Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegtickets Birmingham!

Birmingham ligt in het hart van Engeland en is met een miljoen inwoners de op één na grootste stad (Londen staat met 7,5 miljoen inwoners met stip op een). In...

Lees meer

... vergelijking met andere steden in Groot-Brittanie, is Birmingham een stad met veel jonge inwoners. Dat komt door de hoeveelheid universiteiten in Birmingham. Het wordt ook wel omschreven als multiculturele stad; een derde van de bevolking heeft een andere etnische achtergrond. Na Jamaica heeft Birmingham de grootste rastafari gemeenschap van de wereld. De mix van culturen maakt Birmingham een levendige en dynamische stad waar veel te zien valt.

Cultuur staat centraal, veel grote (rock) bands en schrijvers vinden hun origines in deze stad. Denk bij muziek aan UB40, Ozzy Osbourne’s Black Sabbath en bij literatuur aan de wereldberoemde J.R.R.Tolkien. De stad heeft niet zoveel historische gebouwen meer, na de industriele revolutie en nog veel later na de Tweede Wereldoorlog, is er veel gesneuveld. Birmingham heeft des te meer musea en kunstgalerieen.

Birmingham de ideale stad is om een weekendje te verkennen. Er zijn het hele jaar door goede aanbiedingen voor deze bestemming te vinden. Vanf Schiphol ben je binnen 1 uur op Birmingham Airport (BHX). De luchthaven ligt op 13 km van het centrum welke je het best bereikt per bus of trein.

Lees minder

Meer over Birmingham

Deel dit met je vrienden :

Vliegen naar Birmingham

Zoek op datum

Klik op de prijzen om naar de website van de aanbieder te gaan voor meer informatie over de vlucht. Alle prijzen voor vliegtickets op jouw reisdata vergelijken? Vul dan jouw voorkeursdata in en bekijk alle prijzen.

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Zoek goedkope vliegtickets naar Birmingham voor jouw vertrekdatum :

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven : Extra opties :
Reizigers
Aantal volwassenen
(Vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(Van 2 t/m 11 jaar)
Aantal baby’s
(Van 0 t/m 1 jaar)

Klasse
 Economy Class  Business Class

Birmingham

Goedkoop naar Birmingham? 5 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de Birmingham flight alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Birmingham vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger de vliegtickets Birmingham zijn. Speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Birmingham te vinden!
  3. 3 Goedkoop vliegen naar Birmingham? Blijf een nachtje extra & bespaar op je vliegtickets Birmingham ! Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is voor vliegreizen Birmingham en kies die heen en retour!
  4. 4 Lastminute vliegen naar Birmingham kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Birmingham in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  5. 5 Goedkope vliegtickets Birmingham boek je zelden korter dan 21 dagen voor vertrek. Wacht dus niet te lang als je goedkoop naar Birmingham wilt vliegen!
Overzicht bijkomende kosten van airlines en reisbureaus
Aanbieder Reserveringskosten Toelichting + overige extra kosten
Tix € 20,00 per reservering Alle getoonde tarieven zijn exclusief 20,00 reserveringskosten (per boeking).
Vliegtickets.nl € 29,50 per reservering Alle prijzen zijn exclusief 29,50 boekingskosten (per boeking). Voor telefonische boekingen is dit 35,00.
World Ticket Center € 10,00 - € 85,00 per reservering Voor online boekingen geldt er 10 t/m 40 charge per persoon. De kosten worden berekend op basis van de vliegtuigmaatschappij waarmee u zult vliegen. Afhankelijk van uw klantniveau, gelden er administratiekosten per boeking. De klantniveaus gelden als volgt (kosten telefonisch boeken/kosten online boeken): nieuwe klant 45/ 39, Bronze 30/ 25, Silver 30/ 15 en Gold 0.
KLM € 10,00 per reservering Prijzen zijn exclusief 10,00 boekingskosten.
CheapTickets € 27,00 per reservering De getoonde prijzen zijn exclusief 27,00 boekingskosten.
Schipholtickets € 25,00 per reservering Bij sommige reserveringen worden dossierkosten berekend voor de afhandeling van de reservering. Dit zijn administratiekosten en zijn maximaal 25 voor een online boeking. Indien u kiest voor een betaling met uw credit card dan wordt eenmalig 12 gerekend.
VliegWinkel.nl € 27,50 per reservering Alle prijzen die getoond worden zijn exclusief 27,50 boekingskosten (per boeking).
Expedia vlucht + 3N Hotel € 0,00 - € 15,00 per reservering Sommige airlines rekenen extra kosten voor specifieke betaalmethodes, dit is maximaal 15,00 of een percentage van de ticketprijs (max. 2,7%). Boekingskosten en andere toeslagen zijn al in de ticketprijs inbegrepen.
Vliegennaar.nl vergelijkt op basis van vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Lowcost airlines berekenen vaak een toeslag voor het inchecken van bagage en vaak betaal je ook voor het gebruik van een creditcard en andere specifieke betaalmethodes een toeslag. In al deze gevallen moet het totaalbedrag echter altijd duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tot slot kunnen er optionele kosten worden verbonden aan reisverzekeringen en zitplaatsreservering. Tip: betalen via IDEAL (directe overschrijving per bank) is vrijwel altijd gratis! Je doet je boeking altijd op de website van de aanbieder, Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen. Wij verwijzen je dan ook graag door naar hun website voor verdere, gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 29-08-2014

Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Nabijgelegen vliegvelden

Vlakbij Birmingham

Nottingham v.a. € 99
Manchester v.a. € 47
Londen v.a. € 48
Liverpool v.a. € 48
Doncaster Sheffield v.a. € 50

Afstanden vanaf Birmingham

Meest bekeken deals!

Geef je waardering! Over Birmingham
Score 3 | 21 Stemmen

Nieuwste bestemmingen

1. Pointe-Noire
2. Letland
3. Melbourne
4. Melbourne Florida
5. Griekse eilanden