Zoek goedkope vliegtickets naar Hong Kong

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven :
Zoek

Probeer de volgende data voor het vinden van de goedkoopste prijzen :

Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegtickets Hong Kong!

Vergelijk alle vliegtickets naar Hong Kong voor jouw vertrekdatum

Bruisend Hong Kong of Hongkong is beroemd om de indruk die het achter laat op de mensen, Hong Kong ia namelijk een erg grote, moderne en drukke stad met gigantische gebouwen. Een...   Lees meer

Vliegen naar Hong Kong

Zoek op datum

Klik op de prijzen voor meer informatie over de aanbieding. Voor de prijzen op jouw voorkeursdatum vul je hieronder je vertrekdata in. Er zijn al vliegtickets naar Hong Kong vanaf € 442

Vergelijk hier de prijzen voor vliegtickets Hong Kong, specifiek voor de data waarop jij wilt vliegen. Vul je voorkeurdata in en klik op de logo's van de reisorganisaties om de tarieven te bekijken.

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties * Helaas ondersteunen nog niet alle luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus deze technologie.

Zoek goedkope vliegtickets naar Hong Kong voor jouw vertrekdatum :

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven : Extra opties :
Reizigers
Aantal volwassenen
(Vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(Van 2 t/m 11 jaar)
Aantal baby’s
(Van 0 t/m 1 jaar)

Klasse
 Economy Class  Business Class

Hong Kong

Goedkoop naar Hong Kong? 5 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de Hong Kong flight alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Hong Kong vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Hong Kong te vinden!
  3. 3 Lastminute vliegen naar Hong Kong kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Hong Kong in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  4. 4 Goedkope vliegtickets Hong Kong boek je zelden korter dan 21 dagen voor vertrek.
  5. 5 Goedkoop vliegen naar Hong Kong in 2015? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Lees meer over Hong Kong

... blik op de panorama van Hong Kong en je bent verkocht.

Ook vandaag de dag is Hong Kong nog steeds een aparte mix van hypermoderne architectuur met oeroude Chinese tradities. Hong Kong is ook een beroemd shopping walhalla met een aanbod van vele shoppingmalls, markten en warenhuizen waar alle modieuze merken te vinden zijn voor een zacht prijsje. In Hong Kong wordt namelijk alleen belasting betaalt over tabak en alcohol.

De luchthaven van Hong Kong, Chek Lap Kok International Airport is bekend omdat dit vliegveld op een kunstmatig aangelegd eiland voor de stad ligt. De oude luchthaven van Hong Kong met de naam Kai Tak was ook bekend maar minder positief. Dit vliegveld was namelijk beroemd onder piloten vanwege de moeilijke, gevaarlijk landing.

Meer over Hong Kong

Bijkomende kosten bij vliegreizen Hong Kong
Aanbieder Reserveringskosten Toelichting + overige extra kosten
WTC.nl
World Ticket Center
€ 39,00 Bij WTC.nl - World Ticket Center geldt een eenmalige toeslag van §39,- per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt.
Tix € 25,00 - € 30,00
Vliegtickets.nl € 29,50
GoedkoopsteStedentrip € 0,00 - € 25,00 Goedkoopstestedentrip.nl vergelijkt aanbieders van stedentrips. De bijkomende kosten staan per aanbieder op de website.
CheapTickets € 27,00 - € 29,00 Vliegticketprijzen zijn exclusief §27,- (1 persoon) of §29,- (2 of meer personen) reserveringskosten per boeking.
Schipholtickets € 25,00 - € 40,00 Bij telefonische en e-mail boekingen wordt er §40,- per boeking in rekening gebracht aan dossierkosten i.p.v. §25,-
KLM € 10,00
Expedia vlucht + 7N Hotel € 0,00
Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegtickets Hong Kong o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking § 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Hong Kong met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen naar Hong Kong. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Hong Kong zijn het laatste gecheckt op 17-07-2015
Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Deal Date Spotter

Goedkoopste vliegtickets Hong Kong

Nabijgelegen vliegvelden
Vlakbij Hong Kong
Shenzhen v.a. € 603
Macau v.a. € 770
Zhuhai v.a. € 895
Guangzhou v.a. € 441
Shantou v.a. € 646

Afstanden vanaf Hong Kong

Meest bekeken deals!
Nieuwste bestemmingen

1. Xi An
2. Beijing
3. de Bahamas
4. Servie
5. Boekarest