Vliegen naar Rostock Laage

Rostock Laage airport is een gedeelde luchthaven van de twee Duitse plaatsen Rostock en Laage. Het vliegveld is een internationale luchthaven waarvan voornamelijk wordt gevlogen...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Rostock Laage voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Lees meer over Rostock Laage

... op populaire vakantiebestemmingen. 

Luchthaven Rostock Laage ligt op ongeveer 33 kilometer rijden van de binnenstad van Rostock vandaan. De afstand tussen het vliegveld Rostock Laage en Laage is ongeveer 10 kilometer en is daardoor makkelijk bereikbaar. Het is helaas niet mogelijk om direct te vliegen op Rostock Laage vanuit Nederland.

Rostock is een stad in het noordoosten van Duitsland en is de grootste stad van de deelstaat Mecklenburg- Vorpommern met wel 210.000 inwoners. Rostock ligt aan de rivier de Warnow waaraan ook de haven van Rostock gelegen is. Rostock is een prachtige middeleeuwse stad met bijzondere bezienswaardigheden, waaronder de Petri kerk, de stadsmuur, de Kropeliner straat en als kers op de taart de Malien Kerk. Rostock is van oudsher een studentenstad met een grote universiteit die tevens de grootste werkgever van de stad is.

Laage is een gemeente binnen het district van Rostock in de Duitse deelstaat Mecklenburg-Vorpommern gelegen aan de rivier de Recknitz. Laage telt een kleine 10.000 inwoners.

Goedkoop naar Rostock Laage vliegen? 5 Tips:

  • Geef je op voor de Rostock Laage Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Rostock Laage vliegticket aanbiedingen! Nieuw: volg alleen vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie en / of Duitsland!
  • Cheap tickets Rostock Laage vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Rostock Laage te vinden!
  • Lastminute vliegen naar Rostock Laage kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Rostock Laage in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Rostock Laage boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Rostock Laage in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Gratis Flight Alertbeschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Rostock Laage

Aanbieder
Reserveringskosten
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtarieven
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Rostock Laage o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Rostock Laage met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Rostock Laage. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Rostock Laage zijn het laatste gecheckt op 24-08-2016