Vliegen naar Palau

Vliegen naar Koror de hoofdstad van Palau? Dit piepkleine land in Oceanië hoort bij de toepasselijk genaamde regio Micronesië. Er wonen maar 20.000 inwoners op Palau,...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Palau voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Palau

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Palau

Kaart Palau

Lees meer over Palau

... verdeeld over 12 eilanden. Daarnaast zijn er 340 eilanden onbewoond. Een echte stad kent Palau dus niet. Doorgaans vlieg je vanuit Nederland op het eiland Koror.

De grootste stad en tevens hoofdstad van Palau, Ngerulmud heeft 270 inwoners. Het is hiermee ook officieel de kleinste hoofdstad ter wereld. Door de kleinschaligheid van de stad hangt er een typische exotische sfeer. Palau wordt ook gekenmerkt door haar prachtige natuurschoon, en dan vooral de waanzinnig heldere wateren die de eilanden omsingelen. Palau heeft zoals je al verwacht, een heerlijk tropisch klimaat met veel zon het jaar door.

De primaire luchthaven van Palau is International Airport Roman Tmetuchl en dit vliegveld is gelegen op een van de grotere eilanden van Palau. Het ligt op 4 kilometer van Koror af, zoals het vliegveld vaak wordt aangeduid.

Er zijn verschillende vliegroutes op in Palau te komen. Vanaf Amsterdam zijn er vrijwel altijd 2 overstappen nodig. Een voorbeeld is om eerst naar München of Londen te vliegen en van daaruit vliegen naar Tokyo, om daar op het vliegtuig te stappen naar Palau. Een andere optie is via Seoul en Taipei naar Palau. Er is geen trein in Palau, er rijden wel taxi's. De wegen zijn voor een groot deel niet geasfalteerd: de maximum snelheid in dit land is dan ook 40 kilometer per uur.

Goedkoop naar Palau vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Palau? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Palau te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Palau? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Palau vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Palau kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Palau vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Palau boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Palau in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Palau Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Palau  

Hoe lang is het vliegen naar Palau? De vluchtduur is 22 uur incl. een tussenstop van 2 uur.

Nieuwste Error Fares

TUI Sale

€ 35 ,-
Toscane
€ 439 ,-
Johannesburg

Bijkomende kosten bij vluchten Palau

Aanbieder
Reserveringskosten
Korean Air
 € 25,- -  € 39,-
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Cheaptickets.be
 € 26,-
China Southern Airlines
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Palau aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Palau zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024