Vliegen naar Dublin

Dublin is een van de levendigste steden ter wereld en is van alle markten thuis. De hele regio rond deze stad maakt een economische bloeiperiode door. Ook de omgeving van Dublin...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Dublin voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Lees meer over Dublin

... is prachtig. Huur zelf een auto of boek een van de vele tours en ga naar bijvoorbeeld het Wicklow Mountains National Park.

Goedkope vluchten van Amsterdam naar Dublin of....?
Vanaf Amsterdam gaan er meerdere rechtstreekse vluchten naar de luchthaven van Dublin. De vlucht duurt 1,5 uur. Tip: wil je echt voordelig naar Dublin vliegen? Probeer dan zeker eens een route vanaf een regionale luchthaven of vliegveld net over de grens! Er gaan enkele budgetmaatschappijen vanaf o.a. Eindhoven naar Dublin, maar ook vanaf Brussel, Charleroi en Düsseldorf. Vanaf het vliegveld van Dublin gaat er een buslijn naar het centrum van de stad.

Bezienswaardigheden Dublin
De meeste bezienswaardigheden liggen binnen loopafstand van elkaar en zijn te vinden ten zuiden van Liffey. De St. Patricks Cathedral is een absolute bezienswaardigheid in Dublin en ook het elegante park St. Stephen Green mag je niet missen. Ook de gebouwen eromheen behoren tot de mooiste van deze stad. Tip: ga rond half maart naar Dublin! Dan is het St. Patricks Day, een nationale feestdag. Dit feest zou je eigenlijk een keer mee moeten maken.

Vakantie Dublin, wat is de beste reistijd?
Over het algemeen is Ierland in mei het mooist. Het regent dan het minst en alles staat prachtig in bloei. De temperatuur ligt overdag dan rond de 15 graden Celsius. juli en augustus zijn nog ietsje warmer, dan ligt de temperatuur overdag rond de 19 graden. De winters zijn mild, in januari is het circa 8 graden overdag.

Goedkoop naar Dublin vliegen? 5 Tips:

  • Geef je op voor de Dublin Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Dublin vliegticket aanbiedingen! Nieuw: volg alleen vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie en / of Duitsland!
  • Cheap tickets Dublin vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Dublin te vinden!
  • Lastminute vliegen naar Dublin kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Dublin in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Dublin boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Dublin in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Gratis Flight Alertbeschikbaar komt.

Vliegtijd Dublin

Hoe lang is het vliegen naar Dublin? De vluchtduur Amsterdam Dublin op een directe vlucht bedraagt nieuw langer dan ongeveer 1,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Dublin

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,- -  € 30,-
Schipholtickets
 € 30,- -  € 35,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
World Ticket Center
 € 39,-
GoedkoopsteStedentrip
- * -  € 25,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegtickets Dublin o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Dublin met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen naar Dublin. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Dublin zijn het laatste gecheckt op 24-05-2016