Vliegen naar de Malediven

De beste deals voor tickets de Malediven? Check de de Malediven aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets de Malediven : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Male
bestemming Male

Malé is de hoofdstad van de Malediven en ligt op zo'n 12 uur vliegen vanaf Nederland. Het is één van de kleinste hoofdsteden ter wereld. Vluchten vanuit Nederland hebben minimaal 1 tussenstop. Bekijk ook eens vluchten vanaf andere internationale luchthavens als Brussel of Düsseldorf. 

Last minute vliegtickets de Malediven

Lees meer over reizen en vliegtickets naar de Malediven

De Malediven bestaan uit bijna 1200 koraaleilandjes liggend in de Indische Oceaan. De meeste hiervan zijn onbewoond, slechts zo’n 200 worden wel bewoond. Met een vakantie op de Malediven waan je je in een waar paradijs met witte stranden, palmbomen, helderblauwe lucht en prachtige koraalriffen. De Malediven kennen een tropisch klimaat en daardoor ook periodes met regenval. De beste reistijd voor een vakantie naar de Malediven is van december tot en met april. 

Vanuit Nederland gaan er geen rechtstreekse vluchten naar de Malediven, er zal een overstap gemaakt moeten worden in bijvoorbeeld Istanbul, Abu Dhabi of Colombo, Sri Lanka. In de Malediven tref je maar één internationale luchthaven, namelijk in de hoofdstad Malé. Uiteraard is dit afhankelijk van het aantal tussenlandingen dat je maakt. Vanaf het vliegveld word je per boot, helikopter of watervliegtuig vervoert naar het eiland van je resort. De eilanden hebben maar een kleine oppervlakte, je kunt de meeste binnen een half uur rondlopen.

Rechtstreeks vliegen naar de Malediven? Voorheen was het mogelijk om rechtstreeks te vliegen naar de Malediven vanaf Düsseldorf. Deze vluchten waren seizoensgebonden en zijn momenteel helaas niet te boeken. Maar het is het altijd waard om dit nog even dubbel te checken bij de aanbiedingen!

Alles over de prachtige Malediven
Naast relaxen op het strand kun je nog veel meer activiteiten ondernemen op de Malediven. De hoofdstad Malé behoort namelijk tot een van de dichtbevolkte steden. Op dit hoofdeiland tref je een bazaar, vismarkt, heel wat mooie gebouwen en monumenten en het Nationaal Malediven museum. De bekendste duikplek van de eilandengroep kent de vorm van een banaan van wel 300 meter lang en heet dan ook toepasselijk: Banana Reef. Je treft hier een grote diversiteit aan koralen, vissen en grotten. Het rif vind je in het zuidoosten van de noordelijke Malé Atol. Een atol is een berg onder zee, waarvan alleen het bovenste deel boven het water uitsteekt. Duiken is één van de meest populaire bezigheden op de Malediven, naast relaxen op de paradijselijke stranden. Rond de Malediven komen grote hoeveelheden manta's en (volledig ongevaarlijke) walvishaaien voor. Deze plankton-eters zijn een droom voor iedere duiker! Naast duiken en snorkelen kun je natuurlijk meerdere watersporten beoefenen of indrukwekkende boottochten maken. 

Goedkoop naar de Malediven vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets de Malediven? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets de Malediven te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar de Malediven? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe de Malediven vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar de Malediven kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute de Malediven vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje de Malediven boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht de Malediven in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste de Malediven Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar de Malediven? 

De vluchtduur naar Male International Airport op het Hulhule eiland van de noordelijke Male Atol is 12,5 uur. Vanaf het vliegveld wacht er altijd nog een spectaculaire vlucht met een watervliegtuig, helikopter of een boottocht om bij je eiland van bestemming te komen.

Bijkomende kosten bij vluchten de Malediven

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
De Vakantiediscounter
 € 13,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket de Malediven aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets de Malediven zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024