Zoek goedkope vliegtickets naar Asmara

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven :
Zoek

Probeer de volgende data voor het vinden van de goedkoopste prijzen :

Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegtickets Asmara!

Vergelijk alle vliegtickets naar Asmara voor jouw vertrekdatum

Asmara is de hoofdstad van Eritrea en is met een bevolkingsgrootte van een kleine 600.000 inwoners veruit de grootste stad van het land. Asmara ligt op een hoogte van 2400 meter...   Lees meer

Vliegen naar Asmara

Zoek op datum

Klik op onderstaande prijzen voor meer informatie. Voor de vluchtaanbiedingen Asmara op jouw voorkeursdatum vul je hieronder je vertrekdata in. Er zijn al vliegtickets naar Asmara vanaf € 1032

Vergelijk hier de prijzen voor vliegtickets Asmara, specifiek voor de data waarop jij wilt vliegen. Vul je voorkeurdata in en klik op de logo's van de reisorganisaties om de tarieven te bekijken.

4 aanbieders v.a. € 1032,- tot € 1037,- Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties * Helaas ondersteunen nog niet alle luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus deze technologie.

Zoek goedkope vliegtickets naar Asmara voor jouw vertrekdatum :

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven : Extra opties : extra opties
zoek knop

Flexibel met je reisdata?

Tickets Asmara boeken als de prijs het laagst is?

in de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

Vliegtickets Amsterdam - Asmara v.a. €1037
Heen 01-09-2016 Retour 25-09-2016

Vliegtickets Amsterdam - Asmara v.a. €1035
Heen 26-08-2016 Retour 22-09-2016

Zoek en vergelijk nu

Reizigers
Aantal volwassenen
(Vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(Van 2 t/m 11 jaar)
Aantal baby’s
(Van 0 t/m 1 jaar)

Klasse
 Economy Class  Business Class

Lees meer over reizen naar Asmara

... en is een beeldschoon stadje met haar pittoreske straatjes en palmbomen. Het heeft misschien niet de reputatie van een van de rustigste en aantrekkelijkste steden van Afrika, maar nadat de oorlog in 1993 was afgelopen heeft het zich wel dermate ontwikkeld. Asmara was al nauwelijks beschadigd en na de oorlog is alles gerenoveerd en opgebouwd.

 


Bezienswaardigheden Asmara Eritrea

Eritrea was ooit een kolonie van Italië en deze invloeden zijn nog groots zichtbaar in de stad. Je kunt tijdens een verblijf in deze stad o.a. het Forto Baldissera, een oud Italiaans fort, bezoeken. Hier heb je een prachtig uitzicht over de stad. Maar je moet ook zeker niet raar opkijken als je in een van de cafés of restaurants uitstekende Italiaanse koffie en pizza's krijgt opgediend. Asmara heeft door de bouwstijl de bijnaam 'Piccola Roma', oftewel klein Rome, verkregen.

 


Naar Asmara vliegen

Vanuit Nederland gaan geen rechtstreekse vluchten naar Asmara. De voordeligste route naar de luchthaven van Asmara, Yohannes IV Airport, is doorgaans via Caïro. Ook kan je rechtstreeks vliegen naar Asmara vanaf Frankfurt. Vanaf Frankfurt is de vluchtduur nog geen 8 uur, terwijl je vanaf Amsterdam met een overstap in Caïro al snel ruim 10 uur onderweg bent.

Goedkoop naar Asmara? 5 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de Asmara Flight-Alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Asmara vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Asmara te vinden!
  3. 3 Lastminute vliegen naar Asmara kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Asmara in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  4. 4 Goedkope vliegtickets Asmara boeken? We verzamelen voor jou ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  5. 5 Goedkope vlucht Amsterdam Asmara in 2016? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Bijkomende kosten bij vliegreizen Asmara

Aanbieder Reserveringskosten Toelichting + overige extra kosten
Tix € 25,00 - € 30,00
WTC.nl
World Ticket Center
€ 39,00 World Ticket Center hanteert een eenmalige toeslag van €39,- per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt.
Schipholtickets € 29,50 - € 35,00 Bij telefonische en e-mail boekingen wordt er €35,- per boeking in rekening gebracht aan dossierkosten i.p.v. €29,50,-
Vliegtickets.nl € 29,50
Vliegtarieven € 29,50 Vliegtarieven hanteert een eenmalige toeslag van €29,50 per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt
VliegWinkel.nl € 29,50 Voor een boeking wordt er €29,50 aan dossierkosten in rekening gebracht.
KLM € 10,00
Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegtickets Asmara o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Asmara met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen naar Asmara. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Asmara zijn het laatste gecheckt op 24-05-2016
Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Nabijgelegen vliegvelden Kaart Asmara
Vlakbij Asmara
Sanaa v.a. € -
Djibouti v.a. € 664
Khartoem v.a. € 410
Addis Ababa v.a. € 403
Jeddah v.a. € 532

Afstanden vanaf Asmara

Vliegtijd Asmara

Hoe lang is het vliegen naar Asmara? De vluchtduur Amsterdam Asmara is inclusief een korte stop minimaal 10 uur.

Meest bekeken deals!
Nieuwste bestemmingen

1. Zweden
2. Vaxjo
3. Israël
4. Noorwegen
5. Dalaman