Zoek goedkope vliegtickets naar Asmara

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven :
Zoek

Probeer de volgende data voor het vinden van de goedkoopste prijzen :

Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegtickets Asmara!

Vergelijk alle vliegtickets naar Asmara voor jouw vertrekdatum

Asmara is de hoofdstad van Eritrea en is met een bevolkingsgrootte van 579.000 inwoners veruit de grootste stad van het land. Asmara ligt op een hoogte van 2400 meter en is een...   Lees meer

Vliegen naar Asmara

Zoek op datum

Klik op de prijzen voor meer informatie over de aanbieding. Voor de prijzen op jouw voorkeursdatum vul je hieronder je vertrekdata in. Er zijn al vliegtickets naar Asmara vanaf € 710

Vergelijk hier de prijzen voor vliegtickets Asmara, specifiek voor de data waarop jij wilt vliegen. Vul je voorkeurdata in en klik op de logo's van de reisorganisaties om de tarieven te bekijken.

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties * Helaas ondersteunen nog niet alle luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus deze technologie.

Zoek goedkope vliegtickets naar Asmara voor jouw vertrekdatum :

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven : Extra opties :
Reizigers
Aantal volwassenen
(Vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(Van 2 t/m 11 jaar)
Aantal baby’s
(Van 0 t/m 1 jaar)

Klasse
 Economy Class  Business Class

Asmara

Goedkoop naar Asmara? 5 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de Asmara flight alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Asmara vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Asmara te vinden!
  3. 3 Lastminute vliegen naar Asmara kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Asmara in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  4. 4 Goedkope vliegtickets Asmara boek je zelden korter dan 21 dagen voor vertrek. Wacht dus niet te lang als je goedkoop naar Asmara wilt vliegen!
  5. 5 Goedkoop vliegen naar Asmara in 2015? Blijf een nachtje extra & bespaar : Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Lees meer over Asmara

... beeldschoon stadje met haar pittoreske straatjes en palmbomen. Het heeft misschien niet de reputatie van een van de rustigste en aantrekkelijkste steden van Afrika, maar nadat de oorlog in 1993 was afgelopen heeft het zich wel dermate ontwikkeld. Asmara was al nauwelijks beschadigd en na de oorlog is alles gerenoveerd en opgebouwd.

Eritrea is een oud-kolonie van Italie en deze invloeden zijn nog groots zichtbaar in de stad. Je kunt tijdens een verblijf in deze stad o.a. het Forto Baldissera, een oud Italiaans fort, bezoeken. Hier heb je een prachtig uitzicht over de stad. Maar je moet ook zeker niet raar opkijken als je in een van de café's of restaurants uitstekende Italiaanse koffie en pizza's krijgt opgediend. Asmara heeft door de bouwstijl de bijnaam 'Piccola Roma', oftewel klein Rome, verkregen.

Vanuit Nederland gaan geen rechtstreekse vluchten naar Asmara. De voordeligste route naar de luchthaven van Asmara, Yohannes IV Airport, is doorgaans via Cairo. Ook kun je rechtstreeks vliegen naar Asmara vanaf Frankfurt. Vanaf Frankfurt is de vluchtduur nog geen 8 uur, terwijl je vanaf Amsterdam met een overstap in Cairo al snel ruim 10 uur onderweg bent.

Meer over Asmara

Bijkomende kosten bij vliegreizen Asmara
Aanbieder Reserveringskosten Toelichting + overige extra kosten
Tix € 25,00 - € 30,00 De toeslag heet hier niet reserverings- maar administratiekosten.
WTC.nl
World Ticket Center
€ 39,00 Bij WTC.nl - World Ticket Center geldt een eenmalige toeslag van 39,- per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt.
Vliegtickets.nl € 29,50 Voor telefonische boekingen van vluchten zijn de reserveringskosten niet 29,50 maar 35,00 per boeking.
Ebookers € 0,00 De prijzen die worden getoond zijn inclusief boekingskosten, toeslagen en belastingen.
CheapTickets € 27,00 - € 29,00 Vliegticketprijzen zijn exclusief 27,- (1 persoon) of 29,- (2 of meer personen) reserveringskosten per boeking.
Schipholtickets € 25,00 Bij telefonische boekingen of per mail wordt er 40,- per boeking in rekening gebracht aan dossierkosten i.p.v. 25,-
KLM € 10,00
Expedia vlucht + 7N Hotel € 0,00 Boekingskosten en andere toeslagen zijn al in de ticketprijs inbegrepen.
Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegtickets Asmara o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen daarnaast toeslagen voor het inchecken van bagage, zitplaatsreservering, betalen met creditcard en sommige andere betaalmethodes. Ook verzekeringen zijn overal optioneel. In alle gevallen moet het totaalbedrag duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Asmara met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen naar Asmara. Je boekt direct via de website van bovenstaande aanbieders, Wij verwijzen je graag naar hun website voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Asmara zijn het laatste gecheckt op 13-05-2015
Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden

Goedkoopste vliegtickets Asmara

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

» Vliegtickets Amsterdam (AMS) - Asmara (ASM)
Heen 04/09/15 Retour 02/10/15

» Vluchten Amsterdam (AMS) - Asmara (ASM)
Heen 06/08/15 Retour 06/09/15


Tip: Klik hierom de prijzen voor deze data bij alle reisorganisaties te checken.
Beta

Nabijgelegen vliegvelden
Vlakbij Asmara
Sanaa v.a. € -
Djibouti v.a. € 623
Khartoem v.a. € 410
Addis Ababa v.a. € 382
Jeddah v.a. € 498

Afstanden vanaf Asmara

Meest bekeken deals!
Nieuwste bestemmingen

1. Krakau
2. Pula
3. Belfast
4. Montpellier
5. Tanger