Vliegen naar Limnos

De unieke schoonheid van Limnos wordt gekarakteriseerd door de stenen boerderijtjes, vulkanische rotsen en lage begroeiing. Het is het op zeven na grootste eiland van Griekenland,...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Limnos voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Limnos vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Limnos vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Limnos te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Limnos? Geef je op voor de Limnos Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Limnos vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Limnos kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Limnos in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Limnos boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Limnos in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Limnos als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Limnos

Hoe lang is het vliegen naar Limnos? De vluchtduur is ongeveer 3 uur en 30 minuten bij een rechtstreekse vlucht. Met een overstap ben je al gauw 9 uur onderweg.

Bijkomende kosten bij vluchten Limnos

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Limnos o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Limnos met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Limnos. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Limnos zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017