Lees meer over reizen en vliegtickets naar Turkije

Het weer in Turkije is aangenaam. Over het algemeen schijnt de zon veel en is er weinig neerslag. Houd er wel rekening mee dat in hoger gelegen gebieden de temperatuur koeler kan zijn dan in de laaglanden. Daarnaast zijn er een aantal gebieden in Turkije (Oost-Turkije en Centraal Anatolie) die extreem hete zomers kennen en ijskoude winters, hier kun je 's winters ook uitstekend wintersporten.

Vliegtickets Turkije

Vanaf Amsterdam gaan er meerdere rechtstreekse vluchten naar diverse Turkse steden, zoals Istanbul, Ankara, Antalya en Bodrum. Vliegmaatschappij Corendon is Turkije-specialist en biedt (goedkope) vluchten naar vele steden in Turkije. Ook Transavia vliegt op veel Turkse steden. Vanuit Istanbul gaan veel goedkope vluchten naar steden in het Midden-Oosten en Azië. Tip: boek eens een stopover in deze geweldige stad.

Vliegen naar Turkije in de prijsklasse v.a. € 85,- tot € 405,-

Goedkoop naar Turkije? 5 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de Turkije Flight-Alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Turkije vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Turkije te vinden!
  3. 3 Lastminute vliegen naar Turkije kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Turkije in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  4. 4 Goedkope vliegtickets Turkije boeken? We verzamelen voor jou ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  5. 5 Goedkope vlucht Amsterdam Turkije in 2016? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!
Vluchten Istanbul
bestemmings afbeelding

De bijzondere stad Istanbul is een absolute aanrader voor een stedentrip. De vluchtduur bedraagt zo'n 3,5 uur.


Vluchten Ankara
bestemmings afbeelding

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Ankara? De hoofdstad van Turkije is per directe vlucht vanaf Dusseldorf te bereiken.


Vluchten Antalya
bestemmings afbeelding

Op vakantie naar de Turkse Rivièra? Doorgaans vlieg je dan naar de luchthaven van Antalya. Zo'n 4 uur vanaf Amsterdam.


Vluchten Bodrum
bestemmings afbeelding

Vliegtickets naar Bodrum? Deze Turkse badplaats wordt ook wel het St. Tropez van de Egeïsche kust genoemd.


Deel dit met je vrienden :

Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Hoe werkt Vliegennaar.nl?

Wij vergelijken vliegtickets aanbiedingen van zowel vliegticket vergelijkers als airlines. Tevens krijg je goedkope alternatieven voor vliegen naar je bestemming, zoals de trein.