Vliegen naar Armenie

De beste deals voor tickets Armenie? Check de Armenie aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Armenie : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Yerevan
bestemming Yerevan

Yerevan, wat op zijn Nederlands ook wel als Jerevan wordt geschreven, is de grootste en meest bevolkte stad van Armenië. De stad herbergt tevens de enige commerciële luchthaven van dit relatief kleine Aziatische land genaamd Zwartnots international airport. De vliegtijd naar de hoofdstad van Armenië bedraagt tenminste 6 uur, maar kan inclusief een overstap toch flink oplopen.

Last minute vliegtickets Armenie

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Armenie

Goedkoop naar Armenië vliegen? Er is maar één internationale luchthaven, namelijk Yerevan Airport, dus er zijn jammer genoeg weinig opties met betrekking tot het vergelijken van de aankomstluchthaven. De vliegtarieven voor een vlucht naar Armenië vanaf Amsterdam, Düsseldorf of Brussel liggen vrij dicht  bij elkaar, echter de prijzen zijn natuurlijk niet gelijk oor dezelfde reisdata. Om de goedkoopste vliegtickets Armenië te kunnen boeken moet je vooral tijdig beginnen met het vergelijken van de airlines en online reisbureau's, de verschillende vertrekvliegenvelden met elkaar te vergelijken en bovenal proberen een beetje flexibel te zijn met de datums waarop je wilt reizen naar Armenië.

Hoe boek ik goedkope vluchten naar Armenië?

Er vertrekken dagelijks vluchten naar Armenië. De voordeligste vluchten boek je bij Ukraine International Airlines of Aeroflot, maar je kunt er ook voor kiezen om iets meer te betalen en te vliegen met KLM. In de zomervakantie zijn vluchten naar Armenië relatief duur.  

Ben je flexibel, dan is het verstandig om aanbiedingen naar Armenië af te wachten. Dat kan je goed in de gaten houden door hierboven een flight alert aan te maken. Met de flight alert ben je als eerste op de hoogte van de beste aanbiedingen van goedkope vliegtickets naar Armenie.   

Hoe lang ben ik onderweg van Amsterdam naar Armenië
De totale vluchtduur op een vliegreis naar Armenië vanaf Nederland bedraagt zo'n 6 uur. De totale reisduur is vanwege een overstap in Wenen, Kiev of Moskou doorgaans 9 tot 12 uur. Meer info: vliegen naar Yerevan.

Wanneer kan ik het beste naar Armenië reizen?
Je kunt voor rondreizen het beste je bezoek plannen tussen september en oktober. In de herfst is Armenië niet alleen op haar mooist, maar zijn ook de temperaturen milder en is de lucht helder. Goede maanden om te skiën zijn januari en februari. Het voordeel van skiën in Armenië is dat de resorts doorgaans goedkoper zijn en het er lang niet zo druk is als in Europa.

Vakantie Armenië? De hoofdstad is zeker een aanrader!
De hoofdstad van Armenië is Yerevan en de grootste stad van Armenië met een inwoners aantal van ongeveer 1,2 miljoen inwoners. De geschiedenis van het land kan je terugvinden in de stad, er staan nog gebouwen uit het sovjet-tijdperk. In de zomer kan het heel heet worden in Yerevan, maar de lange late nachten bij de cafés maken dat weer helemaal goed. Het centrum is heel compact en kan je makkelijk te voet doorlopen. Zo is een tour door de stad zeker een aanrader, deze worden vaak vrijwillig geregeld door reisclubjes van Armenië.  

In het zuiden van de bergen van de Kaukasus ligt Armenië. Het land kent een rijke geschiedenis die terug te vinden is in hedendaagse architectuur en tradities. Om deze reden is het land erg populair bij toeristen. De hoofdstad Yerevan beschikt over de enige internationale luchthaven met vluchten die vertrekken vanuit Europa. Vanuit Amsterdam reis je met een overstap in Wenen, Kiev, of Moskou in zo'n 9 uur naar Armenië. Regionaal reis je verder door het land per bus of trein. Handige informatie over de vliegvelden in Armenië vindt u op Vliegveldinfo.nl.  

Goedkoop naar Armenie vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Armenie? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Armenie te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Armenie? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Armenie vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Armenie kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Armenie vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Armenie boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Armenie in 2023? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Armenie Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Armenie 

Hoe lang is het vliegen naar Armenie? De vluchtduur Armenie vanaf Nederland bedraagt op een directe vlucht circa 6 uur. Echter, meestal zijn de betaalbare reizen naar Armenie met een overstap, waardoor de totale reisduur in de regel tot wel 11 uur kan duren! Houd dus goed de vliegtijd in de gaten tijdens het boeken van jouw vliegreis naar Yerevan, Armenie.

Bijkomende kosten bij vluchten Armenie

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
LOT Polish Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Aegean Airlines
- *
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Armenie aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Armenie met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Armenie zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023