Vliegen naar Birmingham

Birmingham ligt in het hart van Engeland en is met een miljoen inwoners de op één na grootste stad (Londen staat met 7,5 miljoen inwoners met stip op een). In...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Birmingham voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Lees meer over Birmingham

... vergelijking met andere steden in Groot-Brittannië, is Birmingham een stad met veel jonge inwoners. Dat komt door de hoeveelheid universiteiten in Birmingham. Het wordt ook wel omschreven als multiculturele stad; een derde van de bevolking heeft een andere etnische achtergrond. Na Jamaica heeft Birmingham de grootste rastafari gemeenschap van de wereld. De mix van culturen maakt Birmingham een levendige en dynamische stad waar veel te zien valt.

Cultuur staat centraal, veel grote (rock) bands en schrijvers vinden hun origine in deze stad. Denk bij muziek aan UB40, Ozzy Osbourne’s Black Sabbath en bij literatuur aan de wereldberoemde J.R.R.Tolkien. De stad heeft niet zoveel historische gebouwen meer, na de industriële revolutie en nog veel later na de Tweede Wereldoorlog, is er veel gesneuveld. Birmingham heeft des te meer musea en kunstgalerieën.

Birmingham de ideale stad is om een weekendje te verkennen. Er zijn het hele jaar door goede aanbiedingen voor deze bestemming te vinden. Vanaf Schiphol ben je binnen 1 uur op Birmingham Airport (BHX). De luchthaven ligt op 13 km van het centrum welke je het best bereikt per bus of trein.

Goedkoop naar Birmingham vliegen? 5 Tips:

  • Geef je op voor de Birmingham Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Birmingham vliegticket aanbiedingen! Nieuw: volg alleen vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie en / of Duitsland!
  • Cheap tickets Birmingham vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Birmingham te vinden!
  • Lastminute vliegen naar Birmingham kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Birmingham in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Birmingham boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Birmingham in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Gratis Flight Alert



beschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Birmingham

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
Schipholtickets
 € 30,-
KLM
- *
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC.nl
World Ticket Center
 € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Birmingham o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Birmingham met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Birmingham. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Birmingham zijn het laatste gecheckt op 24-08-2016