Vliegen naar Kreta

Goedkope vliegtickets Kreta: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Heraklion
Vliegtickets Kreta: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Chania

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Kreta

Kreta heeft een ongelofelijke hoeveelheid aan bezigheden en bezienswaardigheden voor de bezoekers van dit uiterst prachtige eiland. Het inmiddels immens beroemde Chersonissos op Kreta is voor de jeugd de perfecte plek om te feesten. Terwijl de rustigere plaatsjes voor gezinnen en families heerlijk zijn om je in rust te vertoeven. Zeker in het westen van het eiland (bij Chania) vind je nog het authentieke Kreta en bezienswaardigheden als de typische Kretenzische windmolens. 

Vliegtickets Kreta

Vliegen naar Kreta? Dan heb je keuze uit twee luchthavens: Heraklion en Chania. Het is zeker nuttig de vliegtickets Kreta naar beide luchthavens te vergelijken want de afstanden op dit eiland zijn prima te overzien!

In sommige periodes is het gunstiger om, i.p.v. losse vliegtickets Kreta een vlucht + hotel op Kreta te boeken. Daarom toont Vliegennaar.nl naast losse vliegtickets ook de aanbiedingen van een 8-daagse vliegreis Kreta met hotel.

Goedkoop naar Kreta vliegen? 5 Tips:

  • Geef je op voor de Kreta Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kreta vliegticket aanbiedingen! Nieuw: volg alleen vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie en / of Duitsland!
  • Cheap tickets Kreta vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kreta te vinden!
  • Lastminute vliegen naar Kreta kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Kreta in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kreta boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kreta in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Gratis Flight Alertbeschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Kreta

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
TUIfly
 € 15,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
Transavia
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Kreta o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kreta met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Kreta. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kreta zijn het laatste gecheckt op 24-08-2016