Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegtickets Asmara!

Asmara is de hoofdstad van Eritrea en is met een bevolkingsgrootte van 579.000 inwoners veruit de grootste stad van het land. Asmara ligt op een hoogte van 2400 meter en is een...

Lees meer

... beeldschoon stadje met haar pittoreske straatjes en palmbomen. Het heeft misschien niet de reputatie van een van de rustigste en aantrekkelijkste steden van Afrika, maar nadat de oorlog in 1993 was afgelopen heeft het zich wel dermate ontwikkeld. Asmara was al nauwelijks beschadigd en na de oorlog is alles gerenoveerd en opgebouwd.

Eritrea is een oud-kolonie van Italie en deze invloeden zijn nog groots zichtbaar in de stad. Je kunt tijdens een verblijf in deze stad o.a. het Forto Baldissera, een oud Italiaans fort, bezoeken. Hier heb je een prachtig uitzicht over de stad. Maar je moet ook zeker niet raar opkijken als je in een van de café's of restaurants uitstekende Italiaanse koffie en pizza's krijgt opgediend. Asmara heeft door de bouwstijl de bijnaam 'Piccola Roma', oftewel klein Rome, verkregen.

Vanuit Nederland gaan geen rechtstreekse vluchten naar Asmara. De voordeligste route naar de luchthaven van Asmara, Yohannes IV Airport, is doorgaans via Cairo. Ook kun je rechtstreeks vliegen naar Asmara vanaf Frankfurt. Vanaf Frankfurt is de vluchtduur nog geen 8 uur, terwijl je vanaf Amsterdam met een overstap in Cairo al snel ruim 10 uur onderweg bent.

Lees minder

Meer over Asmara

Deel dit met je vrienden :

Vliegen naar Asmara

Zoek op datum

Klik op de prijzen om naar de website van de aanbieder te gaan voor meer informatie over de vlucht. Alle prijzen voor vliegtickets op jouw reisdata vergelijken? Vul dan jouw voorkeursdata in en bekijk alle prijzen.

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Zoek goedkope vliegtickets naar Asmara voor jouw vertrekdatum :

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven : Extra opties :
Reizigers
Aantal volwassenen
(Vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(Van 2 t/m 11 jaar)
Aantal baby’s
(Van 0 t/m 1 jaar)

Klasse
 Economy Class  Business Class

Asmara

Goedkoop naar Asmara? 5 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de Asmara flight alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Asmara vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger de vliegtickets Asmara zijn. Speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Asmara te vinden!
  3. 3 Goedkoop vliegen naar Asmara? Blijf een nachtje extra & bespaar op je vliegtickets Asmara ! Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is voor vliegreizen Asmara en kies die heen en retour!
  4. 4 Lastminute vliegen naar Asmara kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Asmara in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  5. 5 Goedkope vliegtickets Asmara boek je zelden korter dan 21 dagen voor vertrek. Wacht dus niet te lang als je goedkoop naar Asmara wilt vliegen!
Overzicht bijkomende kosten van airlines en reisbureaus
Aanbieder Reserveringskosten Toelichting + overige extra kosten
Tix € 20,00 per reservering Alle getoonde tarieven zijn exclusief 20,00 reserveringskosten (per boeking).
World Ticket Center € 10,00 - € 85,00 per reservering Voor online boekingen geldt er 10 t/m 40 charge per persoon. De kosten worden berekend op basis van de vliegtuigmaatschappij waarmee u zult vliegen. Afhankelijk van uw klantniveau, gelden er administratiekosten per boeking. De klantniveaus gelden als volgt (kosten telefonisch boeken/kosten online boeken): nieuwe klant 45/ 39, Bronze 30/ 25, Silver 30/ 15 en Gold 0.
Vliegtickets.nl € 29,50 per reservering Alle prijzen zijn exclusief 29,50 boekingskosten (per boeking). Voor telefonische boekingen is dit 35,00.
Ebookers € 0,00 per reservering
CheapTickets € 27,00 per reservering De getoonde prijzen zijn exclusief 27,00 boekingskosten.
Schipholtickets € 25,00 per reservering Bij sommige reserveringen worden dossierkosten berekend voor de afhandeling van de reservering. Dit zijn administratiekosten en zijn maximaal 25 voor een online boeking. Indien u kiest voor een betaling met uw credit card dan wordt eenmalig 12 gerekend.
KLM € 10,00 per reservering Prijzen zijn exclusief 10,00 boekingskosten.
Expedia vlucht + 7N Hotel € 0,00 per reservering
Vliegennaar.nl vergelijkt op basis van vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Lowcost airlines berekenen vaak een toeslag voor het inchecken van bagage en vaak betaal je ook voor het gebruik van een creditcard en andere specifieke betaalmethodes een toeslag. In al deze gevallen moet het totaalbedrag echter altijd duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tot slot kunnen er optionele kosten worden verbonden aan reisverzekeringen en zitplaatsreservering. Tip: betalen via IDEAL (directe overschrijving per bank) is vrijwel altijd gratis! Je doet je boeking altijd op de website van de aanbieder, Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen. Wij verwijzen je dan ook graag door naar hun website voor verdere, gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 29-08-2014

Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Nabijgelegen vliegvelden

Vlakbij Asmara

Sanaa v.a. € 476
Djibouti v.a. € 655
Khartoem v.a. € 455
Addis Ababa v.a. € 448
Jeddah v.a. € 510

Afstanden vanaf Asmara

Meest bekeken deals!

Geef je waardering! Over Asmara
Score 3 | 12 Stemmen

Nieuwste bestemmingen

1. Pointe-Noire
2. Letland
3. Melbourne
4. Melbourne Florida
5. Griekse eilanden