Vliegen naar Dunedin

Dunedin is een sfeervolle universiteitsstad op het mooie Zuidereiland van Nieuw Zeeland. De bestemming trekt veel natuurliefhebbers want dichtbij bij Nugget Point is het geweldig...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Dunedin voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Lees meer over Dunedin

... om o.a. pinguïns, zeehonden en zeeleeuwen te spotten! Onder surfers zijn de stranden bij Dunedin en met name St Clairs beach geliefd.

Bezienswaardigheden zijn er echter ook in deze stad. Twee aanraders: in het Otago Museum leer je alles over de geschiedenis van Dunedin (dat inmiddels toch 120.000 inwoners heeft) en vanaf het treinstation kan je een prachtige rit per trein door het achterland van Dunedin maken (de Otago trail). Zeker doen!

De meeste vluchten naar Dunedin, Nieuw Zeeland vanaf Amsterdam Schiphol gaan via de luchthaven van Auckland. De luchthaven van Dunedin ligt op circa 30 km van Dunedin stad. Op dit moment is er geen bus van Dunedin International Airport naar de stad Dunedin. Een taxi van het vliegveld naar de stad kost circa $ 80,- (vraag altijd even vooraf naar de kosten).

Hou er rekening mee dat de seizoenen in Nieuw Zeeland precies andersom zijn dan in Nederland. Januari is het warmst, het wordt er dan zo'n 19 graden celsius. In juli ligt de temperatuur overdag rond de 10 graden.

Goedkoop naar Dunedin vliegen? 5 Tips:

  • Geef je op voor de Dunedin Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Dunedin vliegticket aanbiedingen! Nieuw: volg alleen vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie en / of Duitsland!
  • Cheap tickets Dunedin vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Dunedin te vinden!
  • Lastminute vliegen naar Dunedin kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Dunedin in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Dunedin boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Dunedin in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Gratis Flight Alertbeschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Dunedin

Aanbieder
Reserveringskosten
WTC.nl
World Ticket Center
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
KLM
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Dunedin o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Dunedin met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Dunedin. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Dunedin zijn het laatste gecheckt op 24-08-2016