Vliegen naar Engeland

Goedkope vliegtickets Engeland: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Londen
Vliegtickets Engeland: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Liverpool
Vliegtickets Engeland: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Manchester

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Engeland

Er zijn diverse vliegmaatschappijen die vliegtickets naar Engeland aanbieden. Hier zit bijna altijd wel een goedkoop ticket tussen. Maar wist je dat je ook met de trein naar Engeland kunt? De treinrit Amsterdam - Londen duurt 4 uur en 45 minuten. Je stapt dan in hartje centrum uit. Geen wachttijden op de luchthaven en transfers vanaf het vliegveld naar het centrum. Alles bij elkaar opgeteld, scheelt het qua reistijd dus niet eens zoveel en een prima alternatief! Liever op het platteland uitstappen in Engeland? Ook die mogelijkheden zijn er, bijvoorbeeld in Dover. Een ander alternatief voor reizen naar Engeland is een combinatie van de ferry + de trein. Dan heb je ook de keuze uit een weekendje shoppen in Newcastle of Londen. Dat overigens ook een unieke tip is voor een tripje met kerst. Tenslotte is het bijvoorbeeld echt een tip als je lastminute naar Engeland wilt reizen om eens te kijken naar de internationale bus (die vind je bij de alternatieven voor Londen), dat is namelijk ook lastminute nog erg goed betaalbaar!

Soms is overigens een pakketreis voor een stedentrip of bijvoorbeeld een concert- of voetbalreis wel goedkoper dan alles los boeken. Bekijk goed de verschillende aanbiedingen, vaak vind je ook voordelige alternatieven bij Vliegennaar.nl.

Bezoek toegankelijk en gastvrij Engeland: het land staat bekend om het prachtige groene landschap met daar tegenover de moderne steden. Engeland heeft voor ieder wat wils te bieden, van de prachtige groene heuvels in Wales tot aan het hippe en moderne Londen. Wil je liever naar de kust? De zuidkust van Engeland staat bekend als goede surfspot! Bijkomend voordeel: dit is het warmste gebied van Engeland, met de meeste zonuren. Het groene landschap komt er natuurlijk niet voor niets; in Engeland regent het regelmatig. Een paraplu bij de hand is dan ook het hele jaar niet onverstandig. Toch ligt de temperatuur in juli en augustus overdag rond de 21 graden Celsius. Van december tot februari ligt de temperatuur overdag rond de 7 graden.

Goedkoop naar Engeland vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Engeland vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Engeland te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Engeland? Geef je op voor de Engeland Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Engeland vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Engeland kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Engeland in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Engeland boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Engeland in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Engeland als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Engeland

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
Schipholtickets
 € 30,-
GoedkoopsteStedentrip
- * -  € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Engeland o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Engeland met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Engeland. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Engeland zijn het laatste gecheckt op 05-12-2016