Vliegen naar Beijing

Beijing is de hoofdstad van China en één van de grootste steden ter wereld met wel vijftien miljoen inwoners. Beijing is de plek waar je kunst, cultuur, winkels,...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Beijing voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Beijing vliegen? 3 Tips:

  • Goedkoop vliegen naar Beijing? Geef je op voor de Beijing Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Beijing vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Beijing kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Beijing in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkope vlucht Beijing in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Beijing als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Beijing

Hoe lang is het vliegen naar Beijing? De vliegtijd naar Beijing bedraagt 9 uur en 20 minuten bij een rechtstreekse vlucht vanuit Amsterdam.

Bijkomende kosten bij vluchten Beijing

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
GoedkoopsteStedentrip
- * -  € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
China Airlines
- *
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Beijing o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Beijing met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Beijing. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Beijing zijn het laatste gecheckt op 05-12-2016