Vliegen naar Bulgarije

Bulgarije ligt in Oost-Europa en grenst onder andere aan Roemenie, Griekenland en Turkije. Tevens ligt Bulgarije aan de Zwarte Zee. Er gaan vanuit Nederland vanaf meerdere luchthavens directe vluchten naar Bulgarije. O.a. de hoofdstad Sofia, maar ook de kust is goed bereikbaar. Zo vlieg je ook voordelig naar Bourgas, voor een vakantie in Sunny Beach. Het loont erg de moeite om eens een ander vertrekpunt te nemen dan Amsterdam, zoals Eindhoven of Dusseldorf.

Goedkope vliegtickets Bulgarije: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Sofia
Vliegtickets Bulgarije: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Bourgas

Goedkoop naar Bulgarije vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Bulgarije vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Bulgarije te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Bulgarije? Geef je op voor de Bulgarije Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bulgarije vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Bulgarije kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Bulgarije in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Bulgarije boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Bulgarije in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Bulgarije als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Bulgarije

Hoe lang is het vliegen naar Bulgarije? De vluchtduur bedraagt gemiddeld 2 uur en 50 minuten met een directe vlucht.

Bijkomende kosten bij vluchten Bulgarije

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Wizz Air Touroperators
- *
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Corendon.com
 € 28,-
Sunweb
 € 25,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Bulgarije o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Bulgarije met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Bulgarije. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bulgarije zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017