Vliegen naar Mombasa

Bij Kenia denk je misschien niet zo snel aan schitterende stranden met tropische palmbomen en kleurrijke koraalriffen. Mombasa staat hier juist om bekend. De havenstad aan de...   

> lees meer

Vergelijk goedkope vliegtickets Mombasa voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Mombasa vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Mombasa vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Mombasa te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Mombasa? Geef je op voor de Mombasa Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Mombasa vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Mombasa kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Mombasa in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Mombasa boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Mombasa in 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Mombasa als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Mombasa

Hoe lang is het vliegen naar Mombasa? De vluchtduur Mombasa is 9 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Mombasa

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Mombasa o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Mombasa met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Mombasa. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Mombasa zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017