Zoek goedkope vliegtickets naar Rostock Laage

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven :
Zoek

Probeer de volgende data voor het vinden van de goedkoopste prijzen :

Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegtickets Rostock Laage!

Vergelijk alle vliegtickets naar Rostock Laage voor jouw vertrekdatum

Rostock Laage airport is een gedeelde luchthaven van de twee Duitse plaatsen Rostock en Laage. Het vliegveld is een internationale luchthaven waarvan voornamelijk wordt gevlogen...   Lees meer

Vliegen naar Rostock Laage

Zoek op datum

Klik op onderstaande prijzen voor meer informatie. Voor de vluchtaanbiedingen Rostock Laage op jouw voorkeursdatum vul je hieronder je vertrekdata in. Er zijn al vliegtickets naar Rostock Laage vanaf € 277

Vergelijk hier de prijzen voor vliegtickets Rostock Laage, specifiek voor de data waarop jij wilt vliegen. Vul je voorkeurdata in en klik op de logo's van de reisorganisaties om de tarieven te bekijken.

3 aanbieders v.a. € 277,- tot € 280,- Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties * Helaas ondersteunen nog niet alle luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus deze technologie.

Zoek goedkope vliegtickets naar Rostock Laage voor jouw vertrekdatum :

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven : Extra opties : extra opties
zoek knop

Flexibel met je reisdata?

Tickets Rostock Laage boeken als de prijs het laagst is?

in de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

Vliegtickets Amsterdam - Rostock Laage v.a. €280
Heen 26-09-2016 Retour 28-09-2016

Zoek en vergelijk nu

Reizigers
Aantal volwassenen
(Vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(Van 2 t/m 11 jaar)
Aantal baby’s
(Van 0 t/m 1 jaar)

Klasse
 Economy Class  Business Class

Lees meer over reizen naar Rostock Laage

... op populaire vakantiebestemmingen. 

Luchthaven Rostock Laage ligt op ongeveer 33 kilometer rijden van de binnenstad van Rostock vandaan. De afstand tussen het vliegveld Rostock Laage en Laage is ongeveer 10 kilometer en is daardoor makkelijk bereikbaar. Het is helaas niet mogelijk om direct te vliegen op Rostock Laage vanuit Nederland.

Rostock is een stad in het noordoosten van Duitsland en is de grootste stad van de deelstaat Mecklenburg- Vorpommern met wel 210.000 inwoners. Rostock ligt aan de rivier de Warnow waaraan ook de haven van Rostock gelegen is. Rostock is een prachtige middeleeuwse stad met bijzondere bezienswaardigheden, waaronder de Petri kerk, de stadsmuur, de Kropeliner straat en als kers op de taart de Malien Kerk. Rostock is van oudsher een studentenstad met een grote universiteit die tevens de grootste werkgever van de stad is.

Laage is een gemeente binnen het district van Rostock in de Duitse deelstaat Mecklenburg-Vorpommern gelegen aan de rivier de Recknitz. Laage telt een kleine 10.000 inwoners.

Goedkoop naar Rostock Laage? 5 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de Rostock Laage Flight-Alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Rostock Laage vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Rostock Laage te vinden!
  3. 3 Lastminute vliegen naar Rostock Laage kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Rostock Laage in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  4. 4 Goedkope vliegtickets Rostock Laage boeken? We verzamelen voor jou ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  5. 5 Goedkope vlucht Amsterdam Rostock Laage in 2016? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Bijkomende kosten bij vliegreizen Rostock Laage

Aanbieder Reserveringskosten Toelichting + overige extra kosten
Vliegtickets.nl € 29,50
Schipholtickets € 29,50 - € 35,00 Bij telefonische en e-mail boekingen wordt er €35,- per boeking in rekening gebracht aan dossierkosten i.p.v. €29,50,-
Vliegtarieven € 29,50 Vliegtarieven hanteert een eenmalige toeslag van €29,50 per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt
Tix € 25,00 - € 30,00
WTC.nl
World Ticket Center
€ 39,00 World Ticket Center hanteert een eenmalige toeslag van €39,- per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt.
Expedia vlucht + 3N Hotel € 0,00
KLM € 10,00
VliegWinkel.nl € 29,50 Voor een boeking wordt er €29,50 aan dossierkosten in rekening gebracht.
Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegtickets Rostock Laage o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Rostock Laage met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen naar Rostock Laage. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Rostock Laage zijn het laatste gecheckt op 24-05-2016
Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Nabijgelegen vliegvelden Kaart Rostock Laage
Vlakbij Rostock Laage
Hamburg v.a. € 41
Kopenhagen v.a. € 17
Malmo v.a. € 26
Berlijn v.a. € 17
Hannover v.a. € 58

Afstanden vanaf Rostock Laage

Meest bekeken deals!
Nieuwste bestemmingen

1. Memphis
2. Tbilisi
3. Caracas
4. Pittsburgh
5. Aalesund