Vliegen naar Istanbul

Vliegen naar Istanbul duurt niet lang. De vliegtijd bedraagt slechts 3,5 uur en dan ben je in een van de hipste en tegelijk meest authentieke steden ter wereld. Want Istanbul...   

> lees meer

Vergelijk goedkope vliegtickets Istanbul voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Istanbul vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Istanbul vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Istanbul te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Istanbul? Geef je op voor de Istanbul Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Istanbul vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Istanbul kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Istanbul in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Istanbul boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Istanbul in 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Istanbul als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Istanbul

Hoe lang is het vliegen naar Istanbul? De vluchtduur bij een directe vlucht naar Istanbul bedraagt 3,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Istanbul

Aanbieder
Reserveringskosten
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
GoedkoopsteStedentrip
- * -  € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Istanbul o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Istanbul met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Istanbul. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Istanbul zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017