Vliegen naar de Malediven

De Malediven bestaan uit bijna 1200 koraaleilandjes liggend in de Indische Oceaan. De meeste hiervan zijn onbewoond, slechts zo’n 200 worden wel bewoond. Met een vakantie op de Malediven waan je je in een waar paradijs met witte stranden, palmbomen, helderblauwe lucht en prachtige koraalriffen. De Malediven kennen een tropisch klimaat en daardoor ook periodes met regenval. De beste reistijd voor een vakantie naar de Malediven is van december tot en met april. 

Goedkope vliegtickets de Malediven: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Male

Vergelijk goedkope vliegtickets de Malediven voor jouw vertrekdatum:

Goedkoop naar de Malediven vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets de Malediven vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets de Malediven te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar de Malediven? Geef je op voor de de Malediven Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe de Malediven vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar de Malediven kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights de Malediven in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje de Malediven boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht de Malediven in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste de Malediven Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar de Malediven? 

De vluchtduur naar Male International Airport op het Hulhule eiland van de noordelijke Male Atol is 12,5 uur. Vanaf het vliegveld wacht er altijd nog een spectaculaire vlucht met een watervliegtuig, helikopter of een boottocht om bij je eiland van bestemming te komen.

Bijkomende kosten bij vluchten de Malediven

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
TUI.nl
 € 15,- -  € 20,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket de Malediven o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis de Malediven met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar de Malediven. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets de Malediven zijn het laatste gecheckt op 12-01-2018

0
shares