkoopste vliegtickets Bombay

Nabijgelegen vliegvelden Kaart Bombay
Vlakbij Bombay
Pune v.a. € 468
Goa India v.a. € 525
Rajkot v.a. € -
Ahmedabad v.a. € 563
Hyderabad v.a. € 442

Afstanden vanaf Bombay

Vliegtijd Bombay

Hoe lang is het vliegen naar Bombay? De vluchtduur Bombay is 9 uur.

Meest bekeken deals!
Nieuwste bestemmingen

1. Tbilisi
2. Griekenland
3. Pittsburgh
4. Memphis
5. Aalesund