Vliegen naar Kreta

Kreta is het grootste Griekse eiland en tevens het 5e eiland van de gehele Middellandse zee. Kreta is door haar gunstige ligging tussen Eurazië, Griekenland en het Midden-Oosten al sinds een eeuwigheid een belangrijk handels eiland. Kreta heeft ongeveer 650.000 inwoners met als hoofdstad Heraklion. Kreta heeft een heerlijk Mediterraan klimaat met droge warme zomers en milde winters. Zelfs in de wintermaanden is het op Kreta niet vaak onder vijftien graden.

Meer over Kreta en vliegtickets Kreta
Minder over Kreta en vliegtickets Kreta

Kreta heeft een ongelofelijke hoeveelheid aan bezigheden en bezienswaardigheden voor de bezoekers van dit uiterst prachtige eiland. Het inmiddels immens beroemde Chersonissos op Kreta is voor de jeugd de perfecte plek om te feesten. Terwijl de rustigere plaatsjes voor gezinnen en families heerlijk zijn om je in rust te vertoeven. Zeker in het westen van het eiland (bij Chania) vind je nog het authentieke Kreta en bezienswaardigheden als de typische Kretenzische windmolens. 

Vliegtickets Kreta

Vliegen naar Kreta? Dan heb je keuze uit twee luchthavens: Heraklion en Chania. Het is zeker nuttig de vliegtickets Kreta naar beide luchthavens te vergelijken want de afstanden op dit eiland zijn prima te overzien!

In sommige periodes is het gunstiger om, i.p.v. losse vliegtickets Kreta een vlucht + hotel op Kreta te boeken. Daarom toont Vliegennaar.nl naast losse vliegtickets ook de aanbiedingen van een 8-daagse vliegreis Kreta met hotel.

Vliegen naar Kreta in de prijsklasse v.a. € 118,- tot € 118,-

Vliegen naar Heraklion

v.a € 118,-Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Hoe werkt Vliegennaar.nl?

Wij vergelijken vliegtickets aanbiedingen van zowel vliegticket vergelijkers als airlines. Tevens krijg je goedkope alternatieven voor vliegen naar je bestemming, zoals de trein.