Vliegen naar IJsland

In IJsland is genoeg te ontdekken zo is een uitgebreid bezoekje aan de hoofdstad Reykjavik zeker de moeite waard, maar een rondreis door dit ongerepte land is ook zeker een aanrader. Eigenlijk heb je voor een reis naar IJsland maar één optie om te vliegen en dat is naar de hoofdstad Reykjavik. Dit kan rechtstreeks vanaf Amsterdam, maar is soms vanaf Brussel of Dusseldorf nog goedkoper! Vliegtickets voor Icelandair en Wow Air zijn te boeken bij alle grote online reisbureaus.

Goedkope vliegtickets IJsland : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Reykjavik

Vergelijk goedkope vliegtickets IJsland voor jouw vertrekdatum:

Goedkoop naar IJsland vliegen? 4 Tips:

  • Cheap tickets IJsland vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets IJsland te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar IJsland? Geef je op voor de IJsland Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe IJsland vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Goedkoop retourtje IJsland boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht IJsland in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste IJsland Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar IJsland? 

De vluchtduur van Amsterdam – Schiphol naar het Keflavik International Airport bij Reykjavik is circa 3,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten IJsland

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP TUI.nl
- *
Tix
 € 25,-
WOW Air
 € 25,- -  € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
TUI.nl
 € 15,- -  € 20,-
De Vakantiediscounter
- *
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket IJsland o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis IJsland met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar IJsland. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets IJsland zijn het laatste gecheckt op 12-01-2018

0
shares