Vliegen naar Avignon

Vliegtickets Avignon boeken? Hier tref je een overzicht van acties van luchtvaartmaatschappijen met vluchten Avignon, maar ook de vliegtickets Avignon aanbiedingen van de grote...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Avignon voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Lees meer over Avignon

... reisbureaus. Tevens tref je de vanaf tarieven voor reizen naar Avignon van  de Nederlandse en Franse spoorwegen. Van soms is dat veel goedkoper dan naar Avignon vliegen!

Luchthaven Avignon
De luchthaven van Avignon is Avignon Airport, een vliegveld met 3 landingsbanen op nog geen 10 kilometer van de stad. Tip: de goedkoopste vliegtickets Avignon zijn meestal met vertrek vanaf Brussel naar Avignon of vanaf Düsseldorf - dit kan meer dan 200,- schelen dus neem het mee in je vergelijk!

Avignon & omgeving
Avignon is een prachtige stad in het mondaine zuiden van Frankrijk: de Cote d’Azur. De stad heeft een historisch centrum, statig ommuurd, dat sinds de helft jaren negentig op de Unesco Werelderfgoed lijst staat. Een aantal van de belangrijkste bezienswaardigheden van Avignon zijn o.a. het Pauselijk Parijs van Avignon, de halve brug (beter bekend als Pont St-Bénezet of Pont d'Avignon) en Les Halles: de beroemde vers- en vleesmarkt. Verder is een ‘must experience’ het Festival van Avignon elk jaar in juli. Tijdens dit grote theater festival worden overal voorstellingen gegeven met als afsluiter een spetterend toneelstuk op het Pauselijk plein in het centrum.

Vakantie Avignon
Als je langer in de stad verblijft is ook de omgeving van Avignon de moeite om te verkennen. Je treft er veel historische dorpjes en middeleeuwse forten en kastelen om te bezoeken. Bovendien liggen er in de omgeving van Avignon wel 6 National Parks en natuur reservaten, laat je hier betoveren door de adembenemende natuur! Veel mensen zijn daarom opzoek naar een camping in het groen nabij Avignon of een charmant guesthouse vanwaaruit zowel de stad als de mooie flora en fauna in de omgeving ontdekt kan worden.

Goedkoop naar Avignon vliegen? 5 Tips:

  • Geef je op voor de Avignon Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Avignon vliegticket aanbiedingen! Nieuw: volg alleen vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie en / of Duitsland!
  • Cheap tickets Avignon vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Avignon te vinden!
  • Lastminute vliegen naar Avignon kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Avignon in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Avignon boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Avignon in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Gratis Flight Alertbeschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Avignon

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
- *
Schipholtickets
 € 30,-
WTC.nl
World Ticket Center
 € 39,-
NS International
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Avignon o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Avignon met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Avignon. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Avignon zijn het laatste gecheckt op 24-08-2016