Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegtickets Avignon!

Vliegen naar Avignon? Hier tref je een overzicht van acties van luchtvaartmaatschappijen met vluchten Avignon, maar ook de vliegtickets Avignon aanbiedingen van de grote...

Lees meer

... reisbureaus. Tevens tref je de vanaf tarieven voor reizen naar Avignon van  de Nederlandse en Franse spoorwegen. Van soms is dat veel goedkoper dan naar Avignon vliegen!

De luchthaven van Avignon is Avignon Airport, een vliegveld met 3 landingsbanen op nog geen 10 kilomter van de stad. Tip: de goedkoopste vliegtickets Avignon zijn meestal met vertrek vanaf Brussel naar Avignon of vanaf Dusseldorf - dit kan meer dan 200,- schelen dus neem het mee in je vergelijk!

Avignon & omgeving Avignon is een prachtige stad in het mondaine zuiden van Frankrijk: de Cote d’Azur. De stad heeft een historisch centrum, statig ommuurd, dat sinds de helft jaren negentig op de Unesco Werelderfgoed lijst staat. Een aantal van de belangrijkste bezienswaardigheden van Avignon zijn o.a. het Pauselijk Palijs van Avignon, de halve brug (beter bekend als Pont St-Bénezet of Pont d'Avignon) en Les Halles: de beroemde vers- en vleesmarkt. Verder is een ‘must experience’ het Festival van Avignon elk jaar in juli. Tijdens dit grote theather festival worden overal voorstellingen gegeven met als afsluiter een spetterend toneelstuk op het Pauselijk plein in het centrum.

Als je langer in de stad verblijft is ook de omgeving van Avignon de moeite om te verkennen. Je treft er veel historische dorpjes en middeleeuwse forten en kastelen om te bezoeken. Bovendien liggen er in de omgeving van Avignon wel 6 National Parks en natuur reservaten, veel mensen zijn daarom opzoek naar een camping nabij Avignon of een charmant guesthouse vanwaaruit zowel de stad als de groene omgeving ontdekt kan worden.

Lees minder

Meer over Avignon

Deel dit met je vrienden :

Vliegen naar Avignon

Zoek op datum

Klik op de prijzen om naar de website van de aanbieder te gaan voor meer informatie over de vlucht. Alle prijzen voor vliegtickets op jouw reisdata vergelijken? Vul dan jouw voorkeursdata in en bekijk alle prijzen.

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Zoek goedkope vliegtickets naar Avignon voor jouw vertrekdatum :

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven : Extra opties :
Reizigers
Aantal volwassenen
(Vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(Van 2 t/m 11 jaar)
Aantal baby’s
(Van 0 t/m 1 jaar)

Klasse
 Economy Class  Business Class

Avignon

Goedkoop naar Avignon? 5 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de Avignon flight alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Avignon vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger de vliegtickets Avignon zijn. Speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Avignon te vinden!
  3. 3 Goedkoop vliegen naar Avignon? Blijf een nachtje extra & bespaar op je vliegtickets Avignon ! Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is voor vliegreizen Avignon en kies die heen en retour!
  4. 4 Lastminute vliegen naar Avignon kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Avignon in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  5. 5 Goedkope vliegtickets Avignon boek je zelden korter dan 21 dagen voor vertrek. Wacht dus niet te lang als je goedkoop naar Avignon wilt vliegen!
Overzicht bijkomende kosten van airlines en reisbureaus
Aanbieder Reserveringskosten Toelichting + overige extra kosten
NS International € 0,00 per reservering
World Ticket Center € 10,00 - € 85,00 per reservering Voor online boekingen geldt er 10 t/m 40 charge per persoon. De kosten worden berekend op basis van de vliegtuigmaatschappij waarmee u zult vliegen. Afhankelijk van uw klantniveau, gelden er administratiekosten per boeking. De klantniveaus gelden als volgt (kosten telefonisch boeken/kosten online boeken): nieuwe klant 45/ 39, Bronze 30/ 25, Silver 30/ 15 en Gold 0. Er kunnen tevens extra kosten zijn verbonden aan bagage, reisverzekeringen en betaalmethodes buiten IDeal.
Tix € 20,00 per reservering Alle getoonde tarieven zijn exclusief 20,00 boekingskosten(per boeking). Er kunnen optionele kosten bijkomen in de vorm van reisverzekeringen en specifieke betaalmethodes.
Vliegtickets.nl € 29,50 per reservering Alle prijzen zijn exclusief 29,50 boekingskosten (per boeking). Voor telefonische boekingen is dit 35,00. Er kunnen nog kosten bijkomen voor bagage, reisverzekeringen en specifieke betaalmethodes.
CheapTickets € 27,00 per reservering Alle getoonde prijzen zijn exclusief 27,00 boekingskosten. Er kunnen nog kosten bijkomen voor bagage, reisverzekeringen en specifieke betaalmethodes.
Schipholtickets € 25,00 per reservering Bij sommige reserveringen worden dossierkosten berekend voor de afhandeling van de reservering. Dit zijn administratiekosten en zijn maximaal 25 voor een online boeking. Indien u kiest voor een betaling met uw credit card dan wordt eenmalig 12 gerekend. Er kunnen tevens kosten worden berekend over bagage.
KLM € 10,00 per reservering De prijzen worden exclusief 10,00 boekingskosten getoond(per boeking). Er kunnen optionele kosten worden verbonden aan bagage, reisverzekeringen en specifieke betaalmethodes.
VliegWinkel.nl € 27,50 per reservering Alle prijzen die getoond worden zijn exclusief 27,50 boekingskosten(per boeking). Er kunnen optionele kosten worden verbonden aan bagage, verzekeringen en specifieke betaalmethodes.
Vliegennaar.nl vergelijkt op basis van vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus berekenen daarnaast per boeking nog een dossier- of servicefee die wij helaas niet vooraf inzichtelijk kunnen maken. Lowcost airlines berekenen daarnaast vaak een toeslag voor het inchecken van bagage en vaak betaal je ook voor het gebruik van een creditcard een toeslag. In al deze gevallen moet het totaalbedrag echter altijd duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betalen via IDEAL (directe overschrijving per bank) is vrijwel altijd gratis! Je doet je boeking altijd op de website van de aanbieder, Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen. Wij verwijzen je dan ook graag door naar hun website voor verdere, gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 29-08-2014

Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Nabijgelegen vliegvelden

Vlakbij Avignon

Marseille v.a. € 45
Montpellier v.a. € 44
Toulon v.a. € 53
Beziers v.a. € 42
Grenoble v.a. € 69

Afstanden vanaf Avignon

Meest bekeken deals!

Geef je waardering! Over Avignon
Score 3 | 21 Stemmen

Nieuwste bestemmingen

1. Pointe-Noire
2. Letland
3. Melbourne
4. Melbourne Florida
5. Griekse eilanden