Vliegen naar Cork

Aan de zuidkust van Ierland ligt de sfeervolle stad Cork. De bezienswaardigheden die je zeker bezocht moet hebben tijdens een bezoek aan Cork zijn de St. Finbarre's Cathedral en...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Cork voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Lees meer over Cork

... de Butter Exchange.

Goedkope vliegtickets Cork
Zorg dat je ingeschreven staat voor onze gratis Flight-Alert service. Hiermee blijf je altijd op de hoogte van alle Cork aanbiedingen. Laat ons de prijs die je wil betalen voor een ticket vooraf weten. Daarnaast is het handig om een periode of datum in te stellen. Zodat wij je wekelijks of dagelijks op de hoogte kunnen houden.

Vakantie Cork
Er zijn leuke winkeltjes te vinden in deze stad en er zijn een aantal restaurants met prijswinnende chef-koks. ‘s Avonds kun je naar een van de echte Ierse pubs gaan en luisteren naar de Keltische en Britse muziek. Ook een aanrader: een high-tea! Heerlijke scones met (zelfgemaakte) jam en clotted cream. Vergeet niet om melk in je thee te doen, een typisch Iers gebruik.

Beste reistijd Cork
Cork staat niet bekend om haar mooie weer. Het kan druilerig zijn en de temperaturen lopen zelden, of misschien wel nooit, op richting de 30 graden. In juli is de gemiddelde temperatuur 18 graden.

Vliegveld Cork
Cork Airport is een kleine luchthaven. Vanaf Amsterdam gaan er rechtstreekse vluchten naar Cork. Vanaf het vliegveld gaat er een bus naar het centrum van Cork waar je je hotel kunt opzoeken. Cork is prima per voet te verkennen. Meer van Ierland ontdekken? Vanaf Cork gaan er treinen naar andere steden in Ierland maar een goede optie is ook de bus.

Goedkoop naar Cork vliegen? 5 Tips:

  • Geef je op voor de Cork Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Cork vliegticket aanbiedingen! Nieuw: volg alleen vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie en / of Duitsland!
  • Cheap tickets Cork vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Cork te vinden!
  • Lastminute vliegen naar Cork kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Cork in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Cork boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Cork in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Gratis Flight Alertbeschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Cork

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC.nl
World Ticket Center
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Cork o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Cork met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Cork. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Cork zijn het laatste gecheckt op 24-08-2016