Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegtickets Thessaloniki!

De tweede stad van Griekenland is Thessaloniki, gelegen op het vaste land. De stad kent een van de grootste universiteiten van Europa en is hierdoor vooral bekend als...

Lees meer

... universiteitsstad. Maar wat vele mensen niet weten is dat Thessaloniki de cultuurhoofdstad is van Griekenland. Voor cultuurliefhebbers dus 'the place to be'!


In de zomer kan het behoorlijk warm worden in Thessaloniki, temperaturen lopen overdag op naar een graad of 31. 's Nachts koelt het af naar 18 graden celsius. In januari is het weerbeeld totaal anders, dan komen de temperaturen overdag niet boven de 10 graden celsius uit.


Als je wilt reizen binnen Thessaloniki en je huurt geen auto, dan kun je het beste kiezen voor de bus. Dit is eigenlijk ook het enige openbaar vervoer van de stad. Mocht je met het openbaar vervoer verder willen reizen (naar bijvoorbeeld Athene), dan is de trein een goede optie.


Vliegen naar Thessaloniki? De luchthaven van Thessaloniki heet voluit Thessaloniki Airport Makedonia. Soms staat het vliegveld ook als Macedonia International Airport aangegeven. Vanaf Amsterdam is er geen rechtstreekse verbinding met Thessaloniki, maar er zijn wel vele overstapmogelijkheden, zoals Athene, Rome, Istanbul, Zurich en Boedapest. Er zijn in het hoogseizoen ook de nodige goedkope vluchten met charters naar het vliegveld Chalkidiki.

Lees minder

Meer over Thessaloniki

Deel dit met je vrienden :

Vliegen naar Thessaloniki

Zoek op datum

Klik op de prijzen om naar de website van de aanbieder te gaan voor meer informatie over de vlucht. Alle prijzen voor vliegtickets op jouw reisdata vergelijken? Vul dan jouw voorkeursdata in en bekijk alle prijzen.

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Zoek goedkope vliegtickets naar Thessaloniki voor jouw vertrekdatum :

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven : Extra opties :
Reizigers
Aantal volwassenen
(Vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(Van 2 t/m 11 jaar)
Aantal baby’s
(Van 0 t/m 1 jaar)

Klasse
 Economy Class  Business Class

Thessaloniki

Goedkoop naar Thessaloniki? 5 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de Thessaloniki flight alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Thessaloniki vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger de vliegtickets Thessaloniki zijn. Speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Thessaloniki te vinden!
  3. 3 Goedkoop vliegen naar Thessaloniki? Blijf een nachtje extra & bespaar op je vliegtickets Thessaloniki ! Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is voor vliegreizen Thessaloniki en kies die heen en retour!
  4. 4 Lastminute vliegen naar Thessaloniki kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Thessaloniki in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  5. 5 Goedkope vliegtickets Thessaloniki boek je zelden korter dan 21 dagen voor vertrek. Wacht dus niet te lang als je goedkoop naar Thessaloniki wilt vliegen!
Overzicht bijkomende kosten van airlines en reisbureaus
Aanbieder Reserveringskosten Toelichting + overige extra kosten
World Ticket Center € 10,00 - € 85,00 per reservering Voor online boekingen geldt er 10 t/m 40 charge per persoon. De kosten worden berekend op basis van de vliegtuigmaatschappij waarmee u zult vliegen. Afhankelijk van uw klantniveau, gelden er administratiekosten per boeking. De klantniveaus gelden als volgt (kosten telefonisch boeken/kosten online boeken): nieuwe klant 45/ 39, Bronze 30/ 25, Silver 30/ 15 en Gold 0. Er kunnen tevens extra kosten zijn verbonden aan bagage, reisverzekeringen en betaalmethodes buiten IDeal.
Transavia € 5,00 per reservering Bovenop het getoonde retourtarief wordt er door Transavia 5,- boekingskosten geheven (per boeking). Er kunnen nog kosten bijkomen voor bagage, reisverzekeringen en specifieke betaalmethodes.
Tix € 20,00 per reservering Alle getoonde tarieven zijn exclusief 20,00 boekingskosten(per boeking). Er kunnen optionele kosten bijkomen in de vorm van reisverzekeringen en specifieke betaalmethodes.
Vliegtickets.nl € 29,50 per reservering Alle prijzen zijn exclusief 29,50 boekingskosten (per boeking). Voor telefonische boekingen is dit 35,00. Er kunnen nog kosten bijkomen voor bagage, reisverzekeringen en specifieke betaalmethodes.
CheapTickets € 27,00 per reservering Alle getoonde prijzen zijn exclusief 27,00 boekingskosten. Er kunnen nog kosten bijkomen voor bagage, reisverzekeringen en specifieke betaalmethodes.
Sunweb € 27,50 per reservering Alle getoonde prijzen zijn exclusief 25,00 reserveringskosten per boeking en 2,50 calamiteitenfonds. Er kunnen tevens eventuele kosten worden berekend voor bagage en specifieke betaalmethodes.
Schipholtickets € 25,00 per reservering Bij sommige reserveringen worden dossierkosten berekend voor de afhandeling van de reservering. Dit zijn administratiekosten en zijn maximaal 25 voor een online boeking. Indien u kiest voor een betaling met uw credit card dan wordt eenmalig 12 gerekend. Er kunnen tevens kosten worden berekend over bagage.
Ebookers € 0,00 per reservering
Vliegennaar.nl vergelijkt op basis van vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus berekenen daarnaast per boeking nog een dossier- of servicefee die wij helaas niet vooraf inzichtelijk kunnen maken. Lowcost airlines berekenen daarnaast vaak een toeslag voor het inchecken van bagage en vaak betaal je ook voor het gebruik van een creditcard een toeslag. In al deze gevallen moet het totaalbedrag echter altijd duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betalen via IDEAL (directe overschrijving per bank) is vrijwel altijd gratis! Je doet je boeking altijd op de website van de aanbieder, Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen. Wij verwijzen je dan ook graag door naar hun website voor verdere, gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 29-08-2014

Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Nabijgelegen vliegvelden

Vlakbij Thessaloniki

Volos v.a. € 134
Kavala v.a. € 383
Skiathos v.a. € 435
Skopje v.a. € 70
Ohrid v.a. € 119

Afstanden vanaf Thessaloniki

Meest bekeken deals!

Geef je waardering! Over Thessaloniki
Score 3 | 15 Stemmen

Nieuwste bestemmingen

1. Pointe-Noire
2. Letland
3. Melbourne
4. Melbourne Florida
5. Griekse eilanden