Vliegen naar Kreta

toelichting Kreta

Kreta is het grootste Griekse eiland en tevens het 5e eiland van de gehele Middellandse zee. Kreta is door haar gunstige ligging tussen Eurazië, Griekenland en het Midden-Oosten al sinds een eeuwigheid een belangrijk handels eiland. Kreta heeft ongeveer 650.000 inwoners met als hoofdstad Heraklion. Kreta heeft een heerlijk Mediterraan klimaat met droge warme zomers en milde winters. Zelfs in de wintermaanden is het op Kreta niet vaak onder vijftien graden.

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Kreta

Kreta heeft een ongelofelijke hoeveelheid aan bezigheden en bezienswaardigheden voor de bezoekers van dit uiterst prachtige eiland. Het inmiddels immens beroemde Chersonissos op Kreta is voor de jeugd de perfecte plek om te feesten. Terwijl de rustigere plaatsjes voor gezinnen en families heerlijk zijn om je in rust te vertoeven. Zeker in het westen van het eiland (bij Chania) vind je nog het authentieke Kreta en bezienswaardigheden als de typische Kretenzische windmolens. 

Vliegtickets Kreta

Vliegen naar Kreta? Dan heb je keuze uit twee luchthavens: Heraklion en Chania. Het is zeker nuttig de vliegtickets Kreta naar beide luchthavens te vergelijken want de afstanden op dit eiland zijn prima te overzien!

In sommige periodes is het gunstiger om, i.p.v. losse vliegtickets Kreta een vlucht + hotel op Kreta te boeken. Daarom toont Vliegennaar.nl naast losse vliegtickets ook de aanbiedingen van een 8-daagse vliegreis Kreta met hotel.

Vliegen naar Kreta in de prijsklasse v.a. € 100,- tot € 1757,-

Goedkoop naar Kreta? 5 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de Kreta Flight-Alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kreta vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Kreta te vinden!
  3. 3 Lastminute vliegen naar Kreta kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Kreta in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  4. 4 Goedkope vliegtickets Kreta boeken? We verzamelen voor jou ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  5. 5 Goedkope vlucht Amsterdam Kreta in 2016? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!
Vluchten Heraklion
bestemmings afbeelding

De grootste luchthaven van het eiland Kreta is Heraklion en ligt dichtbij de badplaatsen Chersonissos, Malia en Rethymnon. De vluchtduur naar Heraklion bedraagt ongeveer 4 uur. Een pakketreis naar Kreta met een vlucht naar Heraklion is soms zelfs voordeliger dan een losse vlucht.


Vluchten Chania
bestemmings afbeelding

Het authentieke Kreta ontdekken? Vanuit Chania kun je het westen van het eiland verkennen, ook Chania heeft veel te bieden.


Deel dit met je vrienden :

Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Hoe werkt Vliegennaar.nl?

Wij vergelijken vliegtickets aanbiedingen van zowel vliegticket vergelijkers als airlines. Tevens krijg je goedkope alternatieven voor vliegen naar je bestemming, zoals de trein.