Zoek goedkope vliegtickets naar Birmingham

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven :
Zoek

Probeer de volgende data voor het vinden van de goedkoopste prijzen :

Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegtickets Birmingham!

Vergelijk alle vliegtickets naar Birmingham voor jouw vertrekdatum

Birmingham ligt in het hart van Engeland en is met een miljoen inwoners de op één na grootste stad (Londen staat met 7,5 miljoen inwoners met stip op een). In...   Lees meer

Vliegen naar Birmingham

Zoek op datum

Klik op onderstaande prijzen voor meer informatie. Voor de vluchtaanbiedingen Birmingham op jouw voorkeursdatum vul je hieronder je vertrekdata in. Er zijn al vliegtickets naar Birmingham vanaf € 61

Vergelijk hier de prijzen voor vliegtickets Birmingham, specifiek voor de data waarop jij wilt vliegen. Vul je voorkeurdata in en klik op de logo's van de reisorganisaties om de tarieven te bekijken.

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties * Helaas ondersteunen nog niet alle luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus deze technologie.

Zoek goedkope vliegtickets naar Birmingham voor jouw vertrekdatum :

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven : Extra opties :
Reizigers
Aantal volwassenen
(Vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(Van 2 t/m 11 jaar)
Aantal baby’s
(Van 0 t/m 1 jaar)

Klasse
 Economy Class  Business Class

Birmingham

Goedkoop naar Birmingham? 5 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de Birmingham flight alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Birmingham vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Birmingham te vinden!
  3. 3 Lastminute vliegen naar Birmingham kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Birmingham in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  4. 4 Goedkope vliegtickets Birmingham boeken? We verzamelen voor jou ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  5. 5 Goedkoop vliegen naar Birmingham in 2016? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Lees meer over Birmingham

... vergelijking met andere steden in Groot-Brittannië, is Birmingham een stad met veel jonge inwoners. Dat komt door de hoeveelheid universiteiten in Birmingham. Het wordt ook wel omschreven als multiculturele stad; een derde van de bevolking heeft een andere etnische achtergrond. Na Jamaica heeft Birmingham de grootste rastafari gemeenschap van de wereld. De mix van culturen maakt Birmingham een levendige en dynamische stad waar veel te zien valt.

Cultuur staat centraal, veel grote (rock) bands en schrijvers vinden hun origine in deze stad. Denk bij muziek aan UB40, Ozzy Osbourne’s Black Sabbath en bij literatuur aan de wereldberoemde J.R.R.Tolkien. De stad heeft niet zoveel historische gebouwen meer, na de industriële revolutie en nog veel later na de Tweede Wereldoorlog, is er veel gesneuveld. Birmingham heeft des te meer musea en kunstgalerieën.

Birmingham de ideale stad is om een weekendje te verkennen. Er zijn het hele jaar door goede aanbiedingen voor deze bestemming te vinden. Vanaf Schiphol ben je binnen 1 uur op Birmingham Airport (BHX). De luchthaven ligt op 13 km van het centrum welke je het best bereikt per bus of trein.

Meer over Birmingham

Bijkomende kosten bij vliegreizen Birmingham
Aanbieder Reserveringskosten Toelichting + overige extra kosten
Tix € 25,00 - € 30,00
KLM € 10,00
Schipholtickets € 29,50 - € 35,00 Bij telefonische en e-mail boekingen wordt er €35,- per boeking in rekening gebracht aan dossierkosten i.p.v. €29,50,-
Expedia vlucht + 3N Hotel € 0,00
WTC.nl
World Ticket Center
€ 39,00 World Ticket Center hanteert een eenmalige toeslag van €39,- per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt.
Vliegtickets.nl € 29,50
CheapTickets € 27,00 - € 29,00 Vliegticketprijzen zijn exclusief €27,- (1 persoon) of €29,- (2 of meer personen) reserveringskosten per boeking.
VliegWinkel.nl € 29,50 Voor een boeking wordt er €29,50 aan dossierkosten in rekening gebracht.
Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegtickets Barcelona o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Barcelona met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen naar Barcelona. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Birmingham zijn het laatste gecheckt op 10-02-2016
Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden

Secret Ticket Deals

Voor Birmingham

Schrijf je nu in voor de Secret Ticket Deals, nergens anders te krijgen aanbod met de hoogste kortingen!

Nabijgelegen vliegvelden
Vlakbij Birmingham
Nottingham v.a. € 59
Manchester v.a. € 34
Londen v.a. € 20
Bristol v.a. € 67
Liverpool v.a. € 42

Afstanden vanaf Birmingham

Meest bekeken deals!
Nieuwste bestemmingen

1. Nieuw-Zeeland
2. Napier
3. Afrika
4. Spanje
5. Ierland