Vliegen naar Napier

Napier, Nieuw Zeeland is een stad ongeveer ter grote van Amstelveen op het prachtige Noordereiland. Hoewel de meeste mensen die naar Napier vliegen hier komen om de natuur in te...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Napier voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Lees meer over Napier

...m de natuur in te trekken is ook de stad zelf zeer de moeite van het bezoeken waard. Met name liefhebbers van bijzondere architectuur kunnen hier hun hart ophalen. In het centrum tref je namelijk schitterende Art Deco façades. Daarnaast herbergt Napier ook het Nationale aquarium van Nieuw-Zeeland!

De luchthaven van Napier City heet Hawke's Bay Airport (IATA airport code: NPE). Het vliegveld staat ook wel bekend als Napier-Hastings of Napier Airport en is op 10 minuten rijden van Napier, en 20 minuten rijden van Hastings, gelegen. Je kunt o.a. naar Napier City vliegen met de nationale carrier van Nieuw Zeeland, Air New Zealand.

Als je een vliegticket naar Napier City boekt dan is dat eigenlijk altijd met een stop in Auckland, Wellington, Christchurch of Sydney (en vaak eerst nog een stop in het Midden Oosten of Azië). Tip: als je geen huurauto gereserveerd hebt kan je kiezen voor een transfer per airport shuttle naar Napier en ook taxi's zijn er in overvloed.

Goedkoop naar Napier vliegen? 5 Tips:

  • Geef je op voor de Napier Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Napier vliegticket aanbiedingen! Nieuw: volg alleen vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie en / of Duitsland!
  • Cheap tickets Napier vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Napier te vinden!
  • Lastminute vliegen naar Napier kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Napier in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Napier boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Napier in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Gratis Flight Alertbeschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Napier

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC.nl
World Ticket Center
 € 39,-
KLM
- *
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Vliegtarieven
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Napier o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Napier met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Napier. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Napier zijn het laatste gecheckt op 24-08-2016