Zoek goedkope vliegtickets naar Thessaloniki

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven :
Zoek

Probeer de volgende data voor het vinden van de goedkoopste prijzen :

Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegtickets Thessaloniki!

Vergelijk alle vliegtickets naar Thessaloniki voor jouw vertrekdatum

De tweede stad van Griekenland is Thessaloniki, gelegen op het vaste land. De stad kent een van de grootste universiteiten van Europa en is hierdoor vooral bekend als...   Lees meer

Vliegen naar Thessaloniki

Zoek op datum

Klik op onderstaande prijzen voor meer informatie. Voor de vluchtaanbiedingen Thessaloniki op jouw voorkeursdatum vul je hieronder je vertrekdata in. Er zijn al vliegtickets naar Thessaloniki vanaf € 43

Vergelijk hier de prijzen voor vliegtickets Thessaloniki, specifiek voor de data waarop jij wilt vliegen. Vul je voorkeurdata in en klik op de logo's van de reisorganisaties om de tarieven te bekijken.

8 aanbieders v.a. € 43,- tot € 179,- Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties * Helaas ondersteunen nog niet alle luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus deze technologie.

Zoek goedkope vliegtickets naar Thessaloniki voor jouw vertrekdatum :

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven : Extra opties : extra opties
zoek knop
Reizigers
Aantal volwassenen
(Vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(Van 2 t/m 11 jaar)
Aantal baby’s
(Van 0 t/m 1 jaar)

Klasse
 Economy Class  Business Class

Lees meer over reizen naar Thessaloniki

... universiteitsstad. Maar wat vele mensen niet weten is dat Thessaloniki de cultuurhoofdstad is van Griekenland. Voor cultuurliefhebbers dus 'the place to be'!

In de zomer kan het behoorlijk warm worden in Thessaloniki, temperaturen lopen overdag op naar een graad of 31. 's Nachts koelt het af naar 18 graden Celsius. In januari is het weerbeeld totaal anders, dan komen de temperaturen overdag niet boven de 10 graden Celsius uit.

Als je wilt reizen binnen Thessaloniki en je huurt geen auto, dan kun je het beste kiezen voor de bus. Dit is eigenlijk ook het enige openbaar vervoer van de stad. Mocht je met het openbaar vervoer verder willen reizen (naar bijvoorbeeld Athene), dan is de trein een goede optie.

Vliegen naar Thessaloniki? De luchthaven van Thessaloniki heet voluit Thessaloniki Airport Makedonia. Soms staat het vliegveld ook als Macedonië International Airport aangegeven. Vanaf Amsterdam is er geen rechtstreekse verbinding met Thessaloniki, maar er zijn wel vele overstapmogelijkheden, zoals Athene, Rome, Istanbul, Zurich en Boedapest. Er zijn in het hoogseizoen ook de nodige goedkope vluchten met charters naar het vliegveld Chalkidiki.

Goedkoop naar Thessaloniki? 5 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de Thessaloniki Flight-Alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Thessaloniki vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Thessaloniki te vinden!
  3. 3 Lastminute vliegen naar Thessaloniki kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Thessaloniki in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  4. 4 Goedkope vliegtickets Thessaloniki boeken? We verzamelen voor jou ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  5. 5 Goedkope vlucht Amsterdam Thessaloniki in 2016? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Bijkomende kosten bij vliegreizen Thessaloniki

Aanbieder Reserveringskosten Toelichting + overige extra kosten
CheapTickets € 27,00 - € 29,00 Vliegticketprijzen zijn exclusief €27,- (1 persoon) of €29,- (2 of meer personen) reserveringskosten per boeking.
WaarSchijntdeZonWel.nl € 0,00 WaarSchijntdeZonWel.nl toont het aanbod van verschillende aanbieders van zonvakantie pakketreizen. De toeslagen kunnen per aanbieder verschillen.
Tix € 25,00 - € 30,00
Transavia € 0,00
Vliegtickets.nl € 29,50
Vliegtarieven € 29,50 Vliegtarieven hanteert een eenmalige toeslag van €29,50 per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt
WTC.nl
World Ticket Center
€ 39,00 World Ticket Center hanteert een eenmalige toeslag van €39,- per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt.
Schipholtickets € 29,50 - € 35,00 Bij telefonische en e-mail boekingen wordt er €35,- per boeking in rekening gebracht aan dossierkosten i.p.v. €29,50,-
Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegtickets Thessaloniki o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Thessaloniki met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen naar Thessaloniki. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Thessaloniki zijn het laatste gecheckt op 15-04-2016
Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Nabijgelegen vliegvelden Kaart Thessaloniki
Vlakbij Thessaloniki
Volos v.a. € 280
Kavala v.a. € 204
Skiathos v.a. € 171
Skopje v.a. € 51
Ohrid v.a. € 98

Afstanden vanaf Thessaloniki

Meest bekeken deals!
Nieuwste bestemmingen

1. Duitsland
2. Las Palmas, Gran Canaria
3. Newburgh
4. Bonaire
5. Ibiza