Vliegen naar Berlijn

Goedkoop vliegen naar Berlijn? De prachtige hoofdstad van Duitsland, heeft veel bekende bezienswaardigheden. De geschiedenis van deze stad heeft duidelijke sporen achter gelaten....   

> lees meer

Vergelijk goedkope vliegtickets Berlijn voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Berlijn vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Berlijn vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Berlijn te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Berlijn? Geef je op voor de Berlijn Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Berlijn vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Berlijn kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Berlijn in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Berlijn boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Berlijn in 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Berlijn als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Berlijn

Hoe lang is het vliegen naar Berlijn? De vluchtduur Berlijn is 1 uur en 15 minuten. Ga je met de trein naar Berlijn dan ben je zo'n 6,5 uur onderweg.

Bijkomende kosten bij vluchten Berlijn

Aanbieder
Reserveringskosten
VliegWinkel.nl
 € 29,-
NS International
- *
Tix
 € 25,-
Schipholtickets
 € 30,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
GoedkoopsteStedentrip
- * -  € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Transavia
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Berlijn o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Berlijn met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Berlijn. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Berlijn zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017